Logitech G613 US - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech G613 US
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech G613 US

Termékkód: 920-008393

Játékhoz tervezett vezeték nélküli mechanikus billentyűzet. Amerikai kiosztás

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
61 700 Ft
48 583 Ft + Áfa

Termék leírás

Játékhoz tervezett mechanikus billentyűzet. A G613 egy következő generációs vezeték nélküli billentyűzet kimondottan játékosok számára, akik egyszerre várják el a nagy teljesítményt a mechanikus kapcsolóktól és a vezeték nélküliség szabadságát a játék közben.A G613 el van látva a LIGHTSPEEDvezeték nélküli technikával, amely szupergyors, 1 ms-es jelentési sebességet biztosít, és aBluetooth® rendszerrel, így egyszerre több gazdagéphez tud kapcsolódni, valamint képes a fejlett Romer-G mechanikai teljesítményre, van 6 programozható G-gombja, és meghökkentő akkumulátor-élettartamot tesz lehetővé.

Vezeték nélküli Lightspeed. A LIGHTSPEED vezeték nélküli technika a mi teljes körű, optimalizált vezeték nélküli megoldásunk, amely 1 ms-es jelentési időt kínál a szupergyors és gyors reagálású vezeték nélküli kapcsolathoz. Ez a profi szintű vezeték nélküli megoldás be van építve a G613 játékhoz tervezett billentyűzetbe, hogy rendkívül gyors reagálást és állandó teljesítményt tegyen lehetővé.

Romer-G mechanikus kapcsolók. A Romer-G mechanikus kapcsolók halk és pontos mechanikus teljesítményt nyújtanak, hihetetlenül érzékenyek és elképesztően tartósak, 70 millió kattintásnyi az életciklusuk. A profi e-sportokhoz a legjobb választást jelentő Romer-G kapcsolók rövid, 1,5 mm-es mozgatási úthossza azt jelenti, hogy 25%-kal gyorsabbak, mint a vetélytárs normál mechanikus kapcsolók. A Romer-G a sebesség, a pontosság és a halk teljesítmény tökéletes ötvözete.

Programozható G-gombok. Hat célorientált G-gomb, amely egyéni makrókkal és alkalmazáson belüli parancsokkal programozható. Hajtson végre összetett műveleteket egyszerűen és gyorsan, egyetlen gombnyomással. A testreszabhatóság és a kényelem érdekében a G-gombok hozzárendelése játékonként és alkalmazásprofilonként változtatható. A profilok, parancsok és egyebek egyszerű beállítására és felügyeletére használja a Logitech Gaming Software-t (LGS).

Kapcsolódás több eszközhöz. Csatlakozzon a LIGHTSPEED vezeték nélküli megoldáshoz a szupergyors 1 ms-es jelentési sebesség érdekében, vagy csatlakozzon más eszközökhöz egy gombnyomással Bluetooth®-kapcsolat segítségével. Váltson bármikor gyorsan és egyszerűen a nagy teljesítményű LIGHTSPEED vezeték nélküli megoldás és a Bluetooth között.

Üzemidő. Mindössze 2 AA (ceruzaelem) méretű akkumulátorral a G613 akár 18 hónapig is használható. Amikor az akkumulátor töltöttsége 15%-ra csökken, a billentyűzet LED-es állapotjelzője és a Logitech Gaming Software is értesíteni fogja a kritikus pont elérése előtt.

 

A csomag tartalma

  • G613 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
  • LIGHTSPEED USB-vevőegység
  • Telefonállvány 
  • Hosszabbító USB-kábel 
  • 2 darab AA (ceruzaelem) méretű elem
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

CsatlakozásBluetooth
CsuklótámaszVan
HáttérvilágításNincs
KialakításMechanikus
Multimédia gombokVan
NyelvAngol
SzínFekete