3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit 2 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit 2
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit 2

Termékkód: 3DX-700135

A SpaceMouse Enterprise Kit minden eszközt kínál a mérnöki szakembereknek az ergonomikus és hatékony kétkezes munkafolyamathoz.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
213 100 Ft
167 795 Ft + Áfa

Termék leírás

AZ ULTIMATE CAD MEGOLDÁS

  • A 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise, a CadMouse Pro Wireless és a CadMouse Pad olyan szinergikus ökoszisztémát hoznak létre, amely egyszerűen nem hozható létre normál egérrel és billentyűzettel. A SpaceMouse Enterprise zökkenőmentesen pozícionálja az objektumokat és a nézeteket, a CadMouse Pro Wireless pedig könnyedén és agilisan kiválaszt és létrehoz. Ez a CAD-szakemberek legtermészetesebb és legergonómikusabb munkastílusa, amely óránként 28,6%-kal csökkenti az ujjak mozgását, és javítja mind a test, mind a kéztartást.

SpaceMouse ® Enterprise

  • A SpaceMouse Enterprise, a 3Dconnexion valaha volt legfejlettebb 3D egere a nagy teljesítményű funkciók új szintjét vezeti be, amelyek példátlan, valós idejű megértést biztosítanak a mérnöki tervezésről.
  • A SpaceMouse Enterprise egyben a legergonómikusabban tervezett termék, amit valaha készítettünk. A nagy, billentyűzetszerű gombok átfogó sora, beleértve a jelentősen kibővített gyorsnézeti billentyűket és a billentyűzet-módosítókat, minden eddiginél kevesebb kézi mozgást jelent a billentyűzethez és onnan vissza.

CadMouse Pro vezeték nélküli

  • A CadMouse Pro Wireless egy teljes méretű egér, amelyet kifejezetten a modern CAD-szakemberek számára terveztek. Kiváló ergonómiával, dedikált középső egérgombbal, nagy felbontású optikai érzékelővel, akár három hónapos használattal a töltések között és 50 millió kattintásnyi tartóssággal a napi használatú CAD-specialista számára, a CadMouse Pro Wireless minden CAD-eszközkészlet alappillére.

CadMouse Pad

  • A 3Dconnexion CadMouse Pad kiváló minőségű mikrotexturált bevonatának köszönhetően ideális egyensúlyt biztosít a sebesség és az irányítás között. A 3Dconnexion CadMouse-ra szabva, a statikus és a kinetikus súrlódás tökéletes egyensúlyának köszönhetően erőfeszítés nélküli, precíz egérmozgatást tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a CadMouse pontosan úgy mozog, ahogy gondolod – minden alkalommal.

3DxWare ® 10

  • A 3DxWare 10 kényelmes egyetlen meghajtó megoldást kínál a SpaceMouse Enterprise és a CadMouse Pro Wireless számára. Egyszerű, de hatékony felhasználói felülete lehetővé teszi az egyes termékek testreszabását és optimalizálását a csúcsteljesítmény érdekében.

Specifikációk

A csomag tartalmaSpaceMouse ® Enterprise
CadMouse Pro
CadMouse Pad
3Dconnexion univerzális vevő
USB-A / USB-C kábel (1,5 m)
AkkumulátorÚjratölthető lítium-polimer 1,100 mAh-val
Csatlakozás2.4 GHz
Érzékelő típusOptikai
Gombok számaSpaceMouse Enterprise össz. programozható billentyűk száma: 31 db
SpaceMouse Enterprise intelligens funkciógombok száma: 12 db
Maximális felbontás7200 DPI
SúlySpaceMouse Enterprise 800g
CadMouse Pro 140g
CadMouse Pad 160g
3Dconnexion univerzális vevő 1.8g
SzínFekete
ÜzemidőAkár 2 hónap