OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447

Oázis szolgáltatások

Oázis szolgáltatások

 

Szerelési/telepítési szolgáltatások

  • Gép összeszerelés és tesztelés - 6.900 Ft
    Ha nincs kedved vagy nem értesz hozzá, kérd a megrendelésed mellé számítógép összeszerelés szolgáltatásunkat, így garantáltan nem lesz elhajlított processzorláb, hibáson megválasztott alkatrész és még a kész gépedet is leteszteljük.
  • BIOS frissítés - 2.900 Ft
    Az újabb processzorok korábbi kiadású alaplapok esetén nem minden esetben működnek megfelelően. Alaplap vásárlásod mellé kérheted a BIOS frissítés szolgáltatásunkat, így biztos lehetsz benne, hogy a legfrissebb BIOS kerül az alaplapra és még egy kellemetlen bosszúságtól is megkiméled magad.
  • Processzor beszerelés - 2.500 Ft
    Kérd processzor beszerelési szolgáltatásunkat, így garantáltan elkerülheted az elhajlított lábakból adódó garancia vesztést.
  • Rendszer telepítés - 4.900 Ft
    Ha nincs kedved vagy nem értesz a Windows telepítéshez, mi megcsináljuk helyetted is.
  • NAS merevlemez beszerelés és rendszer előtelepítés - 3.000 Ft
    Hálózati adattárolók (NAS-ok) esetében vállaljuk a merevlemezek beszerelését, és a rajtuk lévő rendszer előtelelpítését, így otthon már csak a bekapcsolás és a személyre szabás feladata vár Rád.

 

Notebook bővítés

  • Notebook memória bővítés - 3.500 Ft
    Kérd a notebook memória bővítés szolgáltatásunkat, így segítünk a megfelelő memória kiválasztásában, beszerelésében és a tesztelésében
  • Notebook HDD/SSD bővítés - 3.500 Ft
    Ha kevés a hely vagy csak gyorsítanád kicsit a notebookod, kérd a HDD/SSD bővítési szolgáltatásunkat, és nem csak a beszerelésben segítünk, de a megfelelő termék kiválasztásában is. Ráadaásként új notebookok esetén mmég a garancia vesztés kockázatát is elkerülheted
  • Notebook memóriabővítés és HDD/SSD bővítés - 5.500 Ft 
  • Rendszer telepítés notebookra - 4.500 Ft
    Ha nincs kedved vagy nem értesz a Windows telepítéshez, mi megcsináljuk helyetted is.
  • Operációs rendszer klónozás - 6.000 Ft 
    Új notebook vásárlása esetén illetve meglévő notebook bővítése esetén gyakran felmerül a kérdés: mi lesz a rajta lévő Windows-al? Erre a problémára nyújt megoldást a rendszer klónozás szolgáltatásunk.
  • Notebook RAM/HDD/SSD bővítés + rendszer klónozás - 8.000 Ft

Jó, ha tudod: Új notebookok vásárlása esetén a helytelenül vagy nem szakszerűen telepített komponensek esetében a vásárolt termék garanciavesztéssel járhat. Kérd a szerelési szolgáltatásaink bármelyikét, és így megspórolsz magadnak egy fölösleges problémát.

  

Cseregarancia/alkatrésztesztelés

  • Cseregarancia 1 éven belül
    A cseregarancia szolgáltatásunk bizonyos termékek 1 éven belüli garanciális meghibásodása esetén cseréljük azonos termékre (amennyiben a termék még elérhető). Ezt a szolgáltatást csak bizonyos termékekre tudod igénybe venni, a szolgáltatás ára termékenként eltérő, az árat minden esetben a termékek adatlapján találod.
    A szolgáltatás igénybe vétele esetén visszaküldés után a terméket 1-3 munkanapon belül bevizsgáljuk és amennyiben hibás abban az esetben cseréljük, így nem kell kivárnod az esetenként 14-30 napos ügyintézési időt.
  • Alkatrész tesztelés
    Jártál már úgy, hogy hazavitted, kibontottad és nem működött? Kérd az alkatrész tesztelés szolgáltatásunkat, és előre leteszteljük a megvásárolni kívánt terméket. 30 napon belüli meghibásodás esetén díjmentesen küldünk futárt a termékért és intézzük a garanciáztatását, a tesztelés árát ebben az esetben természetesen visszaadjuk. A szolgáltatás csak bizonyos termékek esetében elérhető (pl.: alaplap, processzor, videókártya stb.), a szolgáltatás árát minden esetben a termék adatlapján találod. 

Fontos tudnivaló: fizikailag sérült terméket nem áll módunkban cserélni, garancia ügyintézésre átvenni.

 

 

Kijelző színkalibrálás

  • Normál színkalibrálás - 6.000 Ft
    Ezt a kalibrálást aCalibrite Display Pro / i1 Display Pro koloriméterrel hajtjuk végre, basICColor display 6 Pro szoftverrel. Természetesen a koloriméter lehetőségeihez mérten a maximális pontosságra törekedve, akár 3-4-szer is újrakalibrálva az adott monitort. A színkalibrálásról további információt itt olvashatsz.
  • Prémium színkalibrálás - 8.000 Ft
    Ezt a kalibrálást a Calibrite Display Plus koloriméterrel végezzük, szintén a basICColor display 6 Pro szoftverrel Mac OS-s használó behozott gépeknél pedig az X-Rite gyári szoftverét használjuk. Minden esetben a maximálisan elérhető legjobb eredményre törekedve, ami akár több órát is igénybe vehet Ezt a kalibrálást elsősorban széles színterű monitorok esetében javasoljuk. A színkalibrálásról további információt itt olvashatsz.
  • Prémium+ színkalibrálás - 12.000 Ft
    Ezt a kalibrálást a Calibrite Display Plus koloriméterrel végezzük, szintén a basICColor display 6 Pro szoftverrel Mac OS-s használó behozott gépeknél pedig az X-Rite gyári szoftverét használjukEzen kalibrálás során a monitort két különböző színmegjelenítési értékeknek megfelelően is beállítjuk, például egy széles színterű monitor esetén kérheted külön sRGB és külön AdobeRGB módok beállítását is, de a kalibráció kérhető bármilyen egyedi igény szerint is. A folyamat akár több órát is igénybe vehet, ezért a behozott monitorok esetében csak előre egyeztetett időpontban áll módunkban elvégezni. A színkalibrálásról további információt itt olvashatsz.
  • Notebook színkalibrálás - 7.000 Ft
    A notebook kalibrálási szolgáltatásunkat kérheted újonnan megvásárolt vagy már meglévő notebookok esetében is. Utóbbi esetben kérjük, mindig egyeztess velünk időpontot, így akár meg is várhatod, illetve igény esetén nyomon is követheted a kijelző kalibrálásának folyamatát.
  • Apple Mac számítógépek színkalibrálás - 10.000 Ft
    Meglévő Mac gépedet (iMac, Macbook) is bekalibráljuk.
    Kérjük, mindig egyeztess velünk időpontot, így akár meg is várhatod, illetve igény esetén nyomon is követheted a kijelző kalibrálásának folyamatát.

A feltüntetett kalibrálási díjak behozott termékekre értendőek, a webshopban található monitorok és notebookok esetében az árak eltérhetnek.

 

Eszköz bérbeadás

  • Monitorkalibráló eszköz bérbeadás - 5.000 Ft / nap
    Ha szívesen kalibrálnád saját magadnak a kijelződ, vagy csak nincs kedved becipelni hozzánk a monitorod, bérelj tőlünk colorimetert. A bérlés idejére kaució megfizetése szükséges, ami a bérlés végén visszajár. A bérelt eszközzel azonos termék vásárlása esetén a bérlés díját elengedjük. További információt e-mailben vagy telefonon kérhetsz.