Kosár

A kosár jelenleg üres.

Elérhetőségek

Oázis Computer
Cím: Budapest, VI. ker. Csengery u. 84.
Email: info@oaziscomputer.hu

Tel.: +361/708-0610, +3630/522-4-522

ÜZLETÜNK NYITVATARTÁSA:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat:  12:00 - 16:00

Vasárnap: ZÁRVA

Monitortesztek

Dell Infinity Edge - a következő generáció

Nemrégiben érkeztek meg hozzánk a Dell legújabb Infinity Edge monitorai: U2417H, U2417HA,...

Monitor színprofilok használata (Win7/8,8.1/10, OS X)

Vásároltál nálunk egy monitort, kértél hozzá műszeres kalibrálást,de nem tudod, hogyan tovább?...

ASUS PB248Q a 16:10 képarány bajnoka - újratöltve

Már elég régóta kapható az ASUS PB248Q monitor, de eddig sajnos az ára elég komoly visszatartó...

sRGB-s vagy AdobeRGB-s monitort vegyek?

Gyakran hangzik el ez a kérdés üzletünkben. A válasz pedig egyáltalán nem egyszerű, ezért...

Használt monitorok az Oázisban - Frissítve

Egyre bővül a kínálatunk használt monitorok terén, amely kategóriát véleményünk szerint igencsak...
Vásárlási-, szállítási információk

A megrendelt termékeket átveheti személyesen nyitvatartási időben üzletünkben, illetve kérheti azok kiszállítását.


 

A kiszállításban világszerte cégünk szerződött partnere a GLS futárszolgálat van segítségünkre. Belföldön egy munkanapon belül, tehát az Ön rendelésétől számítva (amennyiben a termékből van raktárkészletünk) 24 órán belül kézhez kaphatja a csomagot. Lehetőség van utánvéttel, a helyszínen a futárnak fizetni a vételárat, vagy cégünk bankszámlájára előreutalással (ez esetben a GLS Hungary nem számol fel plusz díjat az utánvét kezeléséért, így a szállítás Önnek is olcsóbb).
 
Az Oázis Computer Kft.-nek nem áll módjában olyan kiszállítási címre megrendelt terméket küldeni, ahová a GLS Hungary futárszolgálat nem szállít ki csomagot.
 
A szállítási költségek az alábbi táblázat alapján kerülnek megállapításra, melyet Önnek a számlán feltüntetünk.
Csomag
Tömege
Utánvét nélkül 1 – 20.000 Ft utánvéttel 20.001–50.000 Ft utánvéttel 50.001–100.000 Ft utánvéttel 100.001–150.000 Ft utánvéttel

 

150.001Ft felett utánvéttel

0,1kg – 2kg 990 Ft 1 240 Ft 1 290 Ft 1 390 Ft 1 490 Ft Egyedi számítás szerint*
2,1kg – 5kg 1 090 Ft 1 340 Ft 1 390 Ft 1 490 Ft 1 590 Ft
5,1kg – 10kg 1 190 Ft 1 440 Ft 1 490 Ft 1 590 Ft 1 690 Ft
10,1kg – 15kg 1 390 Ft 1 640 Ft 1 690 Ft 1 790 Ft 1 890 Ft
15,1kg – 20kg 1 490 Ft 1 740 Ft 1 790 Ft 1 890 Ft 1 990 Ft
20,1kg – 30kg 1 790 Ft 2 040 Ft 2 090 Ft 2 190 Ft 2 290 Ft
30,1kg – 40kg 2 990 Ft 3 240 Ft 3 290 Ft 3 390 Ft 3 490 Ft

Kisebb értékű termékek esetén, vagy amennyiben Ön így kéri a Magyar Posta által is vállaljuk az áruk kiszállítását utánvéttel, és előreutalás esetén normál postai csomagként is. Ennek díjáról kérem a megrendelést követően egyeztessen kollégánkal aki a rendelés beérkezése után felkeresi Önt.
 

FONTOS!: Kérem vegyék figyelembe, hogy előreutalásos fizetés esetén a számlát kizárólag a befizető nevére áll módunkban kiállítani! Ilyen esetekben a személyes átvételt, vagy az utánvétes szállítást ajánljuk.

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Természetesen a fenti módokon kívül lehetséges nyitvatartási időben üzletünkben is átvenni a kért terméket.


VÁSÁRLÁS, JOGI NYILATKOZAT:

WEBÁRUHÁZ ADATAI:


Az Ön által vásárolt termékek eladója az Oázis Computer Kft. Pontos, jogszabályok által meghatározott adatai:

    •    Székhely: 1135 Budapest, Kerekes u. 3/B (ügyfeleket nem fogad)
    •    Telephely: 1067 Budapest Csengery u. 84.
    •    Adószám: 13641085-2-41
    •    Cégjegyzékszám: Cg.01-09-865741
    •    Bankszámlaszám:
11713005-20614942-00000000
    •    Telefonszám: +361/708-0610, +3630/522-4-522
    •    E-mail: info@oaziscomputer.hu

Üzletünk nyitva tartása:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 16:00

Vasárnap: ZÁRVA

A SZERZŐDÉS TÁRGYÁNAK LÉNYEGES TULAJDONSÁGAI:

 

Az oaziscomputer.hu webáruházban eladásra kínált termékek képezik a vállalkozó és a vásárlók közötti szerződés tárgyát. A vásárolni kívánt termékek tulajdonságait és jellemzőit a konkrét termék leírásában találja meg részletesen.
Kérjük, hogy a termékleírásokat figyelmesen olvassák el, hogy pontosan azt a terméket rendelhessék, melyre szükségük van. Adott esetben kérjék segítségünket. Adott termékek használata veszélyeket rejthet magában, a termékleírások ebben a tekintetben is segítséget nyújtanak.
A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A vételárat csak a "Raktáron." jelzéssel ellátott termékek esetében tudjuk garantálni. Az Oázis Computer Kft. nem vonható felelősségre, és nem tud garanciát vállalni az esetleges gyártói, vagy beszállítói árváltozásokért az előrendelhető termékek esetén. 
A megrendelt termékeket személyesen a telephelyünkön (1067 Budapest Csengery u. 86.) tudja átvenni, kérés esetén azokat kiszállítjuk Önnek.
 

A SZERZŐDÉS, RENDELÉSI FOLYAMAT:
 

Megrendelő megrendelése elküldésével az Oázis Computer Kft. vásárlójává válik. 
A megrendelés ügyfélszolgálatunk írásbeli visszaigazolása után tekinthető véglegesnek.

A megrendelés elküldése/visszaigazoló levél megérkezése nem minősül szerződésnek, csupán a rendelés visszaigazolását szolgálja, mely rendelés a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható mindkét fél részéről. A tényleges adásvételi szerződés csak az áru megvásárlása során jön létre.
 
Megrendeléseket fogadunk e-mailben is.

 
A kiválasztott terméket a „Kosár" ikonnal a kosárba tesszük, mely a bal oldalon mutatni fogja a megrendelt termékek mennyiségét, árát.
Amennyiben mindent kiválasztottunk, a Kosarunkban a „Megrendelés"-re kattintunk. Itt változtathatunk a mennyiségeken, ilyenkor csak a +/- gombot kell használni. Amennyiben minden rendben van, kattintsunk a „Megrendelés" gombra. 
Ezután a "Megrendelőlap" kitöltésével, és elküldésével véglegesíthetjük rendelésünket. A rendeléshez regisztráció nem szükséges, mindössze a "Megrendelőlap" kitöltése. A „Megjegyzés" mezőben  egyéb információkat adhatunk meg, például mikor jó a házhozszállítás, esetleg több számlára van szükség, stb.

 
A "Megrendelőlap" elküldése után megjelenik a végleges rendelésünk, amennyiben kértünk házhozszállítást, annak a költsége is. A „Fizetendő összesen" a termékek és az estleges kiszállítás végleges ára. Elküldött megrendeléséről automatikus visszaigazoló levelet küldünk a megrendelés részleteivel.


 
A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik üzletünk nyitvatartási idejével egyidőben, beérkezési sorrendben.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Ügyfélszolgálatunk minden esetben emailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését.
Általános teljesítési határidő termékenként eltérő, az árucikkek mellett egyedileg van megjelenítve.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.
Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!
Adatvédelem: birtokunkba jutott, a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, és semmilyen formában nem adjuk tovább harmadik félnek.

A szerződés, illetve a szerződéskötés nyelve: magyar. A fentiek szerint megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül.

 

SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS FELTÉTELEI:
 

A webáruház szállítási költsége a GLS Hungary futárszolgálat által megállapított mindenkori díjszabás alapján kerül felszámolásra. A kiszállítási díj a rendelt áru mennyiségétől, súlyától függ. A pontos árakat webshopunk mindig hozzászámolja az elküldött megrendelésekhez, melyről Ön tételesen értesülhet visszaigazoló levelünkből. A szállítási költségeket előzetesen is kalkulálhatja a "Szállítás" menupontban megadottak alapján.

Az Oázis Computer Kft.-nek nem áll módjában olyan kiszállítási címre megrendelt terméket küldeni, ahová a  GLS Hungary futárszolgálat nem szállít ki csomagot. Továbbá a megrendeléskor kiszámított szállítási költség Magyarország területén belüli szállításra vonatkozik. Cégünk nemzetközi csomagküldést is vállal, ennek díja szintén a  GLS Hungary futárszolgálat árai alapján,de minden esetben egyedileg kerül megállapításra. A szállítási költség egyeztetése végett munkatársaink megkeresik Önt amennyiben nemzetközik szállítási címet adott meg.

 

JÓTÁLLÁS, SZAVATOSSÁG, GARANCIA:
 

Az 1959, évi IV. törvény A Polgári Törvénykönyvről Magyarországon minden újonnan vásárolt termék esetében 2 éves szavatossági időt biztosít (tartós fogyasztási cikk esetében 3 év), amennyiben fogyasztói szerződés jön létre (amely a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő személy – fogyasztó – és olyan személy között jön létre, aki (amely) a szerződést gazdasági vagy szakmai tevékenysége körében köti.
A 151/2003. Korm. rendelet alapján a rendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkekre az Oázis Computer Kft. 1 éves jótállási kötelezettséggel tartozik.
Egyes termékek esetében a gyártó a fent említett jogszabályoknál kedvezőbb feltételeket vállal, melyeket az Oázis Computer Kft. köteles vásárlói számára is biztosítani. Az egy évesnél hosszabb garancia pontos feltételeit a termékek jótállási jegyén olvashatják. Kérés esetén ezeket feltételeket előre is megismertetjük kedves vásárlóinkkal.

A szavatosság feltételeit a Polgári Törvénykönyv és a 49/2003. GKM rendelet tartalmazza. Az Oázis Computer Kft. szavatossági kötelezettséggel tartozik, amennyiben az eladott termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak.
A szavatosság érvényesítésének feltétele, hogy amennyiben a felek a hiba eredetét illetően nem értenek egyet, a fogyasztó kötelezettsége a hiba eredetének bizonyítása (szakvélemény). A teljesítést követő hat hónapon belül vélelmezni kell, hogy a felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt. Ebben az időszakban a bizonyítás az Oázis Computer Kft. kötelezettsége.
Ha a fogyasztó a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy azt ismernie kellett, az Oázis Computer Kft. mentesül a szavatossági felelősség alól.

A jótállás feltételeit a már említett 151/2003. Korm. rendelet, a Polgári Törvényköny illetve a szavatossági igényérvényesítéskor is fontos 49/2003. GKM rendelet tartalmazza. Érvényesítésének feltétele a jótállási jegy. Fontos, hogy jótállás esetén a jótállásra kötelezett mindaddig nem mentesül kötelezettségei alól, amíg nem bizonyítja, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat következménye.
Hibás teljesítés esetén a fogyasztó elsősorban — választása szerint — kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az az Oázis Computer Kft. számára a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget.
Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha az Oázis Computer Kft. a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül nem tud eleget tenni — választása szerint — megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
Fogyasztói szerződésben semmis az a kikötés, amely e rendelkezésektől a fogyasztó hátrányára tér el.

 

JOGÉRVÉNYESÍTÉS:
 

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy amennyiben a megrendelt termék megérkezik, az átvétel igazolása előtt ellenőrizze, hogy a terméket hiánytalanul megkapta –e. Kiszállítás esetén máskülönben nehéz bizonyítani az esetleges hiányokat.
Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan minőségi kifogás merülne fel, úgy a jogszabályoknak megfelelően a 49/2003. GKM rendelet által meghatározottak szerint járunk el.
A szavatossági igényeket a vásárlást igazoló bizonylattal tudják érvényesíteni. Az Oázis Computer Kft. a jogszabály értelmében jegyzőkönyvet köteles felvenni a minőségi
kifogásról. Az Oázis Computer Kft. a jogszabály értelmében törekszik arra, hogy a minőségi hibás termék kijavítását vagy kicserélését 15 napon belül elvégezze.
A minőségi kifogásokkal kapcsolatban kérjük, keresse a fent található elérhetőségeinket.
 

AZ ELÁLLÁS JOGA:
 

A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő tizennégy naptári napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az Oázis Computer Kft. köteles a Megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik.

Az Oázis Computer Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb költségek a vásárlót nem terhelik.


A 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 5. §-a alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát:
 

    •    hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta

    •    olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított konfigurációk)
 

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben meghatározott elállási jog csak a fogyasztókat illeti meg.

A Ptk. 8:1. § 3. pontja szerint fogyasztó nem más, mint a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy.

Ezek értelmében céges vevő (kkt., bt., kft., zrt., nyrt.,), közigazgatási vagy társadalmi szervezet nem gyakorolhatja az elállási jogot.

Amennyiben a 14 munkanapon belüli elállás jogával élni szeretne, kérjük, hogy a termék határidőn belüli visszajuttatása mellett írásban írja le, hogy el szeretne állni a szerződéstől a fenti jogszabály felhatalmazása alapján.

Az elállási jog gyakorlásának menete:
A megrendelt terméket személyesen, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. (FONTOS! Postai úton visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni!)
Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül cégünk a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges, az ezzel kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik).

 

SZERZŐI JOGI HIVATKOZÁSOK:
 

Az Oázis Computer Kft. Weblapján (www.oaziscomputer.hu) található összes grafikai és technikai szerkezet, megjelenítés megvalósítási módozatai, valamint a termékekre, Cégünkre vonatkozó összes adat, leírás illetve kép az ezen oldalakon látható formában az Oázis Computer Kft. tulajdonát képezi. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül ezek felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.
A www.oaziscomputer.hu-ra való hivatkozás során tilos úgy linket elhelyezni, hogy az valamely más oldal részeként jelenítse azt meg. Minden más esetben az oldalunkra mutató link elhelyezéséhez hozzájárulunk.
 

EGYÉB FELTÉTELEK:
 

Az Oázis Computer WebShop-ban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Az Oázis Computer Kft-t nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.oaziscomputer.hu akadálytalan működését és a vásárlást.
Az Oázis Computer Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban az Oázis Computer Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.