Apple világutazó adapterkészlet - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Apple világutazó adapterkészlet
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Apple világutazó adapterkészlet

Termékkód: MD837ZM/A

A világutazó adapterkészlet hétféle váltóáramú csatlakozódugaszt tartalmaz, amelyek lábai illeszkednek a világ különböző hálózati aljzataiba. A dugaszok mindegyikén lézeres gravírozású felirat jelzi, hogy mely régiókkal kompatibilis

Rendelhető, 1-3 munkanap
Ez a termék rendelhető, 1-3 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
18 699 Ft
14 724 Ft + Áfa

Termék leírás

A világutazó adapterkészlet hétféle váltóáramú csatlakozódugaszt tartalmaz, amelyek lábai illeszkednek a világ különböző hálózati aljzataiba. A dugaszok mindegyikén lézeres gravírozású felirat jelzi, hogy mely régiókkal kompatibilis. Ez a világutazók számára tökéletes készlet a legtöbb országban biztosítja a csatlakoztatás lehetőségét.

Ez az iPod, iPhone, iPad készülékhez és Mac laptopokhoz tervezett készlet kompatibilis az Apple USB C hálózati adapterekkel, a MagSafe és MagSafe 2 hálózati adapterekkel, a 10 és 12 W-os USB hálózati adapterekkel, valamint a hordozható hálózati adapterekkel.

A világutazó adapterkészletben található váltóáramú csatlakozódugaszok a következő területek hálózati aljzataival használhatók közvetlenül: Észak-Amerika, Japán, Kína, Egyesült Királyság, a kontinentális Európa, Korea, Ausztrália, Hongkong és Brazília.