DataColor SpyderX Mobile Pro Kit - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
DataColor SpyderX Mobile Pro Kit
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

DataColor SpyderX Mobile Pro Kit

Termékkód: SXMP100

A SpyderX Mobile Pro Kit tökéletes eszközkészlet helyszíni felvételekhez.

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
59 900 Ft
47 165 Ft + Áfa

Termék leírás

A SpyderX Mobile Pro Kit tökéletes eszközkészlet helyszíni felvételekhez. Készítsen színpontos, éles, jól meghatározott árnyékrészletekkel rendelkező képeket ezekkel a hordozható eszközökkel, melyeket bárhová elvihet a fotózás során. Kalibrálja monitorát a valódi színkonzisztencia érdekében, állítsa be a fehéregyensúlyt és a RAW-konvertálást az éles részletekért, használja a rugalmas állványt GoPro és okostelefon tartóval, illetve a Bluetooth univerzális távirányítót a korlátlan kreatív lehetőségekért. A kényelmes és költséghatékony Mobile Pro Kit az alábbi eszközöket tartalmazza.

  • SpyderX Pro: A SpyderX a valaha volt legpontosabb, leggyorsabb (4X) és legegyszerűbben használható DataColor monitorkalibrátor.
  • Spyder Cube: A fehéregyensúly és a RAW konverzió beállítása a tiszta, pontos képi részletekért.
  • Spyder Tripod Pro: Stabilizálja fényképezőgépét az éles képekért. A rugalmas lábak, a könnyű hordozhatóság sokféle felvételi szöget tesz lehetővé. Tartalmazza a GoPro rögzítést, okostelefon tartót és Bluetooth univerzális távirányítót a kibővített kreatív lehetőségekhez.
  • Spyder USB-C: Az USB-A kábeleket USB-C portokhoz igazítja. Az USB-C kompatibilis a Mac, a PC és az Android eszközökkel, valamint az iPad Pro-val is.

FUNKCIÓK

SpyderX Pro

A sima és a kétfázisú SpyderX külső egység precíz kalibrációt, magas színvonalú ICC (International Color Committee = Nemzetközi Színbizottság) színprofilokat lészít a CRT (katódsugaras, vagyis hagyományos monitor), LCD/TFT vagy laptop rendszerű kijelzőkhöz. A ColorVision SpyderX új fénydetektora és a "művészeti méltóság" technológia még jobb érzékenységet biztosít. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia tovább javítják a színmegbízhatóságot.

Spyder Cube

Hordozható megoldás fotósok számára, amely már a munka kezdésekor referenciákat biztosít a fehéregyensúly, az expozíció, a fekete szint és a fényerő beállításához. Megoldja a RAW-képszerkesztés bonyolultságát a színkezelő alkalmazásokban, például az Adobe Photoshop és az Adobe Photoshop Lightroom programokban található közös eszközök használatával.

Spyder Tripod Pro

A Spyder Tripod Pro Go Pro tartóval és okostelefon tartóval is rendelkezik, így minden képalkotási igényt kielégít, az állóképektől kezdve a videózásig. A Bluetooth univerzális távvezérlő funkció lehetővé teszi a képkészítés kéz nélküli rögzítésének lehetőségét, és tökéletes az olyan videós igényekhez, mint például a vlogolás.

Spyder USB-C

Az USB-A kábeleket az újabb Apple termékeken található USB-C portokhoz igazítja. Az USB-C kompatibilis a Mac, a PC és az Android eszközökkel, valamint az iPad Pro-val.