Gosund SP1 okos konnektor - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Gosund SP1 okos konnektor
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Gosund SP1 okos konnektor

Termékkód: SP1

Kis méretű, WiFi-s okoskonnektor, beépített áramfogyasztás-mérővel, Google Assistant & Amazon Alexa hangvezérlés

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
4 200 Ft
3 307 Ft + Áfa

Termék leírás

A Gosund SP1 egy okos konnektor EU-s dugóval. Az alkalmazáson keresztül közvetlenül a mobiltelefonunkról tudjuk irányítani a világítást vagy egyéb háztartási eszközöket. Az alkalmazás letölthető ingyen Androidra és iOS-re (Smart Life app / Tuya app). Miután a termék csatlakozik a helyi hálózathoz és hozzáadjuk az alkalmazásunkhoz, bárhonnan vezérelhetjük, ahol internet-hozzáférésünk van. A készülék az alábbi rendszerekkel működik: IFTTT, Amazon Alexa és Goggle Assistant.

Könnyű használat

A Smart Life alkalmazás magyar nyelven is elérhető, az alapvető be-/kikapcsolási funkciókon túl lehetőséget ad egyéni eszközök működésének ütemezésére, amelynek köszönhetően automatikusan be- és kikapcsolhatja a csatlakoztatott eszközöket meghatározott időpontokban. A Gosund eszközök csak 2,4 GHz-es WLAN hálózatokban működnek. Az alkalmazás segítségével tervezheti otthonában az eszközök működését (például lámpákét) úgy, hogy azok lakó jelenlétét szimulálják, ami elijesztheti a potenciális betörőt.

Masszív kialakítás

A Gosund SP1 dugó a legmagasabb minőségű anyagokból készül. ROHS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, a burkolat biztonságos és tűzálló.