Logitech G560 Lightsync - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech G560 Lightsync
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech G560 Lightsync

Termékkód: 980-001301

Játékokhoz tervezett számítógépes hangszóró

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
97 400 Ft
76 693 Ft + Áfa

Termék leírás

LightSync. Tapasztalja meg a játékok intenzitásának új szintjeit. A LIGHTSYNC RGB hangszórókkal teljesen elmerülhet az akcióban az automatikus, játékvezérelt megvilágítási hatással, amely a legnépszerűbb játékokat támogatja. A LIGHTSYNC fényjátékkal jelzi a játékbeli robbanásokat, a közelgő ellenfeleket, az elszenvedett sérüléseket, a gyógyulásokat, az újonnan meglátogatott világokat, és még számos egyebet.

Vigyél fényt a játékokba. Vetítse ki a játékvilágát a szobájába. A játékfejlesztők az RGB SDK készletünkkel dolgoznak, hogy az egyes játékokra programozzák a színeket és animációs hatásokat. Ez azt jelenti, hogy a játékkészítők által megálmodott látványos pillanatokat az RGB megvilágítás még magasabb élménnyé teszi. A kedvenc játékai. Rivaldafényben.

Játék a képernyőn túl. Válasszon egy tetszőleges területet a képernyőjéről, és rendelje hozzá a négy megvilágítási zóna egyikéhez a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével. A G560 valós időben felügyeli, és a hangszórók színét a képernyőn megjelenő színekhez igazítja. Az eredmény egy lélegzetállító környezeti világítás, amely révén az egész szoba a játék részévé válhat.

Hangvizualizáló. Lásd a zenédet. Csatlakozzon Bluetooth-technológiával, 3,5 mm-es jack dugón vagy USB-n keresztül, a G560 beépített hangvizualizáció bekapcsol, hogy életre keltse a zenéit. A visszajelzés alacsony hangerőn egy halk lélegzési hang. Nagy hangerőn a megvilágítás a zene ütemére villog – a hátsó fények a basszusra, az elülső a közép- és magashangokra. Csatlakozzon USB-n keresztül, és használja a Logitech Gaming Software-t a megvilágítási hatások és színek testreszabásához.

Erőteljes hangzás 240 Watton. Tapasztalja meg a robbanékony akciót a 240 Watt csúcsteljesítménnyel (120 Watt effektív teljesítmény) a lefele sugárzó mélyhangsugárzóból és a két könnyű és erős fém hangsugárzós magashangsugárzóból. Halljon meg minden részletet úgy, ahogyan a hangmérnökök és játékfejlesztők az tervezték egy 2.1-es hangszórórendszerből. A mindezt rendkívül széles szögből, hála az egyedi hangsugárzó kialakításnak.

DTS:X Ultra térhangzás. A kívánt intenzitás és a pontos hangpozícionáláshoz szükséges élesség. A DTS:X Ultra 3D hangkörnyezetet biztosít a játékokhoz, hogy mindig tudja, mi történik a környezetében. A DTS:X Ultra többcsatornás zeneforrással (mint az 5.1-es vagy a 7.1-es térhangzás) az élmény valóban térhatásúvá válik. A hangkeverés minden csatornája külön intenzitással rendelkezik a még élethűbb hatásért.

Egy hangsugárzó minden hanghoz. Fejlessze tovább felszereléseit egy sokoldalú, könnyen használható audiomegoldással. A G560 képes több forráshoz is csatlakoztatható, és ezeket keverni: USB, 3,5 mm és Bluetooth® A valós digitális hangzáshoz, a LIGHTSYNC RBG-hez és a DTS:X Ultra® térhangzáshoz USB-kapcsolat szükséges. A Logitech Easy-Switch révén zökkenőmentesen válthat akár 4 csatlakoztatott eszköz között.

Logitech Gaming Software. A játékvezérelt megvilágítás automatikusan aktiválódik. Csak ismertesse fel játékait, adja őket az LGS-hez, a G560 gondoskodik a továbbiakról. Az LGS révén testreszabhatja a hangvizualizációs megvilágítás színeit és hatásait, továbbá a Képernyőmintázót, amely pixeleket olvas be a képernyőről, és dinamikusan ehhez igazítja a színt. Válassza ki a képernyő bármely területét, és rendelje a 4 terület valamelyikéhez: jobb és bal, elől és hátul. A G-gomb beprogramozható, hogy bármely alkalmazásnál egy egyedi vezérlést indítson el.

Korlátok lebontására tervezve. Éld át új módon a játékokat és a zenét. A hangszórónkénti két megvilágítási zóna hangulatos háttérvilágítást biztosít a környezet továbbfejlesztéséhez, az elöl elhelyezkedő világítások pedig aktív és informatív hatásokat biztosít. Az LGS-en keresztül pedig közel 16,8 millió színnel szabhatod testre, hogy illeszkedjen a stílusához és felszereléseihez. Hagyja, hogy a programozható képernyőmintázó reagáljon a monitor képére, ezzel a képernyő színeit kivetítheti a helyiségbe.

Vezérlés gombnyomásra. A G560 audiovezérlőként is szolgál. A hangerő-szabályozás elöl és középen található. A Bluetooth-párosítás gombnyomásra történik. A programozható G-gomb alapértelmezetten vált a szín-fényerők között, és bármit aktiválhat, legyen szó játékbeli speciális képességről vagy hangalkalmazás indításáról, mindezt az LGS-en keresztül. A bekapcsológomb pedig közvetlenül elérhető a jobb oldali hangszóró hátulján.

A csomag tartalma

  • Két magashangsugárzó
  • Egy mélyhangsugárzó tápvezetékkel 
  • USB-kábel 
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

Bluetooth hatótávolság25 méter
Csatlakozás3.5 jack / USB / Bluetooth
Hangerő szabályzóVan
Hangrendszer típus2.1
KompatibilitásWindows® 10, Windows 8,1 vagy Windows 7, macOS X
RMS Teljesítmény120 W