Gosund LB4 csillagprojektor - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Gosund LB4 csillagprojektor
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Gosund LB4 csillagprojektor

Termékkód: LB4

Teremtsen különleges hangulatot otthonában. A kivetítő és a mellékelt filmek segítségével különféle effektusokat vetíthet ki, például csillagos eget

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
17 200 Ft
13 543 Ft + Áfa

Termék leírás

Teremtsen különleges hangulatot otthonában. A kivetítő és a mellékelt filmek segítségével különféle effektusokat vetíthet ki, például csillagos eget. Ezenkívül a megjelenített vetítés 360°-ban elfordul a még jobb vizuális hatások érdekében. Az alkalmazásokkal és hangutasításokkal történő vezérlés kényelmet biztosít, az ütemezés és az időzítő funkció beállítása pedig lehetővé teszi az LB4 működésének testreszabását.

Ütemezze be a működését

A projektor ütemező és időzítő funkcióval van felszerelve, így Ön maga is megtervezheti munkáját. Beállíthatja például, hogy automatikusan kikapcsoljon, amikor gyermeke lefekszik, és ébredés után azonnal bekapcsoljon.

4 filmet tartalmaz

A készlethez 4 db különböző effektusú film tartozik, így biztosan a számodra megfelelőt választod. Ezenkívül saját effektusokat is megtervezhet az LB4 személyre szabásához.

Távirányító

Többé nem kell felkelnie a kanapéról, hogy bekapcsolja a projektort vagy állítsa a fényerejét. Most már megteheti ezt okostelefonjáról. Csatlakozzon Wi-Fi hálózathoz, és vezérelje a projektort az alkalmazáson keresztül.

Hangvezérlés

A még kényelmesebb kezelés érdekében az LB4-et hangjával vezérelheti. A készülék az Amazon Alexával és a Google Home-al működik, így egy egyszerű paranccsal például 75%-kal csökkenthető a projektor fényereje.

Biztonság

A készüléket úgy tervezték, hogy teljesen biztonságos legyen a használata. A kivetítő szigorú tesztelésen esett át, beleértve az ejtési teszteket, a hő- és hidegteszteket, valamint tesztelték az EMC-interferenciát.

  • Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home
  • Wi-Fi: 7321T (802.11 b / g / n 2.4G)