Kingdom Hearts 3 (Xbox One) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Kingdom Hearts 3 (Xbox One)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Kingdom Hearts 3 (Xbox One)

Termékkód: 2805461

13 év után számozott folytatással tér vissza a legendás Kingdom Hearts sorozat!

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
3 700 Ft
2 913 Ft + Áfa

Termék leírás

A Kingdom Hearts 3 a barátság erejének, valamint a fény és sötétség küzdelmének történetét meséli el, melyben Sora és barátai egy veszedelmes kalandra indulnak.

A Kingdom Hearts III a Square-Enix sorozatának eddigi legnagyobb darabja, hatalmas és változatos Disney világokkal és hősökkel, úgy mint Toy Story, Szörny Rt., Karib-tenger Kalózai, Jégvarázs, Herkules és sok más. Járj be lenyűgöző helyszíneket, segíts a Disney rajzfilmhősöknek legyőzni a sötétséget, és mentsd meg a világot ebben a fantasztikus szerepjátékban, amely a JRPG műfaj jelenlegi egyik csúcsának számít!

Kalandozz Disney és Pixar világokban
Járd be a Disney és a Pixar világait, védd meg őket a Heartless inváziótól, valamint barátkozz össze és egyesítsd erődet a Toy Story, Szörny Rt., Hős6os, Aranyhaj, Herkules és sok más univerzumok hőseivel!

Vesd be a Keyblade erejét
A rejtélyes és pusztító Keyblade kardok már képesek más formát is felölteni, amivel új képességekre, mozdulatokra és animációkra tesznek szert. Szerelkezz fel több Keyblade karddal és kombináld őket látványos csapások feloldásához!

Éld át a varázslatot
Engedj szabadjára káprázatosan erős varázslatokat a Heartless elleni küzdelemben. Hívd segítségül Disney-Pixar barátaidat és kérd a támogatásukat a harcban. Fordítsd meg a csata végkimenetelét a vidámparkok inspirálta, teljesen új „Attractions" megidézésével.

Izgalmas és akciódús küzdelmek
Fedezd fel és lépj kapcsolatba közvetlenül a Disney-Pixar világokkal. Verd vissza a Heartless hordákat masszív hegyeket megmászva, a víz alá merülve vagy akár szabadesésben. Tapasztald meg a különböző világok sajátos játékelemeit!

A minijátékokon keresztül élj át klasszikus Disney rövidfilmeket
Tarts egy kis szünetet a világ megmentéséért folytatott harcodban a Disney rövidfilmek inspirált több, mint 20 minijátékkal.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály12+
MultiplayerNincs
PlatformPlayStation 4
TípusSzerepjáték/RPG