Fibaro Ajtó / Ablak érzékelő Fehér - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Fibaro Ajtó / Ablak érzékelő Fehér
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Fibaro Ajtó / Ablak érzékelő Fehér

Termékkód: FGDW-002-1

A FIBARO Door/Window Sensor a piacon kapható legkisebb és legjobban tervezett nyitás-, és hőérzékelő. Minimális méreteinek és rendkívüli könnyedségnek köszönhetően majdnem láthatatlan az Ön ablakain és ajtóin

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
21 300 Ft
16 772 Ft + Áfa

Termék leírás

4 funkció tökéletes kombinációja

A FIBARO Door/Window Sensor összekapcsolja a komfort és biztonság növelésének több funkcióját.

  • Közelségi érzékelő
  • Védelem szabotázs ellen
  • Hőérzékelő
  • Riasztóberendezés eleme

Több száz hely, rengeteg alkalmazási lehetőség

A FIBARO Door/Window Sensor tökéletesen igazodik a belső térhez, és ami a legfontosabb könnyen szerelhető. Saját maga döntse el, hol lesz a legpraktikusabb.

  • Tetőablakok
  • Bejárati ajtók
  • Garázsajtók
  • Ablakok
  • Ajtók
  • Biztonsági kapuk

Együttműködik a HomeKit

Az Apple HomeKit-tel együttműködő FIBARO Door/Window érzékelők külön sorozatát hoztunk létre. A berendezések a sztenderd érzékelők összes funkciójával rendelkeznek a FIBARO rendszerben való működéséhez.

Soha nem felejti el becsukni az ablakot

A FIBARO Door/Window Sensory- val rendelkező ház emlékeztetni fogja Önt a nyitva hagyott ablakokról. Megteheti ezt, amikor munkába megy, amikor aludni tér, vagy amikor úgy néz ki, hogy esni fog.

Intelligens fűtés

Télen, a helyiségek szellőztetésének idején, a FIBARO Door/Window Sensor érzékelő jelezést ad a fűtés kikapcsolására, nyáron pedig irányíthatja a klímát.

Üdvözöljük itthon!

Használja a FIBARO Door/Window Sensor-t mint a jelenetek kiváltóját. Amennyiben a bejárati ajtónál helyezi el aktíválhatja a lakók üdvözlésének a szekvenciáját.

Azonnali értesítések

Nem fog elfeledkezni a be nem csukott ajtóról és nyitott ablakokról. Az értesítéseket közvetlenül a mobiljára kapja majd.

Riasztások

A FIBARO rendszer lehetővé teszi a riasztó bekapcsolását, és amennyiben a riasztó elindul egy értesítést küld meg.

Károk és sérülések elleni védelem

A FIBARO Door/Window Sensor azonnal értesíteni fogja az érzékelő tok felnyitásának vagy leszerelésének megpróbálásáról. Biztos lehet abban, hogy Ön és a családja védelem alatt van.

Meglepetések nélkül

Úgy néz ki esni fog, vagy feltámadt az erős szél? A FIBARO rendszerrel ez nem probléma! A nyitott ablakokról szóló értesítést akár a Smart Watchra is kaphat.

Az állatok titkos ösvényei

Az állatoknak szánt ajtónál elhelyezett érzékelő lehetővé teszi, az Ön kisállatának az aktivitásának felügyeletét nappal és éjszaka. Ha aggódik a kisállatáért határozza meg a helységet, melyen belül a rendszer azonnal tájékoztatni fogja arról, hogy az kiment vagy visszajött.

Minden felügyelet alatt van

A FIBARO Door/Window Sensor érzékelő be fog válni a házi mentőláda, szerszámos láda vagy más védett tárgyak őrzőjeként is. Mindegyik nyitásról egyből értesítést kap a FIBARO rendszertől.

Irányítsa a világítást automatikusan

A FIBARO Door/Window Sensor érzékelő tökéletesen be fog válni ott, ahol a legkönnyebb bekapcsolni a lámpát az ajtó nyitásával. A kiválasztott idő után, a rendszer kikapcsolhatja a lámpát, azért, hogy ne tegye ki Önt felesleges költségeknek.

Gondoskodjon a legkisebbek biztonságáról

A FIBARO Door/Window Sensor tökéletesen beválik a lépcső melletti kiskapuk őrzőjeként. Amikor a kiskapu több időn keresztül nyitva lesz, a berendezés emlékeztetni fogja arról, hogy be kell zárnia.