Super Lucky's Tale (Xbox One) - OázisComputer.hu
Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Super Lucky's Tale (Xbox One)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Super Lucky's Tale (Xbox One)

Termékkód: FTP-00015

A „Super Lucky's Tale” egy remek platformer játék minden korcsoport számára, mely Luckyt, a mindig optimista, energikus és szeretetreméltó hőst követi belső ereje felkutatását célzó útja során, miközben segít nővérének, hogy megmenthesse a Korok Könyvét

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
6 100 Ft
4 803 Ft + Áfa

Termék leírás

Útközben remek támogató barátok és ellenfelek sorával találkozik. Luckynak szembe kell szállnia a gonosz Kitty Litterrel, Jinx gaz gyermekeivel – ezek önjelölt gonosztevők, akik nem pont jól hajtják végre Jinx terveit. Lucky útja során barátokkal és szövetségesekkel is találkozik. Találkozik eltévedt jetikkel, Kooky Spookykkal, gazdálkodó giliszták falujával, és egyéb, a Korok Könyvében lakozó színes barátokkal.

Tedd próbára képességeidet a fejtörőkkel és az idegőrlő akadálypályákkal. Ráadásul még meglepetéspályák és rejtett „rókalyukak” is felbukkannak ott, ahol legkevésbé számítanál rájuk, és arra ösztönzik Luckyt, hogy használja gógyiját és ügyességét. Fedezd fel az új világok rejtett titkait Lucky jellegzetes ásó mozgásával. Merülj el kiszámíthatatlan rókalyukakban, vagy próbáld ki az ördögi oldalt a kihívási szintek görgetésével, hogy további jutalmakat kaphass.

Térj vissza a klasszikus platformerek korába olyan kihívásokkal, amelyeket mindenféle jártasságú és korú játékos élvez.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály3+
MultiplayerVan
PlatformXbox One
TípusGyerekeknek