The Sims 4 + Get Famous (PC) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
The Sims 4 + Get Famous (PC)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

The Sims 4 + Get Famous (PC)

Termékkód: 1067582

Építsd a karriered színészként, küzdd fel magad a legnagyobbak közé, és kísérd el simjeidet a hírnév felé vezető kihívásokkal teli, rögös úton. A stúdióktól a VIP-partikig számos lehetőség vár – te döntheted el, hogy váljanak világhírűvé a simjeid

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
25 300 Ft
19 921 Ft + Áfa

Termék leírás

Csomag tartalma

  • The Sims 4
  • The Sims 4 Get Famous kiegészítő szoftver

 

Törj világhírre! Simjeid végre valóra válthatják a hírnévről és vagyonról dédelgetett legvadabb álmaikat. Emelkedj a sztárok közé a jelenlegi hivatásodban, vagy szerezz hírnevet egy új területen. Élvezd a reflektorfényt feltörekvő színészként, vagy közvetítsd élőben minden pillanatodat véleményvezérként. Ne feledd: minél ismertebbé válnak a simjeid, annál több figyelmet és előnyt élveznek – és annál nagyobb sereg lelkes rajongót vonzanak. A gazdagok és híresek élete sem mindig mentes a bonyodalmaktól, de ha belekóstolsz a VIP-életformába, soha többé nem vágysz majd másra, akár felhalmozni, akár szórni szereted a pénzt.

Színészkedj. Legyél a saját múzsád, és irányítsd simedet a színészi sikerek felé! Szerezz nevet magadnak reklámokban, vagy csípj meg egy jó szerepet egy tévésorozatban! Ha simed hajlandó mindent bevetni, egyebek mellett szorgalmasan bebiflázni a szövegét és egyedi jelmezeket viselni, kemény munkával főszerepet szerezhet a következő sikerfilmben.

Válj a város urává. Élvezd Del Sol Valley csillogását, és merülj el egy új simvilágban, ahol simjeid belekóstolhatnak a hírnévbe. Vásárolj egy egyszerű otthont a Mirage Parkban, vagy spórolj össze egy hegyvidéki villára valót a The Pinnacles lankáin. Szerezz egy ikonikus csillagot a hírességek sétányán a simed számára, és pillanatok alatt ő lesz a legfőbb beszédtéma városszerte.

Élj fényűzően. Vond magadra a figyelmet a város utcáin egy divatos összeállításban, vagy kápráztass el mindenkit a forgatáson az elegáns szereléseddel. Ahogy simed egyre magasabbra tör, egyre komolyabb előnyöket élvezhet. Rendezz be egy mesés villát aranyozott bútorokkal, és vigyél haza egy egyedi kelléket, amellyel emléket állíthatsz az aranykornak. . . a saját aranykorodnak. 

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály12+
PlatformPC
TípusSzimulátor