Microsoft Xbox One Wireless kontroller + Windows kábel - OázisComputer.hu
Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Microsoft Xbox One Wireless kontroller + Windows kábel
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Microsoft Xbox One Wireless kontroller + Windows kábel

Termékkód: 4N6-00002

Xbox One vezetékes gamepad PC-hez

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
21 300 Ft
16 772 Ft + Áfa

Termék leírás

Élvezd az Xbox One vezeték nélküli irányító minden előnyét Windows rendszerű számítógépeken is! Az Xbox One konzolhoz készült vezeték nélküli irányító úgy lett megtervezve, hogy igazodjon a legújabb trendekhez, minden játékos számára kényelmes játékot biztosítson, és fokozza a játékélményt. Az előző generációs Xbox 360 irányítóhoz képest több mint 50 fejlesztést tartalmaz, mely nemcsak ergonómiában, hanem az egyes alkatrészek jobb tulajdonságaiban is jelentkezik.

Xbox One kontrollerrel jobb a játékélmény, mivel a rezgő ravaszok és az irányítóba épített két rezgő motor soha nem látott precizitású, finom visszajelzéseket képesek adni minden játék esetén. Az ergonomikusan kialakított analóg karok mindig biztos fogást tesznek lehetővé, a kontroller alakja pedig hosszabb távon nyújt kényelmes fogást, mint más irányítók, és nem terheli meg a játékosok kezét és csuklóját.

A csomagban található micro USB kábellel az irányító könnyen csatlakoztatható és használható bármilyen Windows rendszerű számítógéppel.

Specifikációk

KompatibilitásXbox One / PC