EcoFlow Smart Home Panel + Relé Kit - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
EcoFlow Smart Home Panel + Relé Kit
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

EcoFlow Smart Home Panel + Relé Kit

Termékkód: 2808508

A kifejezetten a DELTA Pro rendszerhez készült Smart Home Panel közvetlenül az otthoni vezetékekhez csatlakoztatja a DELTA Pro hordozható eszközt

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
488 700 Ft
384 803 Ft + Áfa

Termék leírás

  • Tartalék tápellátás nélkülözhetetlen háztartási készülékekhez
    Amikor a hálózat lemerül, a Smart Home Panel azonnal akkumulátoros tartalék üzemmódba kapcsol bármely csatlakoztatott DELTA Pro egységgel. Otthona jól fog működni akár 7200 W teljesítménnyel és 25 kWh energiával, ha megfelelően felszerelt.
  • Az EcoFlow alkalmazás vezérlése
    Az EcoFlow alkalmazáson keresztül figyelheti, vezérelheti és kezelheti az energiát. Az alkalmazás valós idejű mutatókat ad, és lehetővé teszi, hogy elkerülje a csúcsdíjakat.
  • Csúcsköltség elkerülése
    Ha a használati időre vonatkozó számlázási tarifát választja, a Smart Home Panel és a hozzá tartozó DELTA Pros segítségével tárolhatja az energiát, ha alacsonyak a díjak, és fogyaszthatja azt, ha magasak a díjak.
  • Fenntartható és önellátó
    Ha MC4-kompatibilis napelemeket csatlakoztat a DELTA Pro-hoz, otthona egy kicsit környezettudatosabb lesz. A Smart Home Panel ingyenes, megújuló napenergiát kapcsol a fali aljzatokhoz, a világításhoz és más lámpatestekhez. Elegendő napenergiával otthona önellátóvá válhat.

Készítse fel otthonát az áramszünetekre.

Amikor áramszünet következik be, a Smart Home Panel azonnal átvált a 10 integrált áramkörre, és áramot vesz a DELTA Pro(k)ból. Alig fogja észrevenni az áramkimaradást, mivel a kiválasztott áramkörök áram alatt maradnak mindössze 20 ms átkapcsolási idővel.

Bővítse a kapacitást és a teljesítményt.

A Smart Home Panel egyszerre akár két DELTA Pro-t is támogat és gyorsan tölthető, az extra akkumulátorokkal és intelligens generátorokkal együtt. Ez potenciális 7200 W-os teljesítményt és 25 kWh kapacitást biztosít az Ön irányítása alatt, ami elegendő ahhoz, hogy otthonában szinte bármit árammal lásson el, napokig elegendő energiát biztosítva áramkimaradás esetén is.

Irányítsa, figyelje és kezelje energiafelhasználását.

Vezérelje minden integrált otthoni áramkörét az EcoFlow alkalmazáson keresztül, és madártávlatból tájékozódjon energiafogyasztási szokásairól. Merüljön el a beállításokban az energiafogyasztás testreszabásához. Optimalizálhatja az otthoni biztonsági mentést, pénzt takaríthat meg, vagy egyéni beállításokkal ütemezheti energiafelhasználását igényei szerint. Miután beállította, még azt is szabályozhatja, hogy háza melyik áramforrást használja, mindezt a telefonjáról.

Takarítson meg pénzt villanyszámláján.

Merítsen energiát a DELTA Pro készülék(ek)ből, hogy otthona áramellátását biztosítsa a csúcsidőszakokban, ez csökkenti a számlákat és a hálózatra nehezedő nyomást csúcsidőben. Csúcsidőn kívül használjon alacsony költségű/megújuló energiát a DELTA Pro(k) teljes feltöltéséhez.

Érje el a teljes önellátást.

Csökkentse az energetikai függőségét, és készüljön fel az áramszünetekre. Válassza az EcoFlow hordozható napelemek kínálatát, hogy bármikor energiát tárolhasson, vagy töltse fel AC-csatlakozós tetőtéri napelemeit, miközben a hálózat online üzemel. Nincs nap? Használja a szélturbinákat. Nincs nap és szél? Töltse a hálózaton keresztül. Nincs nap, nincs szél, és áramszünet jön? Támaszkodjon az EcoFlow intelligens generátorra utolsó lehetőségként az akkumulátorok feltöltéséhez.

Specifikációk

AlkalmazásvezérlésWi-Fi, Bluetooth, 4G
Kimeneti feszültség240V
Méretek500 x 330 x 120 mm
Súly9 kg