Logitech Signature K650 Wireless - Fehér - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech Signature K650 Wireless - Fehér
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech Signature K650 Wireless - Fehér

Termékkód: 920-010981

Vezeték nélküli billentyűzet, mindennapi munkára és kényelemre összeállítva

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
18 000 Ft
14 173 Ft + Áfa

Termék leírás

GÉPELJEN KÉNYELMESEN LEGYEN HATÉKONYABB

Tegye könnyebbé a napjait, és szerezze meg a szükséges kényelmet az íróasztalnál töltött hosszú órákhoz. A Signature K650 olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják az Ön kényelmét és hatékonyságát. A továbbfejlesztett gyorsbillentyűkkel, az integrált tenyértámasszal és a mélyen párnázott billentyűkkel a Signature K650 úgy van felszerelve, hogy minden napi szintű igényt kielégítsen, miközben több órányi kényelmet biztosít.

EGÉSZ NAPOS KÉNYELEM

Élvezze a kényelmet minden billentyűleütésnél a még kellemesebb hatékonyság érdekében. A Signature K650 beépített, puha kéztámasszal és mélyen párnázott billentyűkkel rendelkezik, amelyek még kellemesebb gépelési élményt nyújtanak az íróasztalnál töltött hosszú órák során.

  • Képernyőkép
    Ezzel a billentyűvel azonnal rögzítheti a fontos információkat és pillanatokat.
  • Mikrofon némítása/némítás megszüntetése
    Ezt a billentyűt megnyomva a fontos videóhívások során némíthatja a mikrofonját, és fel is oldhatja a némítást.
  • Webes navigáció
    Tartsa rendben webböngészőjét egyetlen gombnyomással – a böngésző lapjait megnyitó és bezáró billentyűkkel.

KEVESEBB ERŐFESZÍTÉS, TÖBB EREDMÉNY

A Signature K650 teljes méretű billentyűkiosztása segíti a nagyobb teljesítményt – elérheti az összes szükséges gyorsbillentyűt, és időt takaríthat meg az olyan parancsokkal, mint a képernyőkép készítése, a mikrofon némítása és a némítás feloldása, valamint a webes navigáció.

TÖBB PLATFORMON HASZNÁLHATÓ

Bármilyen összeállítás, bármilyen platform: a Signature K650 csaknem minden operációs rendszeren használható – Windows, macOS, Linux, ipadOS, iOS és Android Emellett Works Wirth Chromebook™-minősítésű

CSATLAKOZZON ÚGY, AHOGYAN SZERETNE

A Bluetooth Low Energy vagy a tartozék Logi Bolt USB-s vevőegységen keresztüli vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően az eszközeihez való csatlakozás gyerekjáték. Akár 10 méteres hatótávolságban lehet erős és megbízható vezeték nélküli kapcsolata, ami rugalmasságot biztosít a munkavégzés helyét illetően, miközben íróasztala rendezett és vezetékektől mentes marad.

MEGBÍZHATÓ ÉS PROBLÉMAMENTES

Nem kell aggódnia a billentyűzete miatt. A Signature K650 addig működik, ameddig szüksége van rá, és akár 36 hónapig nem kell elemet cserélnie benne. A kialakításának köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható, és cseppálló is.

EGYÜTT EGYSZERŰEN JOBB

Frissítsen a nagyobb hatékonyság és rugalmasság érdekében. Használja a Signature K650 billentyűzetet a Signature M650 egérrel, és töltse le a Logi Options+ alkalmazás, melynek segítségével felfedezheti a billentyűzet és az egér testreszabásának egyszerű módjait.

Specifikációk

CsatlakozásVezeték nélküli + USB
CsuklótámaszNincs
HáttérvilágításNincs
Méret193,5 x 457,3 x 24 mm
Multimédia gombokVan
NyelvMagyar
SzínFehér