Valkyria Chronicles 4 (Xbox One) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Valkyria Chronicles 4 (Xbox One)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Valkyria Chronicles 4 (Xbox One)

Termékkód: 2805474

A Valkyria Chronicles 4 az eredeti Valkyria Chronicles idejében játszódik, de a Föderáció E Osztagára összpontosít. Claude Wallace Parancsnok és gyerekkori barátai egy reménytelen háborúba indulnak, hogy kivívják szabadságukat, de csontig hatoló hideg, birodalmi katonák egész sora és a Valkyria istenszerű ereje állja el a győzelem felé vezető útjukat

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
2 101 Ft
1 654 Ft + Áfa

Termék leírás

Egy lebilincselő történet a háborús időkben. A Valkyria Chronicles 4 az eredeti Valkyria Chronicles idejében játszódik, de egy teljesen új szereplőgárdára fókuszál. A játékosok a buzgó fiatal Claude Wallace Parancsnok, a kiváló mérnök/nehézfegyver szakértő Riley Miller, a forrófejű Darcsen Raz, a hűvös profi mesterlövés Kai Schulen és más karakterek felett vehetik át az irányítást, akik együtt tapasztalják majd meg a háború fájdalmas valóságát – de vajon elég erős lesz az E Osztag baráti köteléke, hogy túlélje a fagyos harcteret?

A Blitz harcrendszer következő generációja. A részben felülnézetes körökre osztott stratégia, részben szerepjáték, részben pedig valós idejű külsőnézetes lövöldözős „BLiTZ” harcrendszer visszatér a csatatérre. Az újdonságai között szerepel a robbanékony új Gránátos karakterosztály, számos támadó/védekező csatahajó támogatási lehetőség, „Last Stand” opció egy egységnek a halála előtt és sok más. Mindemellett a birodalmi fenyegetést ezúttal még több egységgel és nagyobb pályákon verheted vissza, mint valaha.

Festményszerű látványvilág. A sorozat jellegzetes kézzel rajzolt stílusú látványvilága az új generációs konzolokra átdolgozva tért vissza. A vízfestmények inspirálta CANVAS grafikai motor tökéletesen összeolvasztja a valóság és a képzelet elemeit, hogy egy színes érzelmekkel teli hatalmas világot alkosson meg. Figyeld, ahogy interaktív festmény módjára elevenedik meg előtte az E Osztag története!

Egy legendás zeneszerző visszatérése. Az eredeti Valkyria Chronicles sorozat és számos megindító alkotás zeneszerzője, a méltán híres Hitoshi Sakimoto visszatér, hogy újabb lehengerlő zenei aláfestést biztosítson a játéknak.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály16+
PlatformXbox One
TípusAkció / Kaland