Apple iPhone Lightning dokkoló fehér - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Apple iPhone Lightning dokkoló fehér
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Apple iPhone Lightning dokkoló fehér

Termékkód: MGRM2ZM/A

Bármelyik Lightning csatlakozós iPhone töltésére és szinkronizálására alkalmas

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
12 600 Ft
9 921 Ft + Áfa

Termék leírás

Az iPhone Lightning dokkolóval minden olyan iPhone-t tölthetsz és szinkronizálhatsz, amelynek Lightning csatlakozója van. Kiváló választás íróasztalra, munkahelyre, mivel a töltés és a szinkronizálás alatt a telefon álló helyzetben van a dokkolóban. iPhone-odat akár Apple tokjában is dokkolhatod, illetve akkor sem kell levenned a dokkolóról, ha fel akarod oldani a zárolását, vagy a Touch ID-t szeretnéd használni. Az iPhone Lightning dokkolón aktív hangszórók csatlakoztatására alkalmas, 3,5 mm-es hangkimeneti csatlakozó van, melyhez távvezérlős fejhallgatót vagy más Lightning tartozékokat, köztük Lightning–USB átalakító kábelt csatlakoztathatsz (ez az iPhone alaptartozéka). A dokkolóra állított iPhone-nal akár kihangosítva is telefonálhatsz.

Néhány lehetőség az iPhone Lightning dokkoló használatához

  • Az iPhone töltéséhez és szinkronizálásához helyezd a készüléket a dokkolóra, és csatlakoztasd a dokkolót számítógépedhez az iPhone USB-kábelével.
  • Az akkumulátor feltöltéséhez csatlakoztasd a dokkolót egy elektromos aljzathoz az iPhone-hoz kapott Apple USB hálózati adapterrel.
  • Helyezd a dokkolóra az iPhone-t, és máris tiszta hangzású kihangosított hívásokat folytathatsz.
  • Csatlakoztass bármilyen, 3,5 mm-es audiocsatlakozóval ellátott fejhallgatót vagy aktív hangszórót a dokkolóhoz, ha töltés és szinkronizálás közben zenét szeretnél hallgatni a telefonodról.