OázisComputer.hu
Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.

Oázis szolgáltatások

Oázis szolgáltatások

 

Szerelési/telepítési szolgáltatások

 • Gép összeszerelés és tesztelés - 5.900 Ft
  Ha nincs kedved vagy nem értesz hozzá, kérd a megrendelésed mellé számítógép összeszerelés szolgáltatásunkat, így garantáltan nem lesz elhajlított processzorláb, hibáson megválasztott alkatrész és még a kész gépedet is leteszteljük.
 • BIOS frissítés - 2.900 Ft
  Az újabb processzorok korábbi kiadású alaplapok esetén nem minden esetben működnek megfelelően. Alaplap vásárlásod mellé kérheted a BIOS frissítés szolgáltatásunkat, így biztos lehetsz benne, hogy a legfrissebb BIOS kerül az alaplapra és még egy kellemetlen bosszúságtól is megkiméled magad.
 • Processzor beszerelés - 2.500 Ft
  Kérd processzor beszerelési szolgáltatásunkat, így garantáltan elkerülheted az elhajlított lábakból adódó garancia vesztést.
 • Rendszer telepítés - 4.500 Ft
  Ha nincs kedved vagy nem értesz a Windows telepítéshez, mi megcsináljuk helyetted is.
 • NAS merevlemez beszerelés és rendszer előtelepítés - 2.500 Ft
  Hálózati adattárolók (NAS-ok) esetében vállaljuk a merevlemezek beszerelését, és a rajtuk lévő rendszer előtelelpítését, így otthon már csak a bekapcsolás és a személyre szabás feladata vár Rád.

 

Notebook bővítés

 • Notebook memória bővítés - 2.500 Ft
  Kérd a notebook memória bővítés szolgáltatásunkat, így segítünk a megfelelő memória kiválasztásában, beszerelésében és a tesztelésében
 • Notebook HDD/SSD bővítés - 2.500 Ft
  Ha kevés a hely vagy csak gyorsítanád kicsit a notebookod, kérd a HDD/SSD bővítési szolgáltatásunkat, és nem csak a beszerelésben segítünk, de a megfelelő termék kiválasztásában is. Ráadaásként új notebookok esetén mmég a garancia vesztés kockázatát is elkerülheted
 • Notebook memóriabővítés és HDD/SSD bővítés - 4.000 Ft 
 • Rendszer telepítés notebookra - 4.500 Ft
  Ha nincs kedved vagy nem értesz a Windows telepítéshez, mi megcsináljuk helyetted is.
 • Operációs rendszer klónozás - 5.000 Ft
  Új notebook vásárlása esetén illetve meglévő notebook bővítése esetén gyakran felmerül a kérdés: mi lesz a rajta lévő Windows-al? Erre a problémára nyújt megoldást a rendszer klónozás szolgáltatásunk.
 • Notebook RAM/HDD/SSD bővítés + rendszer klónozás - 8.000 Ft

Jó, ha tudod: Új notebookok vásárlása esetén a helytelenül vagy nem szakszerűen telepített komponensek esetében a vásárolt termék garanciavesztéssel járhat. Kérd a szerelési szolgáltatásaink bármelyikét, és így megspórolsz magadnak egy fölösleges problémát.

 

 

Kijelző színkalibrálás

 • Normál színkalibrálás - 6.000 Ft
  Ezt a kalibrálást egy X-Rite i1 Display Pro koloriméterrel hajtjuk végre, basICColor display 5 szoftverrel. Természetesen a koloriméter lehetőségeihez mérten a maximális pontosságra törekedve, akár 3-4-szer is újrakalibrálva az adott monitort. A színkalibrálásról további információt itt olvashatsz.
 • Prémium színkalibrálás - 8.000 Ft
  Ezt a kalibrálást a basICColor Discus-al végezzük, szintén a basiICColor display 5 szoftverrel. Minden esetben a maximálisan elérhető legjobb eredményre törekedve, ami több mérést is magában foglal. Ezt a kalibrálást elsősorban széles színterű monitorok esetében javasoljuk. A színkalibrálásról további információt itt olvashatsz.
 • Prémium+ színkalibrálás - 12.000 Ft
  Ezen kalibrálás során a monitort két különböző színmegjelenítési értékeknek megfelelően is beállítjuk, például egy széles színterű monitor esetén kérheted külön sRGB és külön AdobeRGB módok beállítását is, de a kalibráció kérhető bármilyen egyedi igény szerint is. Ezt a kalibrálásái szolgáltatásunkat elsősorban széles színterű (AdobeRGB-s), illetve hardveresen kalibrálható monitorok esetében javasoljuk. A folyamat akár több órát is igénybe vehet, ezért a behozott monitorok esetében csak előre egyeztetett időpontban áll módunkban elvégezni.
 • Notebook színkalibrálás - 7.000 Ft
  A notebook kalibrálási szolgáltatásunkat kérheted újonnan megvásárolt vagy már meglévő notebookok esetében is. Utóbbi esetben kérjük, mindig egyeztess velünk időpontot, így akár meg is várhatod, illetve igény esetén nyomon is követheted a kijelző kalibrálásának folyamatát.
 • Apple Mac számítógépek színkalibrálás - 10.000 Ft
  Meglévő Mac gépedet (iMac, Macbook) is bekalibráljuk.
  Kérjük, mindig egyeztess velünk időpontot, így akár meg is várhatod, illetve igény esetén nyomon is követheted a kijelző kalibrálásának folyamatát.

A feltüntetett kalibrálási díjak behozott termékekre értendőek, a webshopban található monitorok és notebookok esetében az árak eltérhetnek.

 

Eszköz bérbeadás

 • Monitorkalibráló eszköz bérbeadás - 5.000 Ft / nap
  Ha szívesen kalibrálnád saját magadnak a kijelződ, vagy csak nincs kedved becipelni hozzánk a monitorod, bérelj tőlünk colorimetert. A bérlés idejére kaució megfizetése szükséges, ami a bérlés végén visszajár. A bérelt eszközzel azonos termék vásárlása esetén a bérlés díját elengedjük. További információt e-mailben vagy telefonon kérhetsz.