Tesla okos érintő dimmer - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Tesla okos érintő dimmer
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Tesla okos érintő dimmer

Termékkód: TSL-SWI-DIMMERT

Érintse meg a fényt egy okos fényerőszabályzóval, Google Assistant & Amazon Alexa hangvezérlés

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
8 800 Ft
6 929 Ft + Áfa

Termék leírás

A TESLA érintő dimmer használatával a világítás vezérlése egyszerűbb, mint valaha. Egyetlen érintéssel azonnal a kívánt szintre állíthatja a fényerősséget.

  • Érintőképernyő
    Az érzékeny érintőfelület lehetővé teszi a fényerőszabályzó manuális vezérlését. Így pontosan beállíthatja a szükséges és kívánt intenzitást.
  • TESLA Smart Mobilalkalmazás
    A fényerősség a telefonján lévő okos alkalmazásból is beállítható. Ezenkívül különböző programokat állíthat be különböző helyzetekhez.
  • Hangvezérlés
    Parancsoljon a fénynek! Tényleg! A Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével a készülék hanggal történő vezérlése nem jelent problémát.

Bárhonnan vezérelhető világítás

A fények vezérléséhez elég az ujjával finoman hozzáérni a készülékhez. Így felerősítheti, tompíthatja vagy le is kapcsolhatja a fényeket. Ez közvetlenül a készüléken vagy a telefonján lévő okos alkalmazásban is megtehető.

Szabja igényeihez a beállításokat

Csak Ön tudja, hogy milyen beállítások illenek leginkább Önhöz. Utasítsa a fényeket az okos alkalmazáson keresztül! Szívesen alkalmazkodnak majd igényeihez. Este például beállíthatja, hogy csak energiatakarékos üzemmódban világítson a lakás, hogy ne legyen kellemetlen a nagy fényerő.

Állítson be programokat

Állítsa be a vezérlést, hogy otthonában mindig az Ön igényei szerint legyen világítás.

Wi-Fi kapcsolat

A TESLA okos érintő dimmerhez Wi-Fi modul is tartozik. Ennek segítségével a fényerőszabályzó bárhonnan vezérelhető TESLA Smart alkalmazás segítségével. Az alkalmazás kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa személyi asszisztensekkel is, amelyek többek között támogatják a hangvezérlést is.