Synology DS223 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Synology DS223
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Synology DS223

Termékkód: DS223

2 lemezes NAS, 4 x 1.7 GHz CPU, 2 GB DDR4 non-ECC

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
125 400 Ft
98 740 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 125 400 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Tartsa ellenőrzés alatt az adatokat

A különböző forrásokból származó fájlokat saját privát felhőbe gyűjtheti. A DS223 egyszerűvé teszi a folyamatot, és mindent biztosít, amire szüksége van adatainak biztonságos és szervezett tárolásához. Adatlap letöltése

  • Biztonságos privát felhő: Lehetővé teszi akár 36 TB adat elérését bárhonnan és bármikor.
  • Egyszerű biztonsági mentési központ: Az egyszerű helyreállítás érdekében tartalék másolatokat készíthet a dokumentumokról és adathordozókról.
  • Hatékony működés: Alacsony energiafogyasztás, mindössze 17,3 W működés közben.

Privát felhő egyszerűen

Gyorsan és egyszerűen importálhat adatokat személyi számítógépekről, Mac rendszerű gépekről és külső tárolóeszközökről, és a gördülékenyebb fájlkezelés érdekében szinkronizálhatja az összes eszközt. További információk

Hozzáférés bármely eszközről

A fájlokat elérheti Windows, Mac, Linux, Chromebook, Android és iOS rendszerről, vagy bármely, böngészővel rendelkező eszközről. Adatait magánjellegűként tarthatja, vagy biztonságos hivatkozások segítségével egyszerűen megoszthatja azokat.

Tárhely megtakarítása

Az igény szerinti üzemmód engedélyezésével csak akkor tölthet le fájlokat a Windows vagy Mac rendszerű gépre, amikor hozzáfér ezekhez. A kényelmes offline hozzáférés érdekében rögzítheti a legfontosabbakat vagy azokat, amelyeket gyakrabban ér el.

Integrálás a felhővel

Fájlokat szinkronizálhat a privát felhője és a nyilvános felhőszolgáltatások között, ilyen a Google Drive, a Dropbox és a Microsoft OneDrive. A központi kezelés és az adatok tulajdonjogának biztosítása érdekében megtarthatja a felhőadatok helyi másolatait. További információk

Helyek közötti szinkronizálás

Elfelejtheti a fájlok letöltésére vagy feltöltésére való hosszú várakozást. Két Synology eszköz között a tartalom folyamatos szinkronizálása lehetővé teszi a gyors helyi hozzáférést helytől és adatmennyiségtől függetlenül.

Biztonságban tudhatja adatait

Nem minden adattárolás egyforma. A DS223 eszközt működtető Synology DiskStation Manager (DSM) operációs rendszer a hatékony Btrfs fájlrendszert hasznosítja, hogy megvédje adatait az adatsérülés ellen, és a pillanatfelvételi technológiának köszönhetően visszaállítsa a véletlen vagy rosszindulatú változtatásokat. További információk

Sokoldalú NAS a modern otthonok számára

A minden alkalmazási területhez átfogó megoldással rendelkező DS223 eszközt az igényeinek legjobban megfelelő módon konfigurálhatja.

Fényképkezelés

Intelligens és biztonságos funkciókkal pillanatok alatt megtekintheti, rendezheti és megoszthatja a médiatartalmat. További információk

  • A digitális rendetlenség minimálisra csökkentése: A Synology Photos intelligens rendezési funkcióival egyszerűen rendszerezheti képeit és videóit.
  • Együttműködés könnyedén: Ossza meg médiaanyagait családjával, barátaival és munkatársaival a Synology Photos adatvédelmet középpontba állító megosztási beállításaival.

Adatvédelem

Védje digitális emlékeit és fontos projektjeit intuitív biztonsági mentési eszközökkel.

  • Automatikus biztonsági mentés a médiatartalmakról: A mobileszközökkel készített fényképek és videók automatikusan feltölthetők a privát felhőbe a Synology Photos vagy a Synology Drive segítségével.
  • Védelem a kibertámadások ellen: A Synology Drive a számítógépes mappák valós idejű vagy ütemezett biztonsági mentéseivel segít megvédeni adatait a zsarolóprogramos támadásokkal vagy a véletlen törléssel szemben.

Videomegfigyelés

Az otthona számára készített intuitív felügyeleti megoldásokkal megvédheti azt, ami fontos. További információk

  • Széleskörű kompatibilitás: Akár 20 IP-kamerát csatlakoztathat a több mint 8300 hitelesített vagy ONVIF-tanúsítvánnyal rendelkező eszköz széles választékából.
  • Hozzáférés bárhonnan: A legmegfelelőbb módon figyelheti ingatlanát. A kamerafelvételeket elérheti webböngészőn, asztali kliensen vagy mobilalkalmazáson keresztül. Értesítést kaphat az eseményekről, és azonnal lépéseket tehet.

Adatplatformjának védelme

A DS223 biztonsági mentéséhez rendelkezésre álló, licencet nem igénylő megoldásokkal újabb biztonsági szinttel védheti a fájlokat.

  • Rugalmas biztonsági mentések: Biztonsági másolatot készíthet a teljes NAS eszközről, beleértve a rendszerbeállításokat és az alkalmazásokat, vagy kijelölhet adott mappákat is. Az összes biztonsági mentési adatot több célhelyre küldheti. További információk
  • Közel folyamatos védelem: Emelje magasabb szintre a NAS védelmét a megosztott mappákról olyan, adott időpontra vonatkozó másolatokat létrehozásával, amelyek máshová replikálhatók, és gyorsan visszaállíthatók. További információk

DS223

Specifikációk

A csomag tartalma1 db - Fő egység
1 db - Kiegészítő csomag
1 db - AC tápadapter
1 db - AC kábel
1 db - RJ-45 LAN kábel
1 db - Gyorstelepítési útmutató
Áramfogyasztás17.343 W (hozzáférés)
4.08 W (HDD hibernálás)
Frekvencia50/60 Hz, Egyfázisú
Kompatibilis meghajtótípus3.5' SATA HDD
2.5' SATA SSD
Lemeztálcák száma2db
Maximális kapacitás36 TB
Memória2GB DDR4
Méretek (magasság, szélesség, mélység)165 mm x 108 mm x 232.7 mm
Processzor4 x 1.7 GHz
Processzor típusRealtek RTD1619B
Rendszerventilátor92 mm x 92 mm x 1 db
RJ-45 Gigabit LAN port1db
Súly1.28 kg
SzínFekete
Tápegység / adapter60 W
Tárolási hőmérséklet-20°C to 60°C
USB3.2 port3 db
Üzemi hőmérséklet0°C to 40°C
Zajszint14.6 dB(A)