Logitech MK540 ADVANCED HUN - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech MK540 ADVANCED HUN
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech MK540 ADVANCED HUN

Termékkód: 920-008690

Vezeték nélküli billentyűzet + egér combo. Magyar kiosztás

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
22 600 Ft
17 795 Ft + Áfa

Termék leírás

Azonnal ismerős. Egyszerűen fejlett. Az MK540 Advanced egy azonnal ismerősnek ható billentyűzet–egér páros, amelynek tervezésekor a pontosság, a kényelem és a megbízhatóság volt a legfőbb szempont. A teljes méretű billentyűzet ismerős billentyűkialakítással, mérettel és érzettel várja – a formatervezett és mindkét kézbe illeszkedő egér pedig kényelmesen lapul a tenyerébe.

Az ismerős gépelési élmény. A billentyűk a nagyobb pontosságra és a kisebb zajra lettek optimalizálva – ujjai pedig azonnal ismerős terepre lelnek a megszokott billentyűzetkiosztáson és -felületen. A tenyértámasz és a változtatható állásszögű lábak miatt kényelmesen dolgozhat akkor is, ha hosszabb időt tölt az íróasztalnál.

Formatervezett kényelmes egér. A vezeték nélküli egér kézbe illő formája és a fogást segítő puha gumi oldalelemei kényelmesen illenek mind a bal, mind a jobb tenyérbe – ettől pontosabb lesz az egér vonalkövetése, és a felhasználó szó szerint kézben tarthatja a kurzor mozgatását.

Termelékenység az ujjai ügyében. A kényelmes és lényeges gyorsbillentyűkkel közvetlenül érheti el az adathordozókat, a médiákat és a számológépet, és ellenőrizheti az elemek állapotát. A gyárilag beállított Fn-gyorsbillentyűk a Logitech Options alkalmazással testreszabhatók saját igényeihez.

Megbízható és kényelmes. A billentyűzetbe 36 hónapig nem kell új elem, míg az egér 18 hónapig működik egy elemről. A billentyűzet 60 ml folyadékig fröccsenésálló, és a kopásálló billentyűfeliratok biztosítják, hogy a billentyűk felirata sokáig megmarad.

 

A csomag tartalma

  • Wireless Keyboard K540
  • Wireless Mouse M310
  • Logitech Unifying vevőegység
  • 3 darab AA méretű alkáli elem (előre behelyezve)
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

CsatlakozásVezeték nélküli
CsuklótámaszVan
HáttérvilágításNincs
Multimédia gombokVan
NyelvMagyar
SzínFekete