Asus TUF Gaming B650M-Plus - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Asus TUF Gaming B650M-Plus
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Asus TUF Gaming B650M-Plus

Termékkód: 90MB1BG0-M0EAY0

MicroATX, AMD B650 chipset, AMD AM5 foglalat, AMD Ryzen™ 7000 generációs processzor támogatás, 4db DDR5 6400+ MHz(OC)

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
74 200 Ft
58 425 Ft + Áfa

Termék leírás

INTELLIGENS VEZÉRLÉS

Az ASUS TUF GAMING sorozat fontos alaptulajdonsága a teljesen kézben tartható vezérlés. A TUF Gaming B650M-Plus alaplap rugalmasan használható eszközöket biztosít a rendszer minden elemének hangolásához olyan módon, hogy saját munkamódszeredhez alkalmazkodva segítse a maximális hatékonyság elérését.

  • CPU-teljesítménylöket
    Az AMD Precision Boost Overdrive (PBO) nevű eszköze a rendelkezésre álló CPU-áramerősségből és feszültségből gazdálkodva opportunisztikus módon növeli a teljesítményt. A PBO-paraméterek agresszív hangolásával az AMD algoritmusa az alaplapok robusztus tápellátási megoldására támaszkodva még magasabbra tudja húzni a teljesítményt.
  • Mindenre kiterjedő energiahatékonyság
    Az energiatakarékossági (Power Saving) funkció számos olyan beállítást tartalmaz, amelyekkel egyszerűen optimalizálhatod a tápfogyasztást és maximális energiamegtakarítást érhetsz el. Megadhatsz egy tápkorlátozási beállítást a CPU számára, elsötétítheted az Aura megvilágítást és még a ventilátorprofilt is energiatakarékos módba állíthatod. Aktiválhatod a Microsoft Windows beépített Energiatakarékos energiasémáját is.
  • UEFI BIOS
    A méltán híres ASUS UEFI (BIOS) minden eszközt biztosít a rendszered beállításához, finomhangolásához és tuningolásához. Ügyesen egyszerűsített lehetőségeket nyújt a kezdő gépépítők számára, és mindenre kiterjedő funkcionalitással kényezteti a harcedzett veteránokat.
  • Armoury Crate
    Az ASUS exkluzív Armoury Crate szoftverével az összes támogatott játékeszköz könnyedén, egyetlen központi helyről vezérelhető. Egy intuitív felületről szabhatod személyre az összes kompatibilis eszköz RGB megvilágítását, és ezeket az Aura Sync-kel összekötve egységes fényeffektusokat használhatsz. Információt is kaphatsz az egyre bővülő ökoszisztéma különféle hardvereszközeiről és vezérelheted is azokat. Megadhatod a bemeneti eszközök beállításait, vagy kezelheted a Fan Xpert 2+ és a kétirányú AI zajszűrés paramétereit. Az Armoury Crate emellett termékregisztrációs és híroldallal is rendelkezik, hogy mindig kapcsolatban maradhass a gamer közösséggel.

SZIKLASZILÁRD TELJESÍTMÉNY

Az AMD legfrissebb processzorainak meghajtásához szükséges kibővített tápellátással és a mindenre kiterjedő hűtési lehetőségekkel, illetve a gyorsabb memóriák és tárolóeszközök támogatásának képességével a TUF GAMING B650M-Plus tökéletes alapja lehet a következő sokmagos AMD platformra épülő harci gépednek

EGYSZERŰ PC-ÉPÍTÉS

A TUF GAMING termékcsalád minden gépépítő számára egyszerű megoldásokat kínál. A TUF GAMING Alliance ökoszisztéma garantálja a kompatibilitást, az Armoury Crate-ben elérhető a FanXpert 2+ és a hardverinformációk, valamint a kétirányú AI zajszűrés, az RGB beállítások és a perifériák beállításai. Ez a platform intuitív eszközöket nyújt a megálmodott rendszered megépítéséhez és optimális beállításához.

MAGÁVAL RAGADÓ JÁTÉK

A TUF GAMING B650M-Plus alaplapok funkciógazdag, nagy teljesítményű megoldásokat kínálnak a játékosoknak, például a simább online játékot szolgáló ultragyors hálózatkezeléssel, a főleg FPS-játékoknál hasznos hangforrások kifülelhetőségét eredményező tiszta hangzással, valamint a személyre szabott játékhangulatot teremtő alaplapi RGB-megvilágítással, amely a többi kiegészítő fényeivel is szinkronizálható.

Specifikációk

ChipsetAMD B650
CPU foglalatAMD AM5
Egyéb hátlapi csatlakozók1 db Realtek 2.5Gb Ethernet port
5 db Audio jack csatlakozó
1 db BIOS FlashBack™ gomb
FormátumMicroATX
M.2 csatlakozó2 db
Maximum memória méret128 GB
Memória foglalatok4 db
Memória órajel6400+(OC) / 6200(OC) / 6000(OC) / 5800(OC) / 5600(OC) / 5400(OC) / 5200 / 5000 / 4800
Memória típusDDR5
PCIe x1 csatoló1 db
PCIe x16 csatoló2 db
SATA csatlakozók4 x SATA 6Gb/s
USB csatlakozók (belső)1 x USB 3.2 Gen 1 csatlakozó (USB Type-C®támogatással)
1 x USB 3.2 Gen 1
2 x USB 2.0
USB csatlakozók (hátlapi)1 x USB 3.2 Gen 2x2 port (1 x USB Type-C®)
2 x USB 3.2 Gen 2 ports (2 x Type-A)
1 x USB 3.2 Gen 1 port (1 x Type-A)
4 x USB 2.0 ports (4 x Type-A)
Videó csatlakozók1 db Displayport 1.4
1 db HDMI 2.1