Adobe InDesign CC angol - 1 éves előfizetés - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Adobe InDesign CC angol - 1 éves előfizetés
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Adobe InDesign CC angol - 1 éves előfizetés

Termékkód: AID-EN-1NEW

Professzionális alkalmazás, amellyel egy oldalelrendezésen képpontonként követheti a tervezés és a tipográfia folyamatát. Elegáns és lenyűgöző oldalakat hozhat létre például az azonnali ellenőrzés, az átfogó stíluskészlet és a kifinomult szövegkezelési képességek segítségével.

Rendelhető, 1-3 munkanap
Ez a termék rendelhető, 1-3 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
275 500 Ft
216 929 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 275 500 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

- InDesign CC (2017.1)
  2017. április 05.


Korszerű felhasználói élmény: Egy egyszerű és letisztult felhasználói felület könnyíti a projektre való koncentrálást. Az eszközök és panelek ikonjai mostantól illeszkednek a Photoshopban és Illustratorban láthatókhoz az intuitívabb munkafolyamat érdekében. Felhasználói felületét testre szabhatja a négy téma közül választva: sötét, közepesen sötét, közepesen világos és világos.

A projektek gyorsabban indíthatók: Az Adobe Stock ingyenes sablonjaihoz és a készletekhez való egyszerű hozzáférésnek köszönhetően fejest ugorhat nyomtatási, webes és mobilos projektjeibe. Közvetlenül elérhetők az InDesign Fájl > Új menüjéből.

Stabilitásnövelés: Megoldottuk felhasználóink legfontosabb problémáit, ami termelékenység- és stabilitásnövekedést eredményezett.


- InDesign CC (2017)
  2016. november 02.

Új lábjegyzet-beállítások: Mostantól a lábjegyzetek több szöveghasábon átnyúlhatnak az adott keretben vagy teljes dokumentumban.

A Creative Cloud Libraries új lehetőségei: Az InDesign könyvtárai mostantól támogatják az Adobe Stock-sablonokat. Emellett a hivatkozásküldési funkció frissítése révén a megosztható nyilvános könyvtárak csak olvasási elérése is megosztható. Ha követ egy könyvtárat, az megjelenik a Könyvtár panelen, és automatikusan frissül.

OpenType-fejlesztések: A kijelölt szövegre vagy szövegdobozra kattintva megtekintheti az OpenType betűtípusok tulajdonságait, és azokat karakterekre, szavakra vagy egész történetre alkalmazhatja pillanatok alatt.

A Creative Cloud-kellékek továbbfejlesztései: A Creative Cloud szolgáltatásban tárolt összes kellék – köztük a Creative Cloud Libraries-könyvtárban lévő fájlok, a CC asztali alkalmazásokban és a mobilprojektekben készült kellékek – archiválható, visszaállítható és megtekinthetők verzióelőzményeik. 

Nyílhegyek méretbeállítása: A kezdő- és végnyílhegyeket a vonalvastagságtól függetlenül méretezheti, és köztük egy kattintással válthat.

Bemutatkozik a Typekit Marketplace: Mostantól a legnagyobb iparági szereplőktől vásárolhat betűtípusokat InDesign-projektjeiben való felhasználásra. A Typekit saját betűtípus-szinkronizálási és webes technológiáival juttatja a Marketplace-betűtípusokat tetszőleges felhasználási helyükre.

Könnyebb kereshetőség az Adobe Stock szolgáltatásban: Az Adobe Stock-kellékeket gyorsan megtalálhatja az InDesign keresőmezőbe írva. A keresési találatokat húzással közvetlenül vásznára helyezheti, és máris kezdheti velük a munkát. Emellett egy átvehető képre kattintva a jobb gombbal vizuális keresést végezhet hasonló képekre.

Animate CC-integráció: Az Animate CC-vel készült animációk közvetlenül a Creative Cloud Libraries-könyvtárból elérhetők, és EPUB vagy Online közzététel (előzetes verzió) formátumú dokumentumokba foglalhatók.

További újdonságok: Jobban használható hivatkozások, hibajavítások, és sok más. 
 

- InDesign CC (2015.4)
  2016. június 20. 

Jobb együttműködés a könyvtárakkal: Ha a kellékeket csak olvasható Creative Cloud Libraries-könyvtárakban felügyeli, a csapattagok használhatják, de nem módosíthatják vagy törölhetik azokat.

Frissített Könyvtárak panel: A szükséges kellékeket gyorsabban megtalálhatja a nagy Könyvtárak panellel, az új, szűrt kereséssel az Adobe Stock piactéren, és a licencelt Stock-kellékek könnyű azonosítását lehetővé tevő ikonokkal. Megtekintheti a könyvtárában lévő összes videó hosszát és formátumát, és hivatkozásokat talál a videók előnézetéhez. 

Az Adobe Stock alkalmazáson belüli megvásárlása: Az Adobe Stock kellékei közvetlenül az InDesign programban licencelhetők a Könyvtárak panelen. Emellett a Hivatkozások panelen követheti a nemlicencelt kellékeket.

Továbbfejlesztett, modern felhasználói felület: Az eszköztárak, panelek tartalma és a párbeszédpanelek tisztábban láthatók, HiDPI eszközökön is. A betűtípusok és az ikonok most nagyobbak és tisztábban láthatók, a panelek zsúfoltsága csökkent, és a párbeszédpanelek könnyebben olvashatók.

GPU-teljesítmény és animált kicsinyítés/nagyítás: A grafikus processzor teljesítménynövelése (csak a Mac rendszereknél) gyorsabb renderelést tesz lehetővé kicsinyítésnél/nagyításnál, görgetésnél és pásztázásnál a megjelenítési minőség romlása nélkül – még HiDPI monitorokon is. Az Animált nagyítás funkcióval kinagyítható egy terület pontos középpontja egy kattintással és lenyomva tartással, vagy kattintást követő balra, illetve jobbra csúsztatással.

Megosztott hálózatok védelme: Mostantól akkor is tovább dolgozhat a megosztott hálózatról megnyitott dokumentumokon, ha a hálózati kapcsolat elvész vagy megszakad.

Mutassa be munkáját az Adobe Portfolio programmal: Ha a Portfoliót használja az InDesign-elrendezéseinek bemutatására, most létrehozhat egyéni kezdő- és elérhetőségi oldalakat, hogy jobban tudja tartani a kapcsolatot a nézőivel.

További újdonságok: név és színérték szerinti rendezés a Színtárak panelen, nyelv megadása képernyőolvasókhoz, és más újdonságok.

Specifikációk

KiszerelésOnline licensz
Licensz típus1 év új előfizetés
NyelvAngol
PlatformMultiplatform (Windows + Mac)
Szoftver típusGrafikai szoftver