Wacom Cintiq Pro 22 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Wacom Cintiq Pro 22
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Wacom Cintiq Pro 22

Termékkód: DTH227K0B-ST

Az új Wacom Cintiq Pro 22 technológiai kiválóságával a kategóriájában egyedülálló. Az új Wacom tábla a technológia csúcsteljesítményét biztosítja azoknak a kreatív alkotóknak, akik talán a tökéletesnél is jobbat kívánnak alkotni

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
1 602 490 Ft
1 261 803 Ft + Áfa

Termék leírás

Az eddigi legjobb

A Wacom Cintiq Pro 22 prémium képminőséget kínál. A Full HD/4K kijelző 10 bites színmélységgel (8 bit + 2FRC) tiszta és éles tartalmat jelenít meg, kiemelkedő színteljesítménnyel, és kalibrációs lehetőségekkel. Az új design könnyebbé teszi a Wacom tábla elhelyezését az alkotó asztalán.

Személyre szabható

Az új hátsó markolatba elhelyezett 8 ExpressKeys lehetóvé teszik, hogy fókuszált maradjon. Mindet konfigurálhatja, így kreatív munkája gördülékenyebb és hatékonyabb lesz. Az intuitív többujjas érintési gesztusok, mint például a nagyítás és a forgatás lehetővé teszik, hogy teljesen elmerüljön a kreatív folyamatban. Zökkenőmentesen tud váltani az érintő-funkció, és a toll használata között.

Pro Pen 3

A Wacom Pro Pen 3 esetén a markolat vastagsága, a toll gombjai és egyensúlya mellett még a toll súlya is személyre szabható annak érdekében, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az alkotó rajzolási stílusához. Ezen kívül a toll alakja is megváltozott, továbbá a tollhegyet is tovább fejlesztették a Wacomnál.

Prémium színek

A Wacom Cintiq Pro 22 megfelel a Pantone szigorú tesztelési és kalibrálási követelményeinek a valós színek és bőrszínek digitális reprodukálásához. A szakemberek megbízhatóan megjeleníthetik az HDR tartalmakat is a Wacom Cintiq Pro 22 kijelzőjén. A kijelző HLG és PQ görbével rendelkezik az HDR videótartalmak megjelenítéséhez és szerkesztéséhez. Ezek segítségével a képek úgy jelennek meg, hogy azok közelebb állnak a valóságos világ emberi szem általi érzékeléséhez.

Az új generációs Wacom Cintiq Pro-val egy olyan kreatív eszközt kap, melynek színmegjelenítése professzionális iparágakban helytáll. Előzetesen kalibrált, akár 99% AdobeRGB és DCI-P3 színtérlefedettséggel, Panton Validated minősítéssel, 10-bites színmélységgel és HDR-Gamma támogatással ez a kielző nem csak abszolút pontosságot nyújt a munka létrehozásához, hanem tökéletes színpontosságot is. Nincs szükség további drága eszközökre a végső színmegjelenítés előtt.

Rögzítse könnyen a kamerát, okostelefont, ringlight-ot vagy egyéb eszközt. A táblának 4 rögzítési lehetősége van, amely lehetővé teszik a zökkenés mentes integrálást. A külön megvásárolható Wacom Extension asztal még több helyet biztosít a billentyűzetednek, Loupedeck konzolnak vagy bárminek, ami megkönnyíti a munkádat. Egy másik tökéletes kiegészítő a Wacom Pen Tray, amely mindig kéznél tartja a Wacom Pro Pen 3-at, és lehetővé teszi a tartalék hegyek és markolat tárolását.

Specifikációk

CsatlakozókUSB-C, USB-C (DP alt mode), HDMI, miniDisplayPort
Gyorsgombok8 db személyre szabható
Kijelző felbontás3840x2160
Kijelző méret22"
KompatibilitásWindows® 10 vagy újabb, macOS 11 vagy újabb
Kontrasztarány1200:1
Maximum fényerő300 cd/m2
Méret (aktív rajzfelület)476 x 268 mm
Méret (tábla)312 x 517 x 30 mm
Nyomásérzékenységi szint8192
Súly5,0kg
SzínFekete
Szín megjelenítés1,07 milliárd (30 bit szín)
DCI-P3 (99%) Adobe RGB (88%)
TartozékokWacom Pro Pen 3
Tolltartó tálca
USB-C - USB-C kábel (1,8 m)
USB-C - Standard A kábel (1,8 m)
HDMI kábel
Mini DisplayPort - DisplayPort kábel (1.8 m)
AC-Adapter
Tápkábel (1 m)
Gyors üzembe helyezési útmutató
Toll dőlésérzékenységVan
Touch funkcióVan
Válaszidő12ms
VESA100 x 100 mm