Logitech MX Ergo - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech MX Ergo
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech MX Ergo

Termékkód: 910-005179

Vezeték nélküli hanyattegér

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
27 101 Ft
21 339 Ft + Áfa

Termék leírás


Új szintre emeli a kényelmet és a pontosságot. A Logitech legfejlettebb hanyattegere a hanyattegerek szerelmeseinek, és azon felhasználóknak, akik a touchpadek és egerek alternatíváját keresik. 20%-kal kevesebb megerőltetést igényel, mint egy hagyományos egér. Az MX ERGO egy egyedülálló, állítható csuklópánttal rendelkezik a személyre szabott kényelem érdekében, továbbá a legújabb mozgáskövetési, görgetési és energiagazdálkodási technológiákkal is büszkélkedik. A Logitech FLOW™ biztosítja a több számítógép könnyed párhuzamos vezérlését.

Testreszabott kényelem. Végre egy hanyattegér, amelyet valóban sajátjának érezhet. Az egyedi állítható csuklópánttal 0° és 20° között kiválaszthatja a legkényelmesebb szöget, hogy keze a lehető legtermészetesebben álljon, és ezáltal a kényelem új szintjét érhesse el.

Fejlett mozgáskövetés és precízós mód gomb. Változtassa meg a kurzor sebességét és pontosságát az optimális vezérléshez, mindezt egy gombnyomással.

Nagy pontosságú görgetőkerék döntési funkcióval. Intézze hatékonyabban feladatait a gyorsbillentyűk gyors elérésével. A precíz görgetőkerék vízszintes görgetést és hatékony középső gombot is kínál.

Könnyed munkavégzés több számítógépen. Csatlakozzon és dolgozzon egyszerre két eszközön, és könnyedén váltogasson köztük. Emelje magasabb szintre a többszámítógépes munkavégzést a LOGITECH FLOW™ technológiával. Másoljon szöveget, képeket vagy fájlokat a számítógépek között.

Hosszú üzemidő és gyorsan újratölthető akkumulátor. Az akkumulátor akár 4 hónapig is bírja egyetlen teljes feltöltéssel. Egy percnyi töltés egy egész napi használatra elegendő energiát biztosít.

 

A csomag tartalma:

  • Hanyattegér
  • Unifying vevőegység
  • Mikro-USB kábel az újratöltéshez
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

CsatlakozásBluetooth + Unifying
Érzékelő típusOptikai
Gombok száma8
LED VilágításNincs
Maximális felbontás440 dpi
SzínFekete