Stellar Blade (PS5) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Stellar Blade (PS5)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Stellar Blade (PS5)

Termékkód: 2808919

Ments meg az emberiséget a kihalástól egy felvillanyozó, történetközpontú akciókalandban

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
26 500 Ft
20 866 Ft + Áfa
Megjelenés: 2024.04.26.

Termék leírás

Az emberiség jövője borotvaélen táncol. A különös, hatalmas lények által pusztított Földet elhagyták, és ami a megtizedelt emberi fajból megmaradt, a világűrben lévő kolóniára menekült. Miután a kolóniáról elutazott, Eve, az ejtőernyős bolygónk elhagyatott maradványaira érkezik, küldetése megmenteni az emberiséget, visszaszerezni a Földet a pusztító és rosszindulatú NA:tive karmaiból. De ahogy Eve egyenként megküzd a NA:tive lényekkel, összeillesztve a múlt titkait, miközben az emberi civilizáció romjait kutatja, rájön, hogy küldetése korántsem egyszerű. Valójában szinte semmi sem az, aminek látszik…

Egy izgalmas szeletnyi borotvaéles akció

Lélegzetelállítóan gyors harcban vághatsz utat a Föld maradványain át, elmédet és képességeidet egyaránt próbára tevő, nagyszabású főellenségcsatákban. Szabadíts el kecses, de brutális támadási kombókat, tégy elérhetővé új mozdulatokat fejlődésed során, a játékstílusodon alapuló, testre szabható képességekkel. Fejleszd Eve fegyvereit, ezzel növeled esélyeidet, ahogy az egymás utáni főellenfélcsaták egyre nehezebbé válnak.

Hihetetlen vizuális élmény

Merülj el a rendkívül részletes posztapokaliptikus világban, amelyben látványosan elegyedik a szépség és az iszonyat. Fedezz fel lélegzetelállító, sci-fi-ihletésű környezeteket, miközben a neves koreai művész és a Shift Up stúdió igazgatója, Kim Hyung Tae karakterei és alkotásai életre kelnek a PlayStaton®5 grafikai erejével.

Mély és feledhetetlen kaland

Lenyűgöző, felnőtt témákkal, rejtélyekkel és felfedezésekkel teli történet vár rád. Fogadd el a könyörtelen tempót, mely nem hagy megállni a kritikus, az egész történetre kiható döntések fontos pillanatai közt. Eve hite a küldetésében mindig töretlen. Könyörtelen erővel pusztítja ellenségeit, és közben szoros kötelékeket alakít ki néhány baráttal, akik visszakapták őt: végül kérdésekkel szembesül majd arról, mit is jelent valójában embernek lenni.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerNincs
PlatformPlayStation 5
TípusAkció / Kaland