TP-Link Tapo T310 Okos Hőmérséklet & Páratartalom szenzor - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
TP-Link Tapo T310 Okos Hőmérséklet & Páratartalom szenzor
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

TP-Link Tapo T310 Okos Hőmérséklet & Páratartalom szenzor

Termékkód: TAPO T310

Intelligens hőmérséklet és páratartalom érzékelő

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
7 600 Ft
5 984 Ft + Áfa

Termék leírás

  • Gyors és pontos felügyelet – Nagy pontossággal érzékeli a hőmérsékletet és a páratartalmat. 2 másodpercenként frissül. (Pontosság: ±0,3 °C, ±3% relatív páratartalom)
  • Otthonautomatizálás – Automatikusan be-/kikapcsolja az otthoni tapo eszközöket, ha a beállítások kívül esnek az előre beállított tartományokon.
  • Ingyenes adattárolás és vizuális grafika – Hőmérséklet- és páratartalom-adatokat rögzít, és időszakos adatösszegzéseket készít.
  • Alkalmazásértesítések – Azonnali figyelmeztetéseket kaphat telefonján, ha a szintek kívül esnek az előre beállított tartományokon.
  • Rugalmas telepítés - Akassza fel egy zsinórral, rögzítse egy felületre ragasztóval vagy mágnessel, vagy egyszerűen helyezze az asztalra.

Kövesse nyomon az otthona hőmérsékletét telefonjáról

A páratartalom és a hőmérséklet befolyásolhatja személyes egészségét és kényelmét. A Tapo alkalmazással bárhonnan, bármikor ellenőrizheti a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát.

Nagy pontosságú érzékelő

A beépített svájci gyártású érzékelő tipikus pontossága ±3%RH, ±0,3°C / 0,54°F. Az adatok 2 másodpercenkénti lekérésével és frissítésével az érzékelő pontos aktuális információkat ad.

Azonnali alkalmazásfigyelmeztetések

Azonnali alkalmazásértesítéseket kaphat, ha a hőmérséklet vagy a páratartalom a testreszabott tartományon kívül esik. Ha szükséges, azonnal reagáljon az otthoni kíma hirtelen változásaira.

Maximális kényelem és energiatakarékosság

Az érzékelő automatikusan be-/kikapcsolja a Tapo eszközökhöz csatlakoztatott készülékeket, például fűtőtesteket, ventilátorokat és párásítókat, hogy beállítsa a helyiség komfort szintjét. Segít megtakarítani az energiaszámláit is.

Adattárolás és -exportálás ingyen

Ismerje meg otthoni környezetét akár 2 éves felhőalapú adatnaplózással és -tárolással. Exportálja az összes adatot egy e-mail-címére küldött CSV-fájlba, hogy bármikor ellenőrizhesse.

Hosszan tartó teljesítmény

Alacsony fogyasztású vezeték nélküli technológiájának köszönhetően a Tapo T310 akkumulátora akár 2 évig is üzemel a cserélhető CR2450 érmeelemmel.

Sokoldalú felhasználás, rugalmas elhelyezés

Kicsinek és stílusosnak tervezték, hogy a legtöbb helyen elférjen. Akassza fel az érzékelőt a zsinórjával, rögzítse a falra ragasztóval, vagy rögzítse fém felületekhez mágnesekkel (mindegyik tartozék).

MŰSZAKI ADATOK

  • Vezeték nélküli: 868/922 MHz
  • Hőmérséklet pontosság: ±0,3°C
  • Páratartalom pontossága: ±3% relatív páratartalom
  • Adatfrissítési sebesség: 2 másodperc
  • Üzemi hőmérséklet: -20-60ºC
  • Méret: 46 x 46 x 12,3 mm
  • Hub szükséges: Igen
  • Csomag tartalma: Tapo T310, CR2450 akkumulátor, Zsinór, Gyors üzembe helyezési útmutató, 3M ragasztó, Ragasztómágnes, Kiadótüske