Rise of the Ronin (PS5) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Rise of the Ronin (PS5)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Rise of the Ronin (PS5)

Termékkód: 2808904

A játék egy lenyűgöző, történetvezérelt kaland, amely egy kihalófélben lévő, feudális Japánt mutatja be, ahol a Roninok, az elhagyott és jogtalanul kitaszított szamurájok, újraépítik az erkölcsi rendet és a becsületüket.

Előrendelhető
Jelenleg még nem kapható, várhatóan az érkezés napjától elérhető
26 500 Ft
20 866 Ft + Áfa
Megjelenés: 2024.03.22.

Termék leírás

A PlayStation és a Team NINJA (a Nioh és a Ninja Gaiden alkotói) vadonatúj kalandjátéka, a Rise of the Ronin egy epikus utazás történetét meséli el a háború sújtotta XIX. századi Japánban. Ez egy szuperlátványos, harcközpontú, nyílt világú szamurájos akció-RPG, amelyben kezedbe veheted a saját sorsodat.

Japán, 1863. A Tokugava-sógunátus három évszázados, elnyomó uralma után Fekete Hajók érkeznek a nemzet partjaihoz nyugat felől, az ország pedig a káosz határára kerül. A háború, a járványok és a politikai felfordulás árnyékában egy névtelen harcos járja a saját útját, és ezzel egész Japán sorsát a kezében tartja.

Mester nélküli szamurájként – Roninként – a sorsod a saját irányításod alatt áll. Döntéseid függvényében más-más szemszögből láthatod a dinamikus történet alakulását, és azt is te választhatod meg, mely szereplőkkel lépsz szövetségre. A küldetések során kritikus döntéseket kell hoznod, például hogy meggyilkolsz-e adott kulcsfigurákat. A változatos és izgalmas döntési helyzetekben hozott választásaiddal alakíthatod a történelmet.

Fedezz fel egy lenyűgözően szép, korhű világot! A „Bakumatsu” korszak a sógunátus végét, és egy új kor eljövetelét jelzi, amikor a Kelet és a Nyugat összeütközésbe kerül. Tapasztald meg egy a kulturális forradalmat egy gyönyörű, nyílt világban, ahol reményt kereső átlagos polgárokkal és a történelem menetét befolyásoló kulcsfigurákkal is találkozhatsz.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 5
TípusSzerepjáték/RPG