Adobe Photoshop CC többnyelvű - 1 éves hosszabbítás - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Adobe Photoshop CC többnyelvű - 1 éves hosszabbítás
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Adobe Photoshop CC többnyelvű - 1 éves hosszabbítás

Termékkód: APS-ML-1REN

Nagyobb szabadság, sebesség és teljesítmény segíti a hihetetlen képek valósághű kinézetét. Több tucatnyi új és átdolgozott funkcióhoz, köztük az elérhető legfejlettebb élesítő eszközhöz jut

Rendelhető, 1-3 munkanap
Ez a termék rendelhető, 1-3 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
278 900 Ft
219 606 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 278 900 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Álmodja újra a valóságot. Amit el tud képzelni, azt meg is valósíthatja a Photoshop CC programmal, a világ legjobb képfeldolgozó és tervező alkalmazásával. Fényképeket, illusztrációkat és 3D műalkotásokat hozhat létre és tökéletesíthet. Webhelyeket és mobilalkalmazásokat tervezhet. A videók szerkesztése mellett például valósághű festményeket is utánozhat. Mindent tartalmaz, amire az elképzelések valósággá válásához szükség lehet.

Amivel bárki bármit tervezhet. A poszterektől a csomagolásokig, szalagreklámoktól a gyönyörű webhelyekig, felejthetetlen emblémáktól az ikonokig a Photoshop tartja mozgásban a tervező világot. Az intuitív eszközökkel és könnyen használható sablonokkal még a kezdő felhasználók is alkothatnak valami rendkívülit.

Több mint fényképezés. Lélegzetelállító. Mindegy, hogy rutinszerű szerkesztésekhez vagy teljes átalakításokhoz használja, a Photoshop a profi fotósok teljes eszköztárát biztosítja a pillanatfelvételek műalkotássá alakításához. Korrigálhat, levághat, eltávolíthat objektumokat, retusálhat és régi fényképeket kelthet életre. A színekkel, effektekkel és egyéb kellékekkel játszva alakíthatja a megszokottat valami szokatlanná.

Műalkotások. Mostantól sokkal kevesebb munkával. Tervezzen eredeti illusztrációkat, alakítsa képeit festményekké, vagy hozza létre saját digitális mesterművét. Készítsen 3D műalkotásokat, amelyeket animálhat vagy kinyomtathat. Munkáit egyedi mintázatokkal és feltűnő effektekkel tökéletesítheti. A gondolatsebességű különleges ecsetekkel sima vonalat és görbéket festhet.

Specifikációk

KiszerelésOnline licensz
Licensz típus1 év hosszabítás
NyelvTöbbnyelvű
PlatformMultiplatform (Windows + Mac)
Szoftver típusGrafikai szoftver