Adobe Dreamweaver CC angol - 1 éves hosszabbítás - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Adobe Dreamweaver CC angol - 1 éves hosszabbítás
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Adobe Dreamweaver CC angol - 1 éves hosszabbítás

Termékkód: ADW-EN-1REN

Az Adobe Dreamweaver CC-vel lenyűgöző weblapokat és mobil alkalmazásokat készíthetünk, miközben a HTML5 és a CSS3 kód automatikusan elkészül. Az új Fluid Grid layout rendszerrel és HTML szerkesztővel egyaránt dolgozhatunk okostelefonokra, tabletekre és desktop gépekre

Rendelhető, 1-3 munkanap
Ez a termék rendelhető, 1-3 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
205 900 Ft
162 126 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 205 900 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

- Dreamweaver CC (2017.5)
  2017. június 13.


Git-támogatás: Most, hogy az alkalmazás támogatja a Gitet, minden forráskód a Dreamweaveren belül kezelhető. Az összes gyakori Git-művelet, köztük a Push, Pull, Commit és Fetch az új Git panelről végezhető. Az Files (Fájlok) panelen válthat FTP és Git nézet között, és megtekintheti csapata fájljainak státuszát.
 
Új kódtémák: A Dreamweaver CC 2015 alkalmazásban elérhető színekhez hasonlót használó Monaki és Classic új kódtémákkal kódjai könnyebben olvashatók.
 
Frissített CEF-támogatás: A Dreamweaver most a CEF új verziójával integrálódik, így a Code View és Live View nézetben is megtekinthetők a testre szabott HTML-elemek, a CSS-ek egyéni tulajdonságai és mások.
 
Ismerkedést támogató fejlesztés: A ismerkedést segítő új megoldással a kezdők gyorsan megtehetik kezdőlépéseiket, a haladó szintű felhasználóknak pedig az alkalmazás hatékonyabb használatát mutatja meg.
 
 
- Dreamweaver CC (2017.1)
  2017. április 19.
 
PHP 7 támogatása: Készítsen dinamikus weblapokat és szolgáltatásokat a világ legfejlettebb szkriptnyelvének legújabb verziójával. A PHP 7 lényeges javulást hozott a kódvégrehajtás, memóriahasználat és más területeken. Közvetlenül a Dreamweaverből hozzáférhet a kódsegédekhez és hibaellenőrzéshez.
 
Továbbfejlesztett Keresés és Csere funkciók:
Az új keresési sávon gyorsan végigkeresheti a kódokban lévő egyszerű szövegeket, címkéket vagy kódelemeket a képernyő blokkolása nélkül. Az új Advanced Search (Speciális keresés) funkcióval egy egyszerű gyorsbillentyűvel vagy legördülő menüvel betekinthet a megnyitott fájlokba, a webhelyekbe és mappákba.
 
 
- Dreamweaver CC (2017)
  2016. november 02.

Új kódszerkesztő: Az új kódírómotor-nak köszönhetően gyorsabb és rugalmasabb lett a kódírás folyamata. A Code Hints (Kódsegéd) eszköz az új felhasználókat segíti a HTML, CSS és webes szabványok megismerésében, emellett az automatikus bekezdés, színkódolás, átméretezhető betűtípusok és más vizuális segédletetek csökkentik a hibákat, és könnyebben olvashatóvá teszik a kódokat.

CSS szerkesztése a HTML-fájlon végzett munka közben: Az új Quick Edit gyorsszerkesztési módban szövegközi szerkesztés végezhető a HTML-fájlon belül, ami gyorsabb módosításokat tesz lehetővé.

A felhasználói felület színtémái: A felülethez most a világos és sötét között négy kontrasztfokozat választható, ami könnyíti a kódsorok írását és olvasását.

Fejlesztői munkaterület: A fejlesztőknek készült nagy teljesítményű és zökkenőmentes munkát biztosító munkaterületen gyorsan betöltheti és megnyithatja a fájlokat, és elkészülhet a projektekkel.

Kontextusfüggő CSS-dokumentáció: Az új Quick Docs funkció időmegtakarítás céljából közvetlenül a Code View nézetben jeleníti meg a CSS-tulajdonságokra vonatkozó megfelelő Web Platform Docs-beli referenciát

A Creative Cloud-kellékek továbbfejlesztései: A Creative Cloud szolgáltatásban tárolt összes kellék – köztük a Creative Cloud Libraries-könyvtárban lévő fájlok, a CC asztali alkalmazásokban és a mobilprojektekben készült kellékek – archiválható, megjegyzésekkel látható el, és megtekinthetők verzióelőzményeik. 

CSS-előfeldolgozási támogatás: A Dreamweaver mostantól teljes színes kódmegjelenítéssel, kódsegédlettel és fordítással támogatja a SASS, Less, SCSS és más CSS-előfeldolgozó programok használatát, amivel időt spórolhat, és helyes kódot írhat.

Több kurzor az ismétlődő feladatokhoz: Egyidejűleg több kódsort is írhat a listajeles felsorolások készítésének, sztringsorozat módosításának és több szerkesztés egyidejű végzésének gyorsítása céljából.

Typekit Marketplace-integráció: A legnagyobb iparági szereplőktől vásárolhat betűtípusokat a Dreamweaver-projektjeiben való felhasználásra. A Typekit saját betűtípus-szinkronizálási és webes technológiáival juttatja a Marketplace-betűtípusokat tetszőleges felhasználási helyükre.

Valós idejű előnézet böngészőben: Oldalszerkesztéseit valós időben megtekintheti – nincs szükség manuális frissítésekre böngészőjében.

Modern felület: A bétaverzió tesztelőnek ezreitől érkezett észrevételek alapján a Dreamweaver felületét intuitívabbra és jobban testre szabhatóra terveztük át, javítottuk a menük és panelek elérhetőségét, és az eszköztár a kontextus figyelembe vételével konfigurálható, hogy csak a szükséges eszközöket mutassa.

További újdonságok: Adobe CreativeSync-integráció; a keresési és helyettesítési funkció továbbfejlesztései; hatékonyabb kódkiegészítés a PHP 5.6 számára; gyorsabb fájlok, lapok és nézetek közti váltás; visszaállítás összeomlás után és egyéb fejlesztések.

Specifikációk

KiszerelésOnline licensz
Licensz típus1 év hosszabítás
NyelvAngol
PlatformMultiplatform (Windows + Mac)
Szoftver típusGrafikai szoftver