SingStar Celebration (PS4) - OázisComputer.hu
Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
SingStar Celebration (PS4)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

SingStar Celebration (PS4)

Termékkód: PS719926566

Tökéletes kifogás, ha buliról van szó. Énekeld ki a magas C-t egy szórakoztató énekes játékban a PlayLink PS4-re való kínálatából

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
6 600 Ft
5 197 Ft + Áfa

Termék leírás

Énekeljetek együtt. Alakítsd okostelefonodat mikrofonnál, gyűjtsd össze barátaidat, és énekeljétek el a legnagyobb slágereket – a PlayLink kínálatának ez az exkluzív PS4 játéka teljes mértékben több mint 30 kedvenc klasszikus popszámod végigénekléséről szól. Ugorj fejest a szórakoztató parti módokba akár nyolc játékossal, és bármelyik éjjelből ünnep lehet. Függetlenül attól, hogy duettet énekelsz egy társaddal, vagy PlayStation Camera segítségével rögzíted a szereplésedet, hogy később fel tudd tölteni az online közösségbe, a SingStar Celebration révén tökéletesen szabadjára engedheted a benned rejlő popsztárt.

SingStar alkalmazás. Nincs kéznél SingStar vezetékes vagy vezeték nélküli mikrofon? Ne aggódj – okostelefonodat könnyedén saját, zsebméretű mikrofonná alakíthatod az androidos, iPhone- és iPod touch készülékekről ingyenesen letölthető SingStar mikrofonalkalmazással. Az alkalmazás ráadásul lejátszási lista keverését is lehetővé teszi kedvenc zeneszámaiddal, így a buli soha nem ér véget. 

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály12+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 4
TípusTánc/Zene