PHILIPS Evnia 34M2C7600MV/00 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
PHILIPS Evnia 34M2C7600MV/00
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

PHILIPS Evnia 34M2C7600MV/00

Termékkód: 34M2C7600MV/00

34 hüvelykes ívelt 1500R, 3440x1440 UW-QHD, 165Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Adaptive-Sync, VA, VESA DisyplayHDR 1400, Dönthető, Forgatható, Magasság állítás, Beépített hangszóró, USB Type-C csatlakozás (90W)

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
256 300 Ft231 899 Ft
182 598 Ft + Áfa
OTP Bank hitelkalkulátor »

Termék leírás

A monitor összes funkciójának eléréshez telepítse a Philips SMARTControl programját.

AMD FreeSync™ Premium Pro zökkenőmentes, alacsony késleltetésű HDR játék

A szaggatott játékmenetnek vagy a szaggatott képnek nem kellene feltétlenül a játék velejárójának lennie. Az AMD FreeSync™ Premium Pro igazi HDR játékélményt kínál: a csúcsteljesítményű kiemelkedő játékot és a kivételesen magas dinamikatartományú megjelenítés kombinációját, az alacsony késleltetés fenntartása mellett.

165 Hz-es frissítési gyakoriság az igazán folyamatos és ragyogó képek érdekében

Ön intenzíven, versenyszerűen játszik. Késleltetésmentes, igazán folyamatos képeket biztosító kijelzőre van szüksége. Ez a Philips kijelző másodpercenként 165-szor gondoskodik a képernyőn megjelenített tartalom újrarajzolásáról, amely gyakorlatilag gyorsabb a normál kijelzőknél. Az alacsonyabb képfrekvencia azt jelenti, hogy az ellenségek látszólag pontról pontra ugrálnak a képernyőn, ami miatt nehezebb őket eltalálni. A 165 Hz-es képfrekvencia révén láthatja azokat a kritikus fontosságú hiányzó képeket is, amelyek az ellenség mozgását igazán folyamatosan mutatják be, így könnyű becélozni őket. A különlegesen kis bemeneti késleltetés és a kép akadozásmentessége miatt ez a Philips kijelző tökéletes partner a játékokhoz.

Az alacsony bemeneti késleltetés csökkenti késési időt az eszköz és a monitor között

A bemeneti késleltetés az az időtartam, ami egy csatlakoztatott eszközzel történő műveletvégzés és az eredmény képernyőn való megjelenése között eltelik. Az alacsony bemeneti késleltetés csökkenti a késési időt az eszközről történő parancsbevitel és az eredmény monitoron való megjelenése között. Ez nagy mértékben javítja a hatékonyságot a gyors mozdulatokat igénylő videojátékoknál, ami különösen fontos a gyors tempójú, verseny jellegű játékok esetén.

Ívelt tervezésű képernyő a lenyűgöző élmény érdekében

Az asztali monitorok személyes felhasználói élményt nyújtanak, amelyhez nagyon jól illeszkedik az ívelt tervezés. Az ívelt képernyő kellemes, mégis finoman magába szippantó hatást kelt, amely Önre összpontosul az asztal fókuszában.

CrystalClear képek, UltraWide QHD 3440 x 1440 képponttal

Ezen Philips képernyők CrystalClear, UltraWide Quad HD 3440 x 1440 pixeles képeket biztosítanak. A nagy teljesítményű, nagy képpont-sűrűségű paneleket használó, 178/178 fokos széles látószögű új kijelzők élettel töltik meg képeit és grafikáit. Az UltraWide 21:9 formátum még nagyobb produktivitást tesz lehetővé, mivel több helyet biztosít az egymás melletti összehasonlításhoz, és a táblázatok több oszlopa jeleníthető meg egyszerre. Ön lehet a CAD-CAM megoldásokhoz rendkívüli részletességet megkövetelő, igényes profi, vagy hatalmas táblázatokat kezelő pénzügyi guru. A Philips kijelzők garantálják a kristálytiszta megjelenítést.

A DisplayHDR™ 1400 lenyűgöző színeket és kontrasztot biztosít

Ez a Philips monitor az újonnan bejelentett VESA DisplayHDR™ 1400 tanúsítási szinttel rendelkezik. Az akár 1400 nit csúcsfényerővel, a kontraszttartomány növelésével és a szélesebb színskálával ez a képernyő olyan részleteket jelenít meg, amelyeket eddig még soha nem tapasztalt, ragyogó színekkel, mélyebb feketékkel és élénkebb fehérekkel, ultra-realisztikus effektusokkal. Ez a Philips monitor számos HDR-móddal rendelkezik, melyek mindegyike az Ön vizuális preferenciáinak megfelelően van optimalizálva: HDR Premium, HDR Effect, HDR WARM, HDR Basic és VESA DisplayHDR Certified Level.

1152 zóna mini LED helyi fényerő-szabályozással

A mini LED-háttérvilágítás javítja a világítás és a kontrasztarány vezérlését. A háttérvilágítást alkotó mini LED-ek kicsi mérete 1152 egyedileg szabályozható zóna létrehozását teszi lehetővé, melyek mélyebb feketéket és világosabb fehéreket biztosítanak. A gazdag HDR-tartalmak mostantól úgy tekinthetők meg, ahogy azt tervezték, páratlan kontraszttal és pontos reprodukcióval.

Továbbfejlesztett audió, DTS Sound™

A DTS Sound egy hangfeldolgozási megoldás, amelyet zenék, filmek, streamelés és játékok PC-ken való formátumfüggetlen lejátszásának optimalizálására terveztek. A DTS Sound magával ragadó virtuális surround hangzást biztosít, gazdag basszus és dialógus kiemelési lehetőségekkel, és maximális hangerőszinttel, vágás és torzítás nélkül.

Több forrás elérése és megjelenítése két eszközön

Két eszköz vezérlése és a közöttük való váltás egyetlen billentyűzettel és egérrel a beépített KVM segítségével. A MultiView lehetővé teszi mindkét forrás egyidejű felmérését egy képernyőn. Ezekkel a funkciókkal csökkentheti a kábelrengeteget, és értékes időt takaríthat meg. Tökéletes megoldás a két számítógéppel streamelőknek, tartalomkészítőknek, illetve eszközök LAN eseményre való előkészítése esetén.

A káros fényt kiszűrő LowBlue Mode és villódzásmentes Flicker-free üzemmódok gondoskodnak a szem egészségéről

A LowBlue üzemmódot és a Flicker-free technológiát azért fejlesztettük ki, hogy csökkentse a szem igénybevételét és elfáradását, amelyet a monitor előtt töltött hosszú órák gyakran előidéznek.

Az Ambiglow egy fényudvarral teszi intenzívebbé a szórakozást

Az Ambiglow új dimenzióval gazdagítja a képélményt. Az innovatív Ambiglow technológia a monitorból érkező fényből létrehozott fényudvarral megnöveli a képernyő tartalmát. A gyors processzor elemzi a bejövő képtartalmat és folyamatosan hozzáigazítja a kibocsátott fény színét és fényerejét a képhez. A filmek és sportközvetítések nézéséhez, illetve játékok lejátszásához különösen alkalmas Philips Ambiglow egyedülálló és magával ragadó vizuális élményt kínál.

SmartImage játék üzemmód – a játékosokra optimalizálva

A speciálisan a játékosok igényei szerint finomhangolt, számos opciót kínáló, játékhoz tervezett, új Philips kijelző gyorsan elérhető képernyőmenüvel rendelkezik. Az „FPS” (First person shooting) mód javítja a játék sötét részeit, így a sötét területeken elrejtett objektumok észrevehetők. A „Racing” (Verseny) mód a leggyorsabb válaszidőre, kiváló színre állítja a kijelzőt, ill. egyéb módosításokat is tesz a képbeállításban. Az „RTS” (Real time strategy) mód rendelkezik egy speciális SmartFrame móddal, amely lehetővé teszi egy adott terület kiemelését, ill. méret- és képmódosításokat. A Gamer1 (1. játékos) és Gamer2 (2. játékos) lehetővé teszi az egyes játékok személyre szabott beállításainak elmentését, így biztosítva a legjobb teljesítményt.

A VA-kijelző fantasztikus képeket kínál széles nézési szögekkel

A Philips VA LED-kijelző korszerű, réteges, függőleges elrendezésű technológiát használ, amely rendkívül nagy kontrasztarányt biztosít a széles nézési szögű és élénk színű képeken. Míg az általános irodai alkalmazásokat könnyű használni, a kijelző kifejezetten fényképek, internetezés, mozifilmek, játékok és igényes grafikai alkalmazások számára lett kifejlesztve. Az optimalizált pixelkezelési technológia 178/178 fokos, rendkívül széles betekintési szöget biztosít, ami éles képeket eredményez.

Specifikációk

Adaptive-SyncVan
ÁllványMagasságállítási lehetőség: 150 mm
Elforgatás: -/+ 20 fok
Billentés: -5/20 fok
Betekintési szög178º (H) / 178º (V)
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - HDMI 2.12db
Csatlakozó - USB 3.24 x USB 3.2 Gen 1
Csatlakozó - USB B1db
Csatlakozó - USB Type-C1db
Csatlakozó - USB Type-C (DP-Alt mode)Van
Felbontás típus3440 x 1440 (UW-QHD)
FreeSync támogatásIgen
Görbület1500R
HangszóróVan
HáttérvilágításMini LED
HDR támogatásIgen
HDR tanusítvány VESA DisplayHDR 1400
ÍveltIgen
Keménységi skála / Hardness3H
Képarány21:9
Képfrissítés165Hz
Készülékház színFehér
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret34"
Kontrasztarány3000:1
Maximum fényerőHDR ki (jell.): 720 (közép) cd/m2; HDR be (min.): 1400 (a képernyő 10%-a) cd/m2 / 900 (közép) cd/m²
MéretTermék állvánnyal (max. magasság) 807 x 549 x 290 mm
Termék állvány nélkül (mm) 807 x 367 x 132 mm
A csomagolás méretei mm-ben (Sz x Ma x Mé) 930 x 525 x 282 mm
Panel típusaVA
Pixelméret0,23715 mm
Pixelsűrűség109,68 PPI
SúlyTermék állvánnyal (kg) 10,35 kg
Termék állvány nélkül (kg) 8,58 kg
Termék csomagolással együtt (kg) 14,89. kg
Színmélység10 bit (8 bit + FRC)
Színtér megjelenítéssRGB / AdobeRGB
SzíntérlefedettségNTSC: 119,7%*, sRGB: 140%*, Adobe RGB: 92,9%*
Tartozékok, kábelekHDMI-kábel, DisplayPort-kábel, USB upstream kábel, USB-C – USB-C kábel, hálózati kábel, VESA tartó
Thunderbolt 3 / USB Type-C maximális töltési teljesítmény90W
Válaszidő2,5 ms
VESA rögzítés100x100