Logitech M720 Triathlon - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech M720 Triathlon
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech M720 Triathlon

Termékkód: 910-004791

Több eszközt támogató vezeték nélküli egér

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
23 400 Ft
18 425 Ft + Áfa

Termék leírás

Tartósságra, sokoldalúságra és kényelemre tervezve. Legyen sikeres a sok eszközt felvonultató világban az M720 Triathlon egérrel. Könnyedén fog tudja végigvinni feladatait a 3 számítógép között váltogatva, a nagy sebességű görgetés révén pedig gyorsan navigálhat dokumentumokban és weblapokon. A továbbfejlesztett energiahatékonyság révén pedig ez a Bluetooth® és Unifying egér egy darab AA méretű ceruzaelemmel akár 24 hónapig is bírja energiával. Mindezt egy közepes méretű egérrel, amely kényelmesen elfér a kezében.

Easy-Switch technológia. Párosítsa egerét 3 számítógéppel, majd váltson köztük zökkenőmentesen, a hüvelykujjánál található gomb egyszerű megérintésével. A 3 megvilágított szám révén mindig tudni fogja, melyik eszközhöz van csatlakoztatva.

Nagy sebességű görgetés. Navigáljon gyorsan és könnyedén nagyméretű dokumentumokban és weblapokon egyetlen gördítéssel, majd álljon meg azonnal, de ha precizitásra vágyik, bármikor átválthat fokozatos görgetésre.

Tartós, formatervezett design. Valódi sportolóként az M720 hosszan bírja, a gombjai akár 10 millió kattintással is megbirkóznak. A nagy méretű, jobb kezes kialakítással kényelmesen illik tenyerébe, a gumiborítás révén pedig puha tapintású.

Könnyed munkavégzés több számítógépen. Szabadítsa fel az M720 potenciálját a Logitech Flow használatával, hogy a lehető legkönnyebben dolgozhasson több számítógépen. Három számítógépes képernyőt is bejárhat az egérmutatóval, és még szöveget, képeket és fájlokat is másolhat egyik gépről a másikra. Sokkal hatékonyabb, mint e-maileket küldözgetni saját magának!

24 hónapos üzemidő. Szeretni fogja az egér fejlett energiahatékonyságát, hiszen egy AA méretű ceruzaelemmel is 24 hónapig bírja. A tápkapcsolóval pedig tovább bírja energiával, a jelzőfény pedig figyelmezteti, ha merül az elem.

Személyre szabott hatékonyság. Használja ki a lehetőségek teljes tárát, és szabja igényeire Mac OS X és Windows® rendszereken a Logitech Options szoftver letöltésével. Feladatokat állíthat be és rendelhet hozzá a gombokhoz a műveletet lépésről lépésre leíró kalauz segítségével. A kérdéseire választ ad a használati útmutató.

  

A csomag tartalma 

  • Vezeték nélküli egér
  • Unifying vevőegység
  • 1 db AA méretű ceruzaelem (előre behelyezve)
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

CsatlakozásBluetooth
Érzékelő típusOptikai
Gombok száma8
KialakításKlasszikus
Maximális felbontás1000dpi
SzínFekete