Ecoflow Solar Tracker - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Ecoflow Solar Tracker
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Ecoflow Solar Tracker

Termékkód: 34528

Az EcoFlow Solar Tracker a világ első, hordozható automatikus napelem forgatómechanikája, amely figyeli és leköveti a nap járását

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
462 001 Ft
363 780 Ft + Áfa

Termék leírás

Az első fogyasztói minőségű napelemes nyomkövető: Helyezzen egy napelem panelt a Solar Trackerre, amely két tengelyen forog, hogy folyamatosan stabilizálja magát a nap legjobb szögéhez viszonyítva. Ez a tökéletes napelemes töltőbeállítás az EcoFlow hordozható erőművéhez.

A nap helyzetének automatikus nyomon követése

A napelemek napi 3-szori beállítása nem feltétlenül ideális azok számára, akik valóban szeretnék (vagy szükségük van arra), hogy a napenergia az életük mindennapi részévé váljon. Hagyja kint a Solar Trackert egy éjszakára, és a hajnal első fényénél automatikusan elkezdi követni a napot.

Hasznosítsa az utolsó fotont is

30%-kal több napenergiát érhet el a Solar Tracker használatával, mint a panelek hagyományos beállításával. Mivel ezzel a megoldással több napfény éri a paneleket, ez zöldebb, hálózaton kívüli áramot jelent.

Erős, stabil, robusztus

A napelemes nyomkövető négy lábbal rendelkezik, amelyek stabilan és biztonságosan lehelyezhetők. A felső kihúzható konzol, tökéletesen illeszkedik a napelemhez.

Játszi könnyedség a napelemekkel

A Solar Tracker szinte bármilyen napelem panellel működik. Legyen az összecsukható vagy merev, EcoFlow vagy más gyártmány – mindegy. Amíg MC4-en keresztül csatlakoznak, valamint méretük és súlyuk lehetővé teszi azt, addig az eszköz értelmezi és gond nélkül alkalmazza.

Specifikációk

AkkumulátorNCM, 5000mAh
Méretek2.5 × 1.5 × 1.5 m
Súly25 kg