Asus ROG Strix Fusion 300 - OázisComputer.hu
Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Asus ROG Strix Fusion 300
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Asus ROG Strix Fusion 300

Termékkód: 90YH00Z1-B8UA00

A játékhoz optimalizált ROG Strix Fusion 300 7.1 headset magával ragadó hangot nyújt játékhoz PC-n, konzolon és mobileszközön is

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
41 399 Ft
32 598 Ft + Áfa

Termék leírás

Újfajta hangélmény. A játékhoz optimalizált ROG Strix Fusion 300 headset exkluzív légzáró kamrás kialakítása és 50 mm-es ASUS Essence hangsugárzói tiszta játékhangokat nyújtanak, mély basszusokkal. Vesd bele magad a részletgazdag hangok világába a 7.1 csatornás virtuális térhatású hangzással, bármerre jársz – anélkül, hogy ehhez adapterekre vagy kiegészítő szoftverre volna szükséged. A Strix Fusion 300 könnyű és kényelmes, és a PC-k, Mac-ek és játékkonzolok széles választékával kompatibilis. Élvezd a tökéletesen magával ragadó játékhangot a Strix Fusion 300 hibátlan hangzásával!

Abszolút életszerű játékhangzás. A ROG hangmérnökei megnövelték a hangsugárzók körüli kamrákat, hogy életszerű hanggal segítsék az elmerülést a játékban. A Strix Fusion 300 különleges légzáró kialakítású kamrája gondoskodik arról, hogy a levegő ne szökhessen ki, amivel részletgazdagabb és tisztább hangzás érhető el.

Hihetetlenül mély basszusok. A Strix Fusion 300 extranagy, egyedi hangolású 50 mm-es hangsugárzói, amelyeknél a műanyag borítás helyett fémet használtunk a torzításmentes, tiszta hangok eléréséhez, különlegesen mély regiszterek visszaadására is képesek

7.1-es térhatású hang, elvitelre. A 7.1 csatornás virtuális térhatású hanghoz nincs szükség sem külön adapterre, sem szoftverekre, mindössze egyetlen gombot kell megnyomni a Strix Fusion 300-on!

Körültekintően megtervezett kényelem. A hagyományos bőr vagy szövet fülpárnáknál lehet, hogy vagy a kényelem, vagy a hangminőség tekintetében kompromisszumot kell kötni. A Strix Fusion 300 exkluzív, kompromisszummentes ROG Hybrid rendszerében egy protein alapú műbőr és egy textilhálós fülilleszték kombinációjával sikerült elérni, hogy a fülhallgató még a maratoni játékmenetek során is kényelmes maradjon és tökéletes hangminőséget nyújtson. A ROG Hybrid fülpárnák oválisak, mert ez a forma jobban illeszkedik az emberi fülhöz, mint a hagyományos kerek. Ez nem csak a zajszigetelést javítja, de kényelmesebb is.

Személyre szabható kényelem. A 100% protein-alapú műbőr és a ROG Hybrid fülpárnák egyaránt megtalálhatók a csomagban, így mindenki kiválaszthatja a számára legkellemesebbet és legkényelmesebbet.

Specifikációk

CsatlakoztatásUSB + 3,5mm Jack
Kábelhossz2 méter
KialakításFejpántos
Kompatibilis eszközökPC, MAC, PS4, Xbox One, Mobileszköz
SzínFekete
TípusHeadset