Razer Mamba HyperFlux + FireFly HyperFlux - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Razer Mamba HyperFlux + FireFly HyperFlux
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Razer Mamba HyperFlux + FireFly HyperFlux

Termékkód: RZ83-02480100-B3M1

Akkumlátor nélküli 16,000 DPI 5G optikai Wireless Gaming egér + FireyFly Wireless Power egérpad

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
103 900 Ft
81 811 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 103 900 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

IGAZI VEZETÉK NÉLKÜLI SZABADSÁG
Tapasztald meg a teljes vezeték nélküli szabadságot az új Razer HyperFlux vezeték nélküli töltési technológiával támogatott Razer Mamba HyperFlux ultrakönnyű vezeték nélküli egérrel, amely időkorlát nélkül folyamatosan működik vezeték nélküli áramellátással a mellékelt Razer Firefly HyperFlux egérpad segítségével.

VEZETÉK NÉLKÜLI ÁRAMELLÁTÁS
Itt a vezeték nélküli játék új generációja. ARazer HyperFlux vezeték nélküli töltési technológiát támogató egérpadok mágneses mezőt generálnak, amely hatékonyan átszállítja az energiát a társított egérhez. Ez a technológia végtelen áramot biztosít az egér számára, és kiküszöböli az elem szükségességét. Az eredmény egy ultrakönnyű vezeték nélküli egér, aminek sosincs szüksége leállításra és újratöltésre.

ULTRAKÖNNYŰ. ULTRAGYORS.
Mivel nincs elem, ami növelné a súlyát, a Razer Mamba HyperFlux mindössze 96 g-ot nyom, amely súly eddig csak vezetékes egerekkel volt elérhető. Emelje fel könnyedén, és helyezze át ezt az ultrakönnyű egeret intenzív, gyors ritmusú játékok közben akár hosszú időn át.

MOZGASSA GYORSAN ÉS PONTOSAN
Egy valódi 16.000 DPI-s 5G optikai érzékelővel, és a Razer saját fejlesztésű adaptív frekvencia technológiájával a vezeték nélküli jel páratlan stabilitásáért a Razer Mamba HyperFlux gyors és pontos egérmozgásokat tesz lehetővé.

MINDKÉT VILÁG LEGJOBBJAI
A Razer Firefly HyperFlux kemény és szövetfelülettel egyaránt rendelkezik a nagyobb rugalmasságért és több játékstílus támogatásáért. Könnyedén válthat a Speed (kemény) és a Control (puha) között a gyors mozgásért, illetve a pontos célzásért.

Specifikációk

CsatlakozásVezeték nélküli
Érzékelő típusOptikai
Gombok száma9
KialakításGamer
LED VilágításRGB
Maximális felbontás16.000 dpi
SzínFekete