Philips 45B1U6900CH/00 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Philips 45B1U6900CH/00
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Philips 45B1U6900CH/00

Termékkód: 45B1U6900CH/00

44,5 hüvelykes ívelt 1500R, 5120x1440 Dual QHD, 75Hz, VA, VESA DisplayHDR 400, Dönthető, Forgatható, Magasság állítás, Beépített hangszóró és webkamera, USB Type-C csatlakozás (100W), RJ45

Rendelhető, 1-3 munkanap
Ez a termék rendelhető, 1-3 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
451 000 Ft
355 118 Ft + Áfa

Termék leírás

Az RJ-45-től az USB-C-ig egyszerű hálózati csatlakozás és biztonság

Egyszerűsítse le az összes perifériát a monitorról a számítógépig az egykábeles USB Type-C csatlakozóval, beleértve a hálózatkezelést, a számítógépről a monitorra történő nagy felbontású videokimenetet, valamint az interneten való böngészést további hálózati kábel nélkül, még akár a notebook LAN-portja nélkül is. Az USB-C-n keresztüli RJ45-csatlakozás gyors és biztonságos csatlakozást tesz lehetővé, ha szükséges. A leggyorsabb adatátviteli sebesség lehetővé teszi, hogy minden eddiginél gyorsabban vigye át az adatokat a merevlemezről a számítógépére. Ezen kívül az USB-C és az áramszolgáltatás még a notebook monitorról történő tápellátását és töltését is lehetővé teszi, így nincs szükség további tápkábelekre.

DisplayHDR 400 a még élethűbb és kimagaslóbb látvány érdekében

A VESA tanúsítvánnyal rendelkező DisplayHDR 400 kijelző jelentős előrelépés a normál SDR kijelzőkhöz képest. Más HDR-kompatibilis kijelzőkkel szemben a valódi DisplayHDR 400 lenyűgöző fényerőt, kontrasztot és színeket biztosít. A globális fényerő-szabályozásnak és az akár 400 nit értékű, ragyogó csúcsfényeknek köszönhetően a képek látványos hangsúlyokkal és mélyebb, árnyaltabb feketékkel kelnek életre. Gazdag, új színek szélesebb palettáját képes visszaadni, és olyan vizuális élményt nyújt, amely rabul ejti az érzékeket.

Ívelt tervezésű képernyő a lenyűgöző élmény érdekében

Az asztali monitorok személyes felhasználói élményt nyújtanak, amelyhez nagyon jól illeszkedik az ívelt tervezés. Az ívelt képernyő kellemes, mégis finoman magába szippantó hatást kelt, amely Önre összpontosul az asztal fókuszában.

Beépített KVM-kapcsoló a források közötti egyszerű váltáshoz

A beépített MultiClient KVM-kapcsoló révén két különböző számítógépet kezelhet egyetlen monitorral, billentyűzettel és egérrel. Egy kényelmesen használható gomb segítségével gyorsan válthat a források között. Praktikusan használható a két számítógép erejét igénylő alkalmazásoknál, vagy ha két különböző számítógéphez van csatlakoztatva egyetlen nagy monitor.

Webkamera zajkioltó mikrofonnal a közös munkához

A Philips monitor beépített 5MP webkamerával, zajkioltó mikrofonnal és hangszórókkal rendelkezik. Tökéletes megoldás az otthoni munkavégzéshez és a távoli közös munkához. A webkamera Windows Hello tanúsítvánnyal rendelkezik. Továbbfejlesztett érzékelők is be vannak építve a Windows Hello™ arcfelismerő funkció használatához, amely kevesebb mint 2 másodperc alatt lépteti be Windows eszközeibe. A fizikai kamerakapcsoló extra védelmet nyújt, ha nem használja a kamerát. A zajkioltó mikrofon és a két 5 wattos beépített hangszóró tiszta kommunikációt tesz lehetővé.

A PowerSensor akár 80%-kal csökkenti az energiaköltségeket

A PowerSensor egy beépített „személyérzékelő”, amely ártalmatlan infravörös sugarak kibocsátásával és fogadásával határozza meg, hogy a felhasználó a monitor előtt tartózkodik-e. A technológia automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, ha a felhasználó eltávolodik az asztalától, így az energiaköltségek akár 80%-kal csökkenthetők, a monitor élettartama pedig jelentősen növelhető

Eyesafe (a szem számára biztonságos) tanúsítvánnyal rendelkező kék fény elleni védelem és színpontosság

A Philips kijelző megfelel a TÜV Rheinland Eyesafe® szabványnak, hogy valóban védelmet nyújtson Önnek a kék fénynek való huzamos kitettséggel szemben. A folyamatosan bekapcsolt kékfényszűrő nemcsak a digitális szemfáradtság csökkentését segíti, hanem a színintegritást is garantálja.

Dönthető, forgatható, magasabbra és alacsonyabbra helyezhető

A Compact Ergo Base egy emberközeli Philips monitortalp, amely billenthető, forgatható, és a magassága is állítható, így bármely felhasználó a maximális kényelmet és hatékonyságot szem előtt tartva helyezheti el a monitort.

A VA-kijelző fantasztikus képeket kínál széles nézési szögekkel

A Philips VA LED-kijelző korszerű, réteges, függőleges elrendezésű technológiát használ, amely rendkívül nagy kontrasztarányt biztosít a széles nézési szögű és élénk színű képeken. Míg az általános irodai alkalmazásokat könnyű használni, a kijelző kifejezetten fényképek, internetezés, mozifilmek, játékok és igényes grafikai alkalmazások számára lett kifejlesztve. Az optimalizált pixelkezelési technológia 178/178 fokos, rendkívül széles betekintési szöget biztosít, ami éles képeket eredményez.

32:9 formátumú SuperWide: többmonitoros kialakítások kiváltására

A monitor nagyméretű, 32:9 formátumú SuperWide képernyője a többmonitoros munkahelyi elrendezés helyett szolgál kiváló megoldással. Az egyetlen 44,5 hüvelykes képernyővel, amely két 23,8 hüvelykes, 16:9 formátumú QHD monitornak felel meg, lehetővé teszi a felhasználók számára a zökkenőmentes munkavégzést anélkül, hogy több monitort kellene összefűzniük, és növeli a termelékenységet azáltal, hogy egyetlen nagy képernyőt kínál az összetett táblázatok megnyitásához és a videók teljes formájukban történő megtekintéséhez.

Specifikációk

Adaptive-SyncVan
ÁllványDönthető
Forgatható
Magasság állítás
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - HDMI 2.02db
Csatlakozó - USB 3.2 Gen2 Type-A4 db
Csatlakozó - USB Type-C2db
Extrák5MP előugró kamera mikrofonnal és LED-jelzőfénnyel (Windows Hello funkcióhoz)
Felbontás típus5120 x 1440 (Dual QHD)
Görbület1500R
HangszóróVan
HáttérvilágításW-LED
HDR támogatásIgen
HDR tanusítványVESA DisplayHDR 400
ÍveltIgen
Képarány32:9
Képfrissítés75Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret44.5"
Kontrasztarány3000:1
LAN (RJ45) csatlakozóVan
Maximum fényerő450 cd/m2
MéretMéret talppal: 1085 x 515 x 238 mm
Méret talp nélkül: 1085 x 337 x 158 mm
Csomag mérete: 1180 x 235 x 535 mm
Panel típusaVA
Pixelméret0.212 mm
Pixelsűrűség120 ppi
Súly12,96 kg (állvánnyal)
17,26 kg (dobozával)
Színmélység8 bit
Színtér megjelenítéssRGB
Színtérlefedettség123% sRGB / 107% NTSC
Thunderbolt / USB Type-C maximális töltési teljesítmény100W
Válaszidő4 ms
VESA rögzítés100x100