Wacom Cintiq Pro 17 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Wacom Cintiq Pro 17
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Wacom Cintiq Pro 17

Termékkód: DTH172K0B

Az új Wacom Cintiq Pro 17 technológiai kiválóságával a kategóriájában egyedülálló. Az új Wacom tábla a technológia csúcsteljesítményét biztosítja azoknak a kreatív alkotóknak, akik talán a tökéletesnél is jobbat kívánnak alkotni

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
1 123 820 Ft
884 898 Ft + Áfa

Termék leírás

Az eddigi legjobb

Az új Wacom Cintiq Pro 17 prémium képminőséget kínál. A Full HD/4K kijelző 10 bites színmélységgel (8 bit + 2FRC) tiszta és éles tartalmat jelenít meg, kiemelkedő színteljesítménnyel, és kalibrációs lehetőségekkel. Az új design könnyebbé teszi a Wacom tábla elhelyezését az alkotó asztalán.

Személyre szabható

Az új hátsó markolatba elhelyezett 8 ExpressKeys lehetóvé teszik, hogy fókuszált maradjon. Mindet konfigurálhatja, így kreatív munkája gördülékenyebb és hatékonyabb lesz. Az intuitív többujjas érintési gesztusok, mint például a nagyítás és a forgatás lehetővé teszik, hogy teljesen elmerüljön a kreatív folyamatban. Zökkenőmentesen tud váltani az érintő-funkció, és a toll használata között.

Speciális állvány

A csomag tartalmazza a Wacom Cintiq Pro 17 Easy Stand állványt, amely rögzített szöget és magasságot kínál, könnyen összeszerelhető és beállítható. Ezenkívül külön megvásárolható egy speciálisan megtervezett Cintiq Pro 17 állvány is, amely kibővített funkcionalitást nyújt a teljesen integrált élmény érdekében.

Pro Pen 3

A Wacom Pro Pen 3 esetén a markolat vastagsága, a toll gombjai és egyensúlya mellett még a toll súlya is személyre szabható annak érdekében, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az alkotó rajzolási stílusához. Ezen kívül a toll alakja is megváltozott, továbbá a tollhegyet is tovább fejlesztették a Wacomnál.

Keltse életre a színeit

Az új generációs Wacom Cintiq Pro-val egy olyan kreatív eszközt kap, melynek színmegjelenítése professzionális iparágakban helytáll. Előzetesen kalibrált, akár 99% AdobeRGB és DCI-P3 színtérlefedettséggel, Panton Validated minősítéssel, 10-bites színmélységgel és HDR-Gamma támogatással ez a kielző nem csak abszolút pontosságot nyújt a munka létrehozásához, hanem tökéletes színpontosságot is. Nincs szükség további drága eszközökre a végső színmegjelenítés előtt.

Rögzítse könnyen a kamerát, okostelefont, ringlight-ot vagy egyéb eszközt a Wacom Cintiq Pro 17-hez a könnyebb alkotásért. A táblának 3 darab rögzítési lehetősége van, amelyek lehetővé teszik a zökkenés mentes integrálást. Például hozzá adhatja a Wacom tolltartót, hogy mindig kéznél legyen a Wacom Pro Pen 3, tárolja mellette a hegyeket és tartalék markolatokat.

Specifikációk

CsatlakozókUSB-C, USB-C (DP alt mode), HDMI, miniDisplayPort
Gyorsgombok8 db személyre szabható
Kijelző felbontás3840x2160
Kijelző méret17"
KompatibilitásWindows® 10 vagy újabb, macOS 11 vagy újabb
Kontrasztarány1000:1
Maximum fényerő400 cd/m2
Méret (aktív rajzfelület)382 x 215mm
Méret (tábla)253 x 424 x 21 mm
Nyomásérzékenységi szint8192
Súly2,7kg
SzínFekete
Szín megjelenítés1,07 milliárd (30 bit szín)
DCI-P3 (99%) Adobe RGB (88%)
TartozékokWacom Cintiq Pro Easy Stand
Wacom Pro Pen 3
Tolltartó tálca
USB-C kábel (1,8 m)
AC-Adapter
Tápkábel (1 m)
Regulation Sheet
Toll dőlésérzékenységVan
Touch funkcióVan
Válaszidő8ms
VESA75 x 75 mm