Adobe Illustrator CC angol - 1 éves hosszabbítás - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Adobe Illustrator CC angol - 1 éves hosszabbítás
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Adobe Illustrator CC angol - 1 éves hosszabbítás

Termékkód: AAI-EN-1REN

Ismerje meg a valaha készült leghatékonyabb és legjobban integrált Illustrator alkalmazást. A folyamatok egyszerűsíthetők az új funkciókkal és egy zökkenőmentesebb alkotási móddal

Rendelhető, 1-3 munkanap
Ez a termék rendelhető, 1-3 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
275 500 Ft
216 929 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 275 500 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

- Illustrator CC (2017.1)
  2017. április 05.

Képek könnyebb levágása: A bittérképes képeket közvetlenül az Illustratorban levághatja, hogy elhagyja a fölösleges részeket, csökkentse a fájlok méretét, és növelje a teljesítményt. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség vágómaszkok használatára vagy képszerkesztésre a Photoshopban.

Új dokumentumok létrehozása gyorsabban: A sebesség és teljesítmény növelése érdekében az új dokumentumok létrehozásának kezdőképernyője mostantól még gyorsabban töltődik be.

Áttervezett Színtéma panel: Az új Színtéma panelen több alkalmazásra kiterjedően is létrehozhat, megismerhet, menthet és kikereshet színtémákat. Mostantól megismerkedhet a népszerű színtémákkal, és segítséget kaphat színválasztásának tökéletesítésében.

Stabilitásnövelés: Ön kérdezett, mi pedig hallgattuk. Kijavítottuk az Illustrator legfontosabb problémáit, és növeltük a stabilitást.


- Illustrator CC (2017)
  2016. november 02.


Képpont tökéletességű alkotások készítése: Rajzolhat görbevonalakat és alakzatokat, amelyek átmenet nélkül illeszkednek a képpontrácshoz. A meglévő alkotások egyetlen kattintással vagy egyszerű átalakításokkal elrendezhetők. Megőrződnek az élő alakzatok és lekerekített sarkok, megmaradnak az elrendezések az objektumok méretezésénél és forgatásánál, manuálisan elmozdíthatók a szegmensek és végpontok a tökéletes elrendezéshez.

Átvehető sablonok és keresés: Az Adobe Stock piactér mostantól új tervezési sablonokat is tartalmaz, emellett húzással áthelyezheti a Könyvtár panelről a keresési találatokat közvetlenül a vásznára, és már használhatja is őket. Emellett egy átvehető képre kattintva a jobb gombbal vizuális keresést végezhet hasonló képekre.

Kijelölés felnagyítása: Most, hogy bármely kijelölést ki tud nagyítani – egy aktív pontot, egy szegmenst, egy görbevonalat vagy egy objektumot – gyorsabban szerkeszthet és tekinthet meg előnézetben.

Gyorsabban megkereshető betűtípusok: Megjelölhet egyedi betűtípusokat kedvencként, hogy szükség esetén gyorsan megtalálja őket. Listáját szűrve megtekintheti a legutóbb használt betűtípusokat, a kedvencéhez hasonló más betűtípusokat kereshet, és osztályozási paraméterek alapján - például serif vagy kézírásos – is kereshet betűtípusokat.

A Creative Cloud Libraries új lehetőségei: Az Illustrator könyvtárai mostantól támogatják a szövegek és Adobe Stock-sablonok használatát. Emellett a hivatkozásküldési funkció frissítése révén mostantól a megosztható nyilvános könyvtárak csak olvasási elérése is megosztható. Ha követ egy könyvtárt, az megjelenik Könyvtár paneljén, és automatikusan frissül.

Korszerű felhasználói élmény: Az egyszerű felhasználói felület és az eszközök és panelek új ikonjai áttekinthetőbb kinézetet biztosítanak, és segítenek a munkára koncentrálni.

Egyszerűbb munkavégzés karakterjelekkel: Bármely karakterhez használhat alternatív karakterjeleket, csak ki kell jelölni a karaktert, és választani a helyi menüből. Megtekintheti és beillesztheti a legutoljára használt karakterjeleket és karakterjelcsoportokat.

Bemutatkozik a Typekit Marketplace: Mostantól a legnagyobb iparági szereplőktől vásárolhat betűtípusokat Illustrator-projektjeiben való felhasználásra. A Typekit saját betűtípus-szinkronizálási és webes technológiáival juttatja a Marketplace-betűtípusokat tetszőleges felhasználási helyükre.

Kezdőlépések – gyorsabban: A könnyen elérhető készletekkel és a közvetlenül a Fájl > Új menüből elérhető ingyenes Adobe Stock-sablonokkal repülőrajtot vehet projektje.

Betűtípus- és szövegfejlesztések: Kijelölt szöveg esetén az egérmutatót a betűtípuslista fölé mozgatva megtekintheti élő előnézetét, betöltött szöveget tárolóba tehet, vagy kitöltheti a tárolót helyőrzőkkel a terv jobb vizuális megjelenítése érdekében. Könnyedén dolgozhat olyan szövegobjektumokkal, amelyek közös betűtípuscsaládba tartoznak, de eltérő stílusúak, és megfordítva.

További újdonságok: A Creative Cloud szolgáltatásban tárolt összes kellék, a CC asztali alkalmazásokban és a mobilprojektekben készült kellékek archiválhatók, visszaállíthatók és megtekinthetők verzióelőzményeik.
 

- Illustrator CC (2015.3.1)
  2016. augusztus 10.


Keresés az Adobe Stock kellékei között az Illustratorban: Több milliónyi kiváló minőségű Adobe Stock-illusztrációhoz, vektorhoz és fényképhez férhet hozzá tervei számára közvetlenül az Illustrator keresőmezőjéből. A találatok azonnal megjelennek az Adobe Stock webhelyén.

- Illustrator CC (2015.3)
  2016. június 20.

Jobb együttműködés a könyvtárakkal: Ha a kellékeket csak olvasható Creative Cloud Libraries-könyvtárakban felügyeli, a csapattagok használhatják, de nem módosíthatják vagy törölhetik azokat.

Frissített Könyvtárak panel: Találja meg a szükséges kellékeket gyorsabban a nagy Könyvtárak panellel, az új, szűrt kereséssel az Adobe Stock piactéren, és a licencelt Stock-kellékek könnyű azonosítását lehetővé tevő ikonokkal.

Dolgozzon hatékonyabban az Adobe Stockkal: Licencelje az Adobe Stock-kellékeket közvetlenül az Illustratorban a Könyvtárak és hivatkozások panelen. Az Adobe Stock webhelyen a kellékek tallózásakor azokat közvetlenül az Illustratorban nyithatja meg.

Kellékek és rajztáblák gyors exportálása: Válasszon ki egy-egy kelléket egy vagy több rajztábláról, vagy válasszon ki teljes rajztáblákat, és exportálja őket egyetlen kattintással több méretben, felbontásban és formátumban, amelyek tökéletesek a képernyőn, a weben és az ikonokkal végezhető munkafolyamatokhoz.

Az Élő alakzatok és az Átalakítás panel frissítései: A konzisztens megjelenés egyszerűbbé teszi az Élő alakzatokkal végzett munkát. A vezérlőket a program automatikusan elrejti az alakzatok kisméretűre alakításakor, a poligonok pedig megőrzik élő tulajdonságaikat nem uniformizált méretezés után. Ezenkívül az Átalakítás panelen az alakzatokat és a görbéket vissza lehet állítani az eredeti elforgatásukra. 

Mutassa be munkáját az Adobe Portfolio programmal: Ha a Portfoliót használja az Illustratorban készült tervei és grafikái bemutatására, most létrehozhat egyéni kezdő- és elérhetőségi oldalakat, hogy jobban tudja tartani a kapcsolatot a közönséggel. 

Adobe Experience Design CC (Előzetes verzió) integrációja: Másolja be az Illustrator CC grafikáit közvetlenül az Adobe XD-be, a webhelyek és mobilalkalmazások felhasználói élményének tervezésére és prototípusának létrehozására szolgáló új, mindent magában foglaló eszközbe.

További újdonságok: az ecsetvonások szélessége és a szövegméretek megfelelő egységekben görgethetők; rejtett állapotban zárolatlan vonalzók; a Toll eszközt át lehet alakítani Közvetlen kijelölés eszközzé, ha rajzolás közben megnyomja a CMD/CTL gombot; és ez még nem minden. 


- Adobe Illustrator CC (2015.2)
  2015. november 30.

A Creative Cloud Libraries új lehetőségei: A könyvtárakban és az Adobe Stock alkalmazásban tárolt tartalmak gyorsabb megkeresése. A színtárak és színcsoportok importálása mellett a könyvtárak különféle színtémáit színtárakba mentheti, a bekezdés- és a karakterstílusok kialakításához pedig segítséget vehet igénybe.

Alakító eszköz: Az alkalmazással a természetes mozdulatokkal megrajzolt formákat tökéletes geometriai alakzatokká alakíthatja. Az alakzatok egyesítésével, törlésével, kitöltésével és átalakításával pedig teljes mértékben szerkeszthető gyönyörű és összetett terveket alkothat. Az Alakító eszköz a hagyományos Illustrator munkaterületek mellett az Érintésvezérléses munkaterületen is felhasználható.

Új élő alakzatok: ellipszisek, sokszögmozaikok és vonalak: Az Illustrator több Alakító eszköze is mostantól teljesen élő, interaktív és dinamikusan állítható formában érhető el, így effektusok és egyéb eszközök használata nélkül is gyorsan kidolgozhatja a kívánt vektoralakzatokat.

Dinamikus szimbólumok: A szimbólumok mostantól egy mesteralakzat keretében oszthatók meg, módosításuk azonban továbbra is lehetséges, így különböző megjelenés kölcsönözhető számukra, például ecsetvonás, kitöltés vagy fedettség. A szülőszimbólumhoz kötődő kapcsolatuk megszakítása nélkül méretezhetők, forgathatók, tükrözhetők és ferdíthetők.

Dolgozzon vizuálisan az Intelligens segédvonalak segítségével: A továbbfejlesztett Intelligens segédvonalak használatával a rajzolás során tökéletes módon egymáshoz igazíthatja, illetve elmozdíthatja az egyes objektumokat, az újonnan bevezetett segédfunkcióval pedig a vezérlő gombok használata nélkül is sokszögekhez és körökhöz hasonló tökéletes alakzatokat rajzolhat.

Új SVG-exportálási lehetőség: Egyszerűen exportálhatja a webes és képernyővel kapcsolatos munkafolyamatokhoz ideális korszerű SVG-fájlokat. A teljes rajztábla helyett az egyes objektumok is exportálhatók.

Az Érintésvezérléses munkaterület frissítései: A Windows rendszerű táblagépekhez kifejlesztett érintésvezérelt munkaterület az alakító eszköz, az új élő alakzatok, valamint a továbbfejlesztett intelligens segédvonalak alkalmazás által a HP Sprout támogatásán túlmenően egér használata esetén is egyszerű nagyítást biztosít.

Adobe Capture CC integráció: iPad, iPhone vagy Android készülékekkel a képeket munkáihoz használható kellékekké alakíthatja. A színtémák kivonása, vagy az ecsetek, alakzatok vagy vektorgrafikák létrehozása kapcsán alkalmazott kellékek az Illustrator alkalmazásban történő felhasználásuk céljából a Creative Cloud Libraries-könyvtárakba menthetők.

Adobe Illustrator Draw Androidhoz: Az Adobe Illustrator Draw alkalmazás használatával Android rendszerű telefonján szabadkézzel alkothat vektorokat, melyeket az asztali számítógépére telepített Illustrator alkalmazásba továbbítva tovább finomíthat.

Továbbfejlesztett Comp CC integráció, plusz iPhone támogatása: Az elrendezésekben rejlő lehetőségeket mostantól a Comp CC alkalmazással fedezheti fel iPhone vagy iPad készülékén. A Comp a különböző kellékek összekapcsolását is lehetővé teszi, vagyis az Illustrator vagy egyéb Creative Cloud asztali alkalmazásban történő szerkesztéskor a Comp alkalmazáson belül is azonnal frissülnek.

További újdonságok: Hatékonyabb GPU-teljesítmény a továbbfejlesztett élsimításnak és az élesebb ecsetvonásoknak köszönhetően; Adatok hatékonyabb helyreállítása és még sok minden más. 

Specifikációk

KiszerelésOnline licensz
Licensz típus1 év hosszabítás
NyelvAngol
PlatformMultiplatform (Windows + Mac)
Szoftver típusGrafikai szoftver