Brother MFC-J3940DW színes multifunkciós tintasugaras nyomtató - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Brother MFC-J3940DW színes multifunkciós tintasugaras nyomtató
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Brother MFC-J3940DW színes multifunkciós tintasugaras nyomtató

Termékkód: MFCJ3940DWYJ1

2x 250 A3-as papírtálcával, 100 lapos A3-as többcélú tálcával, nagy 8,8 cm-es színes érintőképernyővel, kétoldalas A3/A4-es lapolvasási lehetőséggel és NFC-vel felszerelve. Igényes kis irodák és üzleti munkacsoportok igényeinek kielégítése.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
186 200 Ft
146 614 Ft + Áfa

Termék leírás

Nagyobb méretű nyomtatás

  • Tegye látványosabbá dokumentumait A3-as méretben történő nyomtatással. A színes A3-as nyomtatási lehetőségekkel a fontos oktatási anyagok vagy prezentációs dokumentumok kiemelkednek és könnyebben értelmezhetőek, így jobban felkelthetik az olvasó érdeklődését. Az A3-as dokumentumok házon belüli nyomtatásával jobban kézben tudja tartani a határidőket és kibővítheti lehetőségeit.

Mindig készen áll egy új feladatra

  • Nem kell az asztalánál ülnie, vagy akár a nyomtató közelében lennie az MFC-J3940DW használatához. A rendelkezésre álló csatlakozási lehetőségek tárházával bárhol nyomtathat irodájában/otthonában – akár mobiltelefonjáról is Wi-Fi-n vagy NFC-n keresztül.
    A Brother Mobile Connect alkalmazás letöltésével elérheti a funkciók széles választékát– a nyomtatási feladatok elküldésétől a tintaszint ellenőrzéséig és szükség esetén az utánpótlás megrendeléséig.

Növelje nyomtatási sebességét az új Brother MAXIDRIVE nyomtatási technológiával.

  • Az újonnan kifejlesztett nagy teljesítményű nyomtatófej kimagaslóan növeli a nyomtatási sebességet, így időt takarít meg az üzleti dokumentumok nyomtatása során. Nemcsak a sebesség javul. Az új nyomtatófej rendkívül tartós és jó nyomtatási minőséget produkál, professzionális eredményeket biztosítva a nyomatokhoz.

Tartós használatra terveztük

  • Olyan eszközre van szüksége, amelyben megbízhat? Az A3-as professzionális többfunkciós eszközöket robusztus üzleti eszközöknek tervezték, amelyek gyors, biztonságos és professzionális minőséget biztosítanak az Ön vállalkozása növekvő igényeinek megfelelően.

Szkennelési technológia a munkafolyamat javítására, még távoli munkavégzés esetén is.

  • Az MFC-J3940DW többfunkciós eszközként sokkal többet tud, mint egy sima nyomtató. A rendelkezésre álló szkennelési lehetőségek például jelentősen növelhetik a hatékonyságot otthonról végzett munka esetén is. A munkafolyamat felgyorsítása érdekében nagy sebességgel színesben vagy fekete-fehérben szkennelhet.

Specifikációk

A csomag tartalmaTápkábel, Termékbiztonsági útmutató, Kellékek, Használati útmutató, Jótállási jegy, Gyors telepítési útmutató
CsatlakozásUSB / Wi-Fi / Ethernet
Készülék funkciókNyomtató / Másoló / Szkenner / Fax
Kétoldalas nyomtatásAutomatikus
KijelzőSzínes érintőképernyő
Maximális papírméretA3
Memória256MB
Méret576 (szé) x 477 (mé) x 375 (ma)mm
Nyomtatási felbontásMax. 1200x 4800 dpi
Nyomtatási sebesség (fekete)Akár 28 kép/perc oldal percenként
Nyomtatási sebesség (színes)Akár 28 kép/perc oldal percenként
PapírformátumokA3, LGR, LGL, Folio, A5, A6, Fotó, Indexkártya, Photo-L, Photo-2L , Com -10, DL-boríték, Monarch,C5, Mexikói jogi, Indiai jogi
Súly23.3 kg
SzínkezelésSzínes
SzolgáltatásokBrother Mobile Connect, AirPrint, NFC, Mopria, Brother Print Service Plugin
TechnológiaTintasugaras
Terhelhetőség (lap/hónap)2500 oldal