Wacom Intuos S Bluetooth Pisztácia - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Wacom Intuos S Bluetooth Pisztácia
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Wacom Intuos S Bluetooth Pisztácia

Termékkód: CTL-4100WLE

Wacom Intuos S-es méretű grafikus tábla Bluetooth kapcsolattal fekete/pisztácia színben, kiváló választás otthoni hobbi művészeti rajzokhoz

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
34 900 Ft22 899 Ft
18 031 Ft + Áfa

Termék leírás

A rajztábla használatához PC/MAC számítógép szükséges!

 

Kreatív érintés: A Wacom termékcsaládjának tollvonásokkal működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testre szabható megoldás. Használja ki a gesztusok minden előnyét, és a tollvonások pontosságát.

 

Wacom Pen 4K: A 4096 szintű nyomásérzékenységnek köszönhetően olyan természetességgel dolgozhatunk, mintha igazi rajzeszközökkel dolgoznánk valódi papíron. Az új Wacom Pen 4K ráadásul két szabadon konfigurálható gombbal is rendelkezik, melyekkel még gördülékenyebbé válhat a munka.

Személyesség és tökéletesség: A Wacom Intuos-zal a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

Lapos dizájn: A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a megújult Intuos Creative Pen digitalizáló táblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

Wide formátum: A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas több monitoros rendszerek kezelésére is.

 

Testreszabható gyorsgombok: A már jól ismert ExpressKey használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát. 

Bluetooth csatlakozás: A beépített Bluetooth antenna még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a felhasználók munkáját. Természetesen az USB-A porthoz is csatlakoztathatjuk a készüléket.

 

 

Letölthető szoftver: A Wacom Intuos S Bluetooth tábla mellé két ajándék szoftvert tölthetünk le, választhatunk a Corel Painter Essentials 6, a Corel AfterShot 3 vagy a Celsy Clip Studio Paint Pro  szoftverek közül. Az ajándék szoftvereket két évig díjmentesen használható változatok.

 

Specifikációk

AdatkapcsolatUSB + Bluetooth
Gyorsgombok4 db személyre szabható
KompatibilitásWindows 7/8/10, Mac OSX
Letölthető ajándék szoftverek2 db választható ajándék szoftver az alábbiak közül:
Corel Painter Essentials 6 vagy Corel Aftershot 3 vagy Clip Studio Paint Pro
Méret (aktív rajzfelület)152.0 x 95.0 mm
Nyomásérzékenységi szint4096
SzínFekete/Pisztácia
TartozékokWacom Pen 4K toll
3db Standard nibs hegy (toll belsejében található)
Tollhegy kiszedő
USB - microUSB kábel (1.5 méter)
Quick start guide angol nyelvű telepítési útmutató
Toll dőlésérzékenységNincs
Touch funkcióNincs
Üzemidő (akkumulátor)Bluetooth használat esetén 15 óra minimum, töltési idő 3.5+ óra