DataColor Spyder Shelf - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
DataColor Spyder Shelf
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

DataColor Spyder Shelf

Termékkód: SSF100

A Spyder Shelf egy praktikus kiegészítő, amelyet a számítógép monitorjára rögzíthet, hogy függőleges tárolóhelyet biztosítson Önnek, felszabadítva ezzel nem kevés helyet az íróasztalon.

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
6 290 Ft
4 953 Ft + Áfa

Termék leírás

A polc strapabíró műanyagból készült, a csúszásmentesség érdekében texturált felülettel. A polc könnyen fel- és leszerelhető, és egy túlnyúló peremmel rendelkezik, amely szorosan megtapad a monitor elülső részén, hogy így támassza meg a monitort.

Tartalmaz egy olyan fület is, amelyet a számítógép kamerájának lencséje fölé csúsztathat, ha biztosítani szeretné magánélet biztonságát. Rendelkezésre áll egy szabadon álló csavarmenet is, amelyet a SpyderX monitor kalibrátor, ActionCam vagy egyéb fényképészeti felszerelés rögzítésére terveztek rögzítésére, emellett telefon állványaként is használható.

FUNKCIÓK

  • A Spyder Shelf a számítógép monitorának felső hátuljára rögzíthető és felakasztható tároló, amivel helyet teremthetünk a gyakran használt tárgyaknak, például külső meghajtó, távirányító vagy egy kis router a gyors és könnyű eléréséhez.
  • A függőleges tárolóhely felszabadítja az íróasztal területét, miközben a tárgyak könnyen hozzáférhetőek és elérhető közelségben maradnak.
  • Tartalmazza az állványmenetet egy ActionCam vagy WebCam vagy más fényképészeti felszerelés rögzítéséhez.
  • Tökéletes hely a SpyderX monitor kalibrációs érzékelőnek az aktivált környezeti fény funkcióval.
  • A polc tartós műanyagból (22 x 11,5 cm) készült csúszásmentes, texturált felülettel.
  • A Spyder Shelf a monitorhoz egy ajakkal rögzíthető, amely az elülső részen kapaszkodik a támasztás érdekében. Egy kiálló fül a kamera objektívje fölé csúsztatható, hogy szükség esetén eltakarja azt.
  • Állványként is használható okostelefonja számára