Apple Macbook Pro 14,2'' M3 - Space Grey (MTL83MG/A) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Apple Macbook Pro 14,2'' M3 - Space Grey (MTL83MG/A)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Apple Macbook Pro 14,2'' M3 - Space Grey (MTL83MG/A)

Termékkód: MTL83MG/A

14,2'' hüvelykes, Apple M3 chip, 8 magos CPU, 10 magos GPU, 8 GB egyesített memória, 1TB SSD, Háttér-világítású Magic Keyboard Touch ID-val, asztroszürke

Rendelhető, 2-5 munkanap
Ez a termék rendelhető, 2-5 munkanapon belül átvehető személyesen. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
870 500 Ft
685 433 Ft + Áfa

Termék leírás

Három hatalmas ugrás

A MacBook Pro elképesztően hasít az M3, az M3 Pro és az M3 Max chipek­kel. Ezek a három nanométeres technológiára épülő, vado­natúj GPU-architektúrával működő chipek az eddigi legfejlettebbek az Apple számítógépek történetében. Minden egyes chip még profibb teljesít­ménnyel és még komolyabb tudással bír.

A játék­szabályokat újraíró grafikus teljesítmény

Ismerd meg a GPU-architek­túrák eddig nem látott, új osztályát. És az eddigi legnagyobb áttörést az Apple chipek grafikai teljesít­ményében. A chipre integrált, gyors memória használatát a Dynamic Caching optima­lizálja. Ezáltal hatalmas mértékben növekszik a GPU általános kihasználtsága, ami a profi appok és a legnagyobb grafikai igényű játékok teljesít­ményében óriási ugrást jelent.

A játékok minden eddiginél részlet­gazdagabbak lesznek a hardveres gyorsítású mesh shadinggel, háló­árnyékolással. Ezzel a technológiával na­gyobb tudású és hatékonyabb a geo­metria­feldolgozás, így több összetett képi világú jelenet renderelhető a játékokban.

Hardveres gyorsítású sugárkövetés

A MacBook Pro most először használ hardveres gyorsítású sugár­követést. Ez az új grafikus architektúrával ötvözve akár két és fél­szeresére gyorsítja a renderelést a professzio­nális alkalma­zá­sok­ban, a játékokban pedig élethűbb árnyékokat és tükröződéseket tesz lehetővé.

Egész nap bírni fogja

A MacBook Pro üzemideje az eddigi leghosszabb a Mac történe­tében – akár 22 óra. Az elképesztő hatékony­ság titka az Apple chipekben rejlik. Emellett az összes MacBook Pro-modell akkumu­látorról is ugyanolyan gyors, mint hálózatra csatlakoztatva, azaz bárhol kap el az ihlet vagy szólít a munka, számíthatsz rájuk.

Csúcsra járatja az appokat

Alkalmazások ezreit optimalizálták arra, hogy a le­he­tő legjobban kihasználják a macOS és az Apple chipek lehetőségeit. Ezek az appok az M3 chipekkel gyorsabbak, mint valaha. A széles körben elterjedt hatékonyság­növelő alkalmazásoktól a leg­népszerűbb játékokon át a leg­komolyabb profi appokig csak úgy szárnyalnak.

Szemet gyönyör­ködtető XDR

Az extrém dinamika­tartomány (XDR) kifino­multabb megvilágított pontokat, fantasztikusan részlet­gazdag árnyé­kokat és élénk, élethű színeket tesz lehetővé. Minden egyes Liquid Retina XDR‑kijelző gyárilag kalibrált, ProMotion technológiát használ, és professzionális referencia­módokat kínál.

Éles, tiszta, átütő

  • 1080p felbontású kamera. Technológiai megoldásainak kö­szön­hetően élethűek a video­hívások, így minden fényviszony­nál remekül mutatsz.
  • Stúdió­minőségű három­mikrofonos rendszer. Az elhangzottak leg­nehezeb­ben kivehető hangjait is érzé­keli, és minimálisra csökkenti a háttér­zajt, így tisztán, jól hall­hatóan megy át a hangod.
  • Hat hang­szórós audio­rendszer. A két pár rezgés­kioltó mély­nyomó és a két magas­sugárzó hangja betölti a teret, a Térbeli hangzás és a Dolby Atmos pedig három­dimenziós hang­teret hoz létre.

Mindig kiváló kapcsolatban

A MacBook Pro ütős portkínálattal teszi lehetővé a nagy teljesítményű perifériák csatlakoztatását, a nagy felbontású kijelzők működtetését és a köz­vetlen letöltést SDXC-kártyákról. Emellett a Wi‑Fi 6E és a Bluetooth 5.3 szabványt is támogatja.

Biztonság egy ujj­mozdulattal

A Magic Keyboardon teljes méretű funkcióbillentyű-sor és Touch ID is van, hogy gyorsan, egyszerűen és biztonságosan oldhasd fel a Macedet és jelentkezhess be az appokba és a weboldalakra. Alaptulajdonsága a biztonság. A rendszer az ujjlenyomatod adatainak a titkosított matematikai megfelelőjét tárolja, hogy ne kelljen jelszavakat megjegyezned.

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Csatlakozó - 3,5 mm fejhallgatóVan
Csatlakozó - HDMI1 db
Csatlakozó - MagSafe 3Van
Csatlakozó - Thunderbolt 42db
Grafikus vezérlő10 magos CPU
Háttértár1TB SSD
KártyaolvasóVan
KijelzőLiquid Retina XDR
Kijelző felbontás3024x1964
Kijelző méret14,2"
LokalizációMagyar
Macbook modellMacbook Pro
Memória méret8GB
Processzor típusaApple M3
SzínAsztroszürke
Touch IDVan