Gosund SW9 Fali kapcsoló - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Gosund SW9 Fali kapcsoló
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Gosund SW9 Fali kapcsoló

Termékkód: SW9

Kétbillentyűs Wi-Fi-s fali kapcsoló, 2,4 GHz Wi-Fi frekvencia, Google Assistant & Amazon Alexa hangvezérlés

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
4 700 Ft
3 701 Ft + Áfa

Termék leírás

A Gosund SW9 Smart kapcsoló lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy akár hangasszisztens segítségével vezérelje otthona világítását a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszerekkel való együttműködésnek köszönhetően. Az ingyenesen letölthető alkalmazás (Gosund) segítségével, teljes szabadságot kínál a lámpák vezérlésében, így nem szükséges kézzel kapcsolni a lámpákat.

Ütemezés funkció

Az alkalmazás még több lehetőséget kínál a 2,4 GHz-es WiFi átvitelnek köszönhetően. Például ütemezheti egy kiválasztott lámpa fel- vagy lekapcsolását egy előre beállított időpontban, így élvezheti az otthona világításának teljes irányítását felesleges extra lépések nélkül.

Hangvezérlés

A fény be- vagy kikapcsolásához már nem kell felkelnie a kanapéról vagy a fotelből. A kapcsoló kompatibilis a Google asszisztenssel vagy az Amazon Alexa-val így még kényelmesebb módon irányíthatja vilgáítását. Egy egyszerű hangparancs elegendő ahhoz, hogy pontosan a kívánt világítást élvezhesse!

Modern és minimalista kialakítás

Az intelligens dupla billentyűs kapcsolót nemcsak a funkcionalitás és a könnyű használat jellemzi, hanem a modern és minimalista kialakítás is. A klasszikus, fehér szín és az egyszerű formatervezés tökéletesen illeszkedik otthonához. A smart kapcsoló elegáns kialakítása minden belső tér fókuszpontja.

Távoli vezérlés

Az alkalmazás lehetővé teszi a készülék távoli irányítását bárhonnan. Ez a megoldás nemcsak rendkívüli szabadságot ad a felhasználónak az otthoni világítás felett, hanem rendkívül praktikus is. Semmi sem korlátoz többé - könnyedén beállíthatja lámpáinak működését, bárhol is legyen.