APC Back-UPS 500VA - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
APC Back-UPS 500VA
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

APC Back-UPS 500VA

Termékkód: BX500CI

500VA/300W teljesítmény, IEC aljzatok

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
32 700 Ft
25 748 Ft + Áfa

Termék leírás

MinősítettTanúsítja, hogy a terméket tesztelték, valamint, hogy a csatlakoztatott szolgáltató berendezéssel biztonságosan üzemeltethető a megadott környezetben.

Hangriasztások. Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeiről.

Állítható feszültségérzékenység. Lehetővé teszi, hogy a szünetmentes tápegységet (UPS) a specifikus elektromos környezetnek vagy generátor-alkalmazásnak megfelelő optimális teljesítményhez igazítsa.

Állítható feszültségátadási pontok. A bemenő feszültségtartomány szélesítésével, illetve a kimenő feszültségtartomány szűkítésével maximalizálja a cellák élettartamát.

Boost automatikus feszültségszabályozás (AVR). Az alacsony feszültségállapotok javításával növeli az akkumulátor élettartamát és a futásidőt.

Nullázható áramkör megszakító. A túlterhelések után könnyű az újbóli üzembe helyezés, nincs szükség olvadó biztosítékok cseréjére.

Értesítés az akkumulátor hibájáról. Fenntartja a tápkapacitást és a futásidőt a tartalék akkumulátort igénylő berendezésnél, míg a kevésbé kritikus berendezéseknél csak túlfeszültség elleni védelmet nyújt

Automatikus önteszt. Az akkumulátor rendszeres önellenőrző tesztje lehetővé teszi a csere szükségességének korai előrejelzését.

Akkumulátor és tranziensek elleni védett aljzatok. Megvédi és árammal látja el hardverét valamint adatait áramkimaradás, illetve feszültségingadozások és tranziensek esetén.

Intelligens akkumulátor kezelésMegvédi a felhasználókat a nem használt csatlakozókkal való véletlenszerű érintkezéstől.
 
  • Topológia: Vonalinteraktív
  • Kimeneti teljesítmény: 500 VA
  • Kimeneti teljesítmény: 300 W
  • Bemeneti csatlakozás: c14
  • Kimeneti csatlakozás (akkumulátoros): 3
  • Kimeneti csatlakozó típusa: C13