Logitech M220 Silent fekete - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech M220 Silent fekete
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech M220 Silent fekete

Termékkód: 910-004878

 Vezeték nélküli optikai egér, fekete

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
7 800 Ft
6 142 Ft + Áfa

Termék leírás

Élvezze a csend hangját. Dolgozzon anélkül, hogy akár egyetlen ütemet is elmulasztana, vagy zavarná a közelében lévőket. A csendes egerek esetében a kattintás ugyanolyan érzetű, csak kattintási hang nélkül – több mint 90%-os zajcsökkentés. A strapabíró, nagy teljesítményű talp halkan siklik az asztalon. A lágy görgetőkerék teszi tökéletessé a csend élményét. A csendes egerek kiküszöbölik a fölös zajokat, miközben védik mindenki egészségét és termelékenységét. Legyen ez az utolsó idegesítő kattintása. Családja és barátai hálásak lesznek érte.

90%-nál magasabb zajcsökkentés. Ugyanaz a kattintási érzet, de 90%-kal kevesebb zaj kattintáskor, hogy a hangok ne zavarják önt vagy munkatársait a munkában. Emellett az egér talpa nagy teljesítményű anyagból készült, gumi görgetőkerékkel a csendes siklás és görgetés érdekében.

Egyszerű. Megbízható. Erős. Élvezze akár 10 m-ig a vezeték nélküli kapcsolatot a csatlakoztatva hagyható nano vevőegységnek köszönhetően. Az M220 SILENT a Logitech® fejlett optikai mozgáskövetési technikájával van ellátva a szinte minden felületen nagyon pontos mozgatás érdekében. Nincs probléma, semmilyen szoftverre nincs szükség. Használható Windows®, Mac, Chrome OS és Linux® rendszerű számítógépeken.

18 hónapos üzemidő. Energiatakarékos technikánknak köszönhetően ritkábban kell elemet cserélnie. Az M220 SILENT automatikusan alvó üzemmódba vált, amikor nem használja.

Kényelmes forma. Hordozható méret. A mindkét kézbe illő kialakítás nagyobb kényelmet és pontosságot biztosít, mint egy érintőlap. Kis méretének köszönhetően könnyen elfér a táskában is.

Quiet Mark tanusítvány. A Logitech a világon az első egérgyártó, amely megkapta a csendességet igazoló Quiet Mark tanúsítványt. Ezt a nemzetközi jelölést az egyesült királyságbeli Noise Abatement Society (Zajcsökkentő Társaság) igazolása, amely a zajcsökkentésre tervezett technikai megoldásokat ismeri el.

 

A csomag tartalma

  • Egér
  • Nano vevőegység
  • 1 db AA méretű ceruzaelem (gyárilag behelyezve)
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

CsatlakozásVezeték nélküli
Érzékelő típusOptikai
Gombok száma3
KialakításKompakt
Maximális felbontás1000dpi
SzínFekete