Adobe Premiere Pro CC angol - 1 éves hosszabbítás - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Adobe Premiere Pro CC angol - 1 éves hosszabbítás
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Adobe Premiere Pro CC angol - 1 éves hosszabbítás

Termékkód: APR-EN-1REN

Széles körű hardvertámogatásának köszönhetően az Adobe Premiere Pro a legjobban adaptált, nem-lineáris videoszerkesztő környezet. A hardveralapú, valós idejű előnézeti képnek köszönhetően azonnali visszacsatolást ad a munka eredményéről

Rendelhető, 1-3 munkanap
Ez a termék rendelhető, 1-3 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
205 900 Ft
162 126 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 205 900 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

- Adobe Premiere CC (2017.1)
  2017. április 19.

Lényeges grafikák panel: Megtalálhatja a Premiere Pro és After Effects alkalmazásban készített feliratok, alakzatok és animáltgrafika-sablonok szerkesztéséhez szükséges összes vezérlőt. Emellett könnyebb lett az alakzatok, szövegek és kliprétegek átrendezése és módosítása is.

Közzététel Adobe Stockban: A Premiere Pro és Adobe Media Encoder alkalmazásból elérhető Destination Publish közzétételi lehetőséggel publikálva videóit az Adobe Stock szolgáltatásban az elérhető legnagyobb jogdíjra számíthat.

Dynamic Link a Csapatprojektek számára: A Csapatprojektek mostantól támogatja a Premiere Pro és After Effects között a Dynamic Link kihasználását, így kihagyható a köztes renderelés, és kevesebb iteráció szükséges.

Szöveg eszköz: A Photoshop és After Effects alkalmazásbelihez hasonló Type (Szöveg) eszközzel közvetlenül a Program Monitorban készíthet feliratokat, akár nulláról indulva.

Fejlettebb integráció az Audition alkalmazással: Az Audition kedvelt hangeffektjei, például a Surround Reverb, Mastering és Stereo Expander mostantól a Premiere Pro alkalmazásban is elérhetők. A Premiere Pro Essential Sound paneljéről kulcsképeket, hangeffekteket és beállításokat küldhet az Audition alkalmazásba renderelés nélkül, és teljes kompatibilitást élvezhet a két alkalmazás paneljei között.

Még több formátum natív támogatása: A nagy dinamikai tartomány támogatása mostantól tartalmazza a HLG (Hybrid LOG Gamma).

Animáltgrafika-sablonok: Az After Effects-kompozíciók mostantól animáltgrafika-sablonként csomagolhatók, megoszthatók a Creative Cloud Libraries-könyvtárakban, és megnyithatók a Premiere Pro alkalmazásban. Ezután módosíthat bizonyos változókat, például szöveget, színeket, elrendezést és hangulatot az általános esztétikai forma változtatása nélkül, és létrehozhatja a szöveget, alakzatokat és kliprétegeket tartalmazó saját sablonjait is.

Fejlesztések a virtuálisvalóság-munkafolyamatokban: Ambisonics technikájú hangkimenet virtuálisvalóság-kezelő platformok, például a YouTube vagy Facebook számára.

Essential Sound panel: A szerkesztők mostantól külön szakértelem nélkül is professzionális hangminőséget kaphatnak. Az Essential Sound panelen optimalizálhatja a zene, effekt, párbeszéd vagy környezet megjelölésű klipek hangparamétereit.

A következő generációs eszközök támogatása: A Premiere Pro mostantól natívan támogatja a Microsoft Surface Dial szolgáltatást, valamint a MacBook Pro Touch bar.eszközét, beleértve annak testreszabását

További újdonságok: a 4K 60p formátum nagyobb teljesítménye, az Apple Metal nagyobb támogatása, a Stock-felvételek előnézete a Libraries (Könyvtárak) panelen, valamint más újdonságok.
 

- Adobe Premiere CC (2017)
  2016. november 02.

Egyszerűbb együttműködés a Team Projects szolgáltatással: A Team Projects (Csoportprojektek) szolgáltatás lehetővé teszi, hogy több szerkesztő is valós időben egyidejűleg dolgozzon videoalkalmazásaikban. A különböző helyekről dolgozó munkacsoportok közös munkavégzését segíti, hogy a verziókezelés, ütközésfeloldás és tevékenység-hírcsatornák mind beépülnek a Premiere Pro CC, After Effects CC és Prelude CC alkalmazásokba. Mostantól elérhető a munkacsoportoknak készült Creative Cloud felhasználói és vállalatok számára.

Virtuálisvalóság-videók beállításainak automatikus felismerése: A Premiere Pro automatikusan észleli, hogy virtuálisvalóság-videója monoszkóp, bal/jobb sztereoszkóp vagy alsó/felső sztereoszkóp tárolású, és alkalmazza is megfelelő beállításokat.

Megújult a Kezdőlépések: A kezdő felhasználókat új indulóképernyő segíti többféleképp is az alkalmazások megismerésében, például a teljes videoszekvencia vizsgálatával, oktatóanyagokkal és kezdőknek készített optimalizált projektsablonnal.

Egyszerűbb bevitel: A fájlkezelést egyszerűsíti, hogy kamerájából származó klipeket összefűzheti egyetlen fájlba.

Jobb feliratozás: Az új feliratkezelő funkciókkal módosíthatók a szövegek, időtartamuk és helyük, és nyílt vagy zárt feliratok készíthetők előzmények felhasználása nélkül.

Közzététel közvetlenül a Behance-platformon: Videóit közvetlenül Behance-portfóliójában teheti közzé – külön exportálás és feltöltés nélkül. 

Typekit-betűtípusok szinkronizálása: Mivel a betűtípusok szinkronizálása és frissítése a Typekit-szolgáltatásból automatikusan történik, az élőszöveg-sablonokkal végzett munka során nincs szükség a hiányzó betűtípusok manuális megkeresésére.

Jobb teljesítmény: Az Apple Metal továbbfejlesztett támogatásának és a kibővített GPU-effektuskészletnek (köztük az Offset effektusnak) köszönhetően gyorsabban dolgozhat. 

A Lumetri Color továbbfejlesztései: Az új pipettákkal közvetlen kijelölések végezhetők a HSL-másodlagos színekkel végzett munkánál. Ezenkívül dolgozhat HDR10-fájlokkal is, és nagyobb támogatást élvezhet a színtéri metaadatokhoz. 

Dynamic Link a Character Animator programmal: A Character Animator, After Effects és Premiere Pro közötti átlépésnél nincs szükség közbülső renderelésre, ami felgyorsítja a munkát.

Audition-hangeffektek: Az új kitűnő minőségű valós idejű hangeffektek nagyobb forráshűségűek, és jobban hangzanak a kimeneten.

Több natív formátum importálása: A Premiere Pro mostantól még több formátumot támogat, köztük a Native QT DNxHD/DNxHR export- és a RED Helium formátumot.

Gyorsabb Dynamic Link: A gyorsabb feldolgozás miatt kevesebb közbülső renderelés szükséges, és lejátszás magasabb képkockasebességgel történhet.

Javított élőszöveg-sablonok: Az új fájlformátumoknak köszönhetően megoszthatja az élőszöveg-sablonokat a Premiere Pro és az After Effects között külön After Effects-licenc nélkül is.

Billentyűparancsok leképezése: Egy vizuális térkép segíti a billentyűparancsok gyors megtalálását, módosítását és testreszabását.

További újdonságok: Új elemek a felhasználói felületen, globális FX-némítás és egyebek.
 

Specifikációk

KiszerelésOnline licensz
Licensz típus1 év hosszabítás
NyelvAngol
PlatformMultiplatform (Windows + Mac)
Szoftver típusGrafikai szoftver