Logitech MX Anywhere 2S Graphite - OázisComputer.hu
Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Logitech MX Anywhere 2S Graphite
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech MX Anywhere 2S Graphite

Termékkód: 910-005153

Vezeték nélküli hordozható egér

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
18 299 Ft
14 409 Ft + Áfa

Termék leírás

Emelje új szintre a számítógépen történő munkavégzést. Szabadítsa fel az MX Anywhere 2S potenciálját a Logitech Flow használatával, hogy a lehető legkönnyebben dolgozhasson több számítógépen. Három számítógépes képernyőt is bejárhat az egérmutatóval, és még szöveget, képeket és fájlokat is másolhat egyik gépről a másikra.

Bárhol használható. Az MX Anywhere 2S egy nagy teljesítményű egér azoknak, akik bárhol képesek dolgozni. A legújabb, 4000 DPI-felbontású Darkfield™ lézeres érzékelő szinte bárhol tökéletesen érzékeli a mozgást, még üvegen is.

Mindig készen áll. Töltse gyorsan: egy napra elegendő töltéshez mindössze 3 percre van szükség, és a az egér töltés közben is használható. Teljesen feltöltött állapotban az üzemidő akár 70 nap is lehet.

Nagy sebességű görgetés. Navigáljon könnyedén nagyméretű dokumentumokban és weblapokon egyetlen gördítéssel. Ha pedig nagyobb pontosságra vágyik, nyomja meg a görgetőkereket, és váltson fokozatos görgetésre.

Easy-Switch és kettős csatlakozás. Csatlakoztassa az MX Anywhere 2S egeret a mellékelt Logitech Unifying vevőegységgel vagy Bluetooth® Low Energy technológiával. A Logitech Easy-Switch technológia révén akár 3 eszközt is párosíthat, és egyetlen gombnyomással válthat közöttük.

Gondosan kialakított, kisméretű forma. Ezzel a kézbe simuló, hordozható egérrel az Ön kezében lehet az irányítás – otthon, munkában vagy útközben.

 

A csomag tartalma

  • Egér
  • Unifying vevőegység
  • Mikro-USB kábel az újratöltéshez
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

CsatlakozásBluetooth
Érzékelő típusLézer
Gombok száma7
KialakításKompakt
Maximális felbontás4000 dpi
SzínSzürke