Adobe After Effects CC angol - 1 éves hosszabbítás - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Adobe After Effects CC angol - 1 éves hosszabbítás
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Adobe After Effects CC angol - 1 éves hosszabbítás

Termékkód: AAE-EN-1REN

Az ipari szabványnak számító Adobe After Effects CC szoftver tökéletes eszköze a mozis vizuális hatások és kifonomult animációk készítéséhez

Rendelhető, 1-3 munkanap
Ez a termék rendelhető, 1-3 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
279 400 Ft
220 000 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 279 400 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

- After Effects CC (2017.2)
  2017. április 19.

Lényeges grafikák panel: Gyorsan elérhetők kompozícióinak gyakran változó paraméterei és stílusukat egyszerűen igazíthatja, ha ezen az új panelen animáltgrafika-sablonként csomagolja őket. A szerkesztők módosíthatnak bizonyos változókat, például szöveget és színeket az általános esztétikai forma változtatása nélkül.

Effektek egyszerűsített szervezése: A rétegeket érintő effektek most forrásmaszkokat és -effekteket is tartalmaznak.

Camera Shake Deblur (Bemozdítási életlenség csökkentése): A kamera berázkódásából eredő műtermékek, például bemozdulás eltávolításával használhatatlan felvételek is megmenthetők. 

Támogatás nagy képkocka-sebességű felvételekhez: Az After Effects natív támogatást kínál a 99 képkocka/s-nál magasabb képkocka-sebességű felvételeket is.

Lumetri-oszcilloszkópok panel: Az oszcilloszkópot, hisztogramot, paradet és hullámformát tartalmazó Lumetri-videoszkópokkal kompozíciói kiértékelhetők és pontosan színre korrigálhatók.

Dynamic Link a Csapatprojektek számára: A Dynamic Link technológiát használva a Csapatprojektekben kevesebb iterációval jut célba, és Csapatprojekt-kompozíciókat pedig After Effects programba mentheti vissza.

GPU-gyorsítású effektek és teljesítmény: A Fast Box életlenítést és más effekteket gyorsabban renderelve azonnali visszajelzést kaphat kreatív próbálkozásairól, és a teljes alkalmazás jobb teljesítményt fog mutatni.

Kibővített szövegtámogatás: Az After Effects mostantól támogatja az indiai nyelvű és más jobbról balra olvasható nyelvű, így az arab és a héber nyelvű szkripteket.

További újdonságok: maszkszegélyek lágyítása kibővíthető nagyobb felbontású felvételekhez, színes címkék rendelhetők kompozíciókhoz és rétegjelölőkhöz, és más funkciók.


- After Effects CC (2017)
  2016. november 02.

3D-rendering motor: A Cinema 4D új renderelőmotorjával közvetlenül az After Effects programban hozhat létre kiemelt szövegeket, alakzatrétegeket és más objektumokat, és növelheti CPU-ján a renderelési teljesítményt.

Javított élőszöveg-sablonok: Kompozícióinak egyetlen fájlba való csomagolásával könnyen megoszthatja élőszöveg-sablonjait a Premiere Pro alkalmazással.

Megosztott sablonok: Készítsen saját beállított színsegédeket és fájlstruktúrát, és ossza meg a Creative Cloud-mappákban, hogy munkacsoportja és külsősei mindig ugyanarról az oldalról dolgozhassanak.

Creative Cloud Team Projects (bétaverzió): A Team Projects szolgáltatással valós időben együttműködhet több Creative Cloud-alkalmazást használó projektjein is, és meg is oszthatja azokat. A verziókezelés, ütközésfeloldás és tevékenység-hírcsatornák mind beépülnek az After Effects alkalmazásba, és bárhonnan elérhetők – kiegészítő hardver nélkül. Mostantól elérhető a munkacsoportoknak készült Creative Cloud felhasználói és vállalatok számára.

Character Animator továbbfejlesztései: A Photoshopban és Illustratorban végzett bábumódosítások gyorsabban frissíthetők a Character Animator teljesítménynövekedésének köszönhetően. A Dynamic Link technológiának köszönhetően egyszerűen válthat a Character Animator, az After Effects és a Premiere Pro között.

Dátum- és időtokenek: Dátum- és időtokeneket adva a fájlnév kimeneti sablonhoz, könnyedén nyomon követhet azonos fájlról készült többféle kimenetet.

Valós idejű lejátszás: A legtöbb nyers felvétel valós időben, előzetes renderelés és gyorsítótárazás nélkül lejátszható, így gyorsabb a munkafolyamat. 

Typekit-frissítések: A Typekit Marketplace szolgáltatással a legnagyobb iparági szereplőktől vásárolhat betűtípusokat After Effects-projektjeiben való felhasználásra. Vásárolt betűtípusait azonnal szinkronizálhatja eszközeivel, és közvetlenül kompozícióiban helyezheti el őket.

Gyorsabb effektusok és interaktív teljesítmény: A GPU-gyorsítású effekteknek, valamint a Dynamic Link Premiere Pro és After Effects közti renderelést kiküszöbölő továbbfejlesztésének köszönhetően gyorsabban dolgozhat, és megszüntetheti a szűk keresztmetszeteket.

A Creative Cloud-kellékek továbbfejlesztései: A Creative Cloud szolgáltatásban tárolt összes kellék – köztük a Creative Cloud Libraries-könyvtárban lévő fájlok, a CC asztali alkalmazásokban és a mobilprojektekben készült kellékek – archiválható, megjegyzésekkel látható el, és megtekinthetők verzióelőzményeik.

További újdonságok: a Retina-kijelzők jobb támogatása, továbbfejlesztett jelölők, parancsfájl-használati fejlesztések, javítások az Adobe Media Encoder exportálási funkciójában, időskála-módosítási (Time Remapping-) fejlesztések, monoszkópos szférikus videók 360 fokos (gömbpanoráma) előnézete és más újdonságok.

Specifikációk

KiszerelésOnline licensz
Licensz típus1 év hosszabítás
NyelvAngol
PlatformMultiplatform (Windows + Mac)
Szoftver típusGrafikai szoftver