Apple USB-C - VGA többportos adapter - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Apple USB-C - VGA többportos adapter
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Apple USB-C - VGA többportos adapter

Termékkód: MJ1L2ZM/A

Az USB-C – VGA többportos adapterrel VGA-kijelzőt köthetsz USB C vagy Thunderbolt 3 (USB‑C) portos Macedhez, iPadedhez vagy iPhone-odhoz, az adapter két másik portjára pedig egy hagyományos USB-s eszközt és egy USB-C töltőkábelt csatlakoztathatsz

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
24 900 Ft
19 606 Ft + Áfa

Termék leírás

Az USB-C – VGA többportos adapterrel VGA-kijelzőt köthetsz USB C vagy Thunderbolt 3 (USB‑C) portos Macedhez, iPadedhez vagy iPhone-odhoz, az adapter két másik portjára pedig egy hagyományos USB-s eszközt és egy USB-C töltőkábelt csatlakoztathatsz.

Az USB-C – VGA többportos adapterrel VGA-csatlakozós televízióra vagy kijelzőre tükrözheted a Mac, az iPad vagy az iPhone kijelzőjét akár 1080p HD felbontásban. Az átalakító videótartalom (például filmek és saját felvételek) továbbítására is alkalmas. Csatlakoztasd a Mac, az iPad vagy az iPhone USB-C vagy Thunderbolt 3 (USB-C) portjához, majd kösd össze a tévével vagy a projektorral egy VGA-kábel segítségével. (A VGA-kábel külön vásárolható meg.)

A hagyományos USB-porthoz pendrive-ot, kamerát, illetve iPhone-od, iPaded vagy iPodod töltésére és szinkronizálására alkalmas USB-kábelt is csatlakoztathatsz, az USB-C portra kötött töltőkábellel pedig töltheted is a Macet, az iPadet vagy az iPhone-t.

Specifikációk

A csomag tartalmaUSB-C – VGA többportos átalakító
Csatlakozó fejApa - Anya
Kábel színeFehér
TípusÁtalakító